27

audio in

преди 1 година

"Войната" в Украйна ли е най-важната тема? Какви са били другите теми за обсъждане? Например как смятат да продължат да тормозят света с нови измислени "пандемии"?

26

Анонимен

преди 1 година

"Лидерите на Г-20 се събират в Бали в момент, когато нарастващата инфлация, подклаждана от инвазията на Москва" НАИСТИНА ЛИ МОСКВА "ПОДКЛАЖДА" ИНФЛАЦИЯТА? А КРАВАРСКИТЕ САНКЦИИ СРЕЩУ РУСИЯ? А НА ЗАПАДНИТЕ ИМ ПУДЕЛИ САНКЦИИТЕ?А КОВИДЪТ СЪЗДАДЕН В КРАВАРСКИТЕ ЛАБОРАТОРИИ? OТКЪДЕ ГИ ПРЕПИСВАТЕ ТИЯ ИДИОТЩИНИ И САМИ ДАЛИ СИ ВЯРВАТЕ? ДА НЕ ГОВОРИМ КОЛКО НЕБРЕЖНО И НЕГРАМОТНО Е ПРЕВЕДЕНО И НАПИСАНО. ДОЛНО ВЕСТНИЧЕ

25

баба мара

преди 1 година

спрете оръжието и парите за украина направете финансов одит и тогава платетеобезщетение

24

Анонимен

преди 1 година

И както се пее в една песен " Нека бъде светлина" и тази светлина трябва да дойде от истока,защото от там изгрява слънцето.

23

Анонимен

преди 1 година

Планетата ни умира и ако не намерим решение по скоро или ще се самоунищожим или създателят ще ни унищожи като данозаврите.

22

Анонимен

преди 1 година

Един виц в тази връзка :пътували в купето на един влак четири момчета и четири момичета.Много им сд искало и решили да изгасят осветлемието и да се почнат.Речено сторено.След извесно време идно от момчетата светнало и рекло ДАЙТЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ,че два пътф ме еб....а и два пъти ..

21

Анонимен

преди 1 година

Лошото е, че ресурсите на планетата ни намаляват ,а нуждите на човечеството за храна и енергия се увеличават.Което ще доведе до други конфликти ако не се въведе нов световен ред.

20

Анонимен

преди 1 година

Z-та световни войни. Дали алчноста на запада отново да ограбят ресурсите на истока или лакомията на истока да ограби парите на запада?

19

Анонимен

преди 1 година

Г20 трябва да решат и оповестят ,защо се стигна до развод между матриархалният исток и патриархалният запад.Украйна е сцената на този конфликт и тогава войната ще спре и няма да се стигне до световна.

18

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Байдън не можа да си прочете речта в Бали до края! Каза че му било трудно и не можел да го дочете! Егати и това ако е нормално! Тоя човек въобще идва ли в съзнание! Ръцете му ги погледнете от близко - целите са надупчени и в рани от приливащи системи!

17

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Руското знаме ще бъде развято в центъра на Киев! Евреина зельо да свърши в ония лагерчета за почивка , които и беше направил Хитлер!

16

Анонимен

преди 1 година

Защо тия от Г-20 не реват за други държави с войни, и санкции за тях не налагат!, а само за Украйна, другите по малко хора ли са, там не убиват ли?! Войната е лоша за всички!, и аршинът трябва да е еднакъв за всички!

15

Анонимен

преди 1 година

Днес лидерите на Г-20 се събраха на неформален обяд и след хапването трябваше да се състои фотосесия, но за нея останаха само 5-*** - Корея, Индонезия, Австралия, Турция и МОК.

14

Анонимен

преди 1 година

Ако така верно са си говорили това е много бля-бля-бля за нищо...

13

мдаааа

преди 1 година

както ида свърши този конфликт в украйна .....държава като предишната украйна няма да има ...за съжаление или не !Руснаците няма да се оттеглят ...това запада го знае...като и комика селенски.... въпросът е още колко хора трябва да загинат преди да се приключи тази "любовна" авантюра ....а самата украйна като държава е сведена на ниво нищета....следващите 20 години няма да може да се изправи икономически от тази война .... европа обеава помощ , но си мисли как да изкупи остатъка от украина

12

Анонимен

преди 1 година

Колко идилично! Този конфликт за съжаление, може да се реши само по военен път. За мирни преговори е прекалено късно. И вижте изказването на полковник Дъглас Макгрегър, който казва, че в базите на НАТО в Румъния и България се подготвят наши военни, за да се открият още фронтове. Те ни готвят да влизаме във войната, а приказките за спиране са само да се демонстрират добри намерения. Не могат направо да ни кажат, че ни готвят за война.

11

Анонимен

преди 1 година

Никой никога не е нападал Русия.Това , че тя вижда заплаха за нейното съществуване разпада на републиките и.Бивши държавици които тя налапа през всичките и години на непрекъснати инвазии и анексации на чужди народи и територии.И сега , не може опази.Какъв Запад и цивилизация и пречат.Види се , че с военна сила е пълна трагедия.Птевръща се в държава терористПри това притежателка на ядрен арсенал.Никога повече доверие докато шайката разбойници не бъдат свалени от гражданското руско общество.

10

Анонимен

преди 1 година

ПАСЕ: Русия е терористична държава!

9

Анонимен

преди 1 година

Путин освен на процеса организиран след окончателната победа на Украйна срещу военно престъпника и всички генерали виновни и причинили смъртта на хиляди украинци ...няма и не е възможно да бъде канен.Той трябва неминуемо да бъде заловен и подведен под отговорност.

8

Анонимен

преди 1 година

Нев война, а СВО.