15

Статистика

преди 1 година

Над 2 милиона ваксинирани на възраст 20+ години при около 2,8 милиона живеещи в България на тази възраст, това колко процента е?

14

Статистика

преди 1 година

Има си статистика по причини и се знае колко хора от какво са починали. Това, което го няма е статистиката само за територията на България, а това е важно, защото почти половината български граждани са в чужбина. Затова и общата статистика я допълват с данни още една година след като изтече календарната година. С Ковид-19 е почти същото - статистиката е само за територията на България и не включва заразените, починалите и ваксинираните в чужбина.

13

Анонимен

преди 1 година

Щом не пишат, значи и 11-те са убити от експерименталките. Ако не са дупчени винаги го пишат.

12

Анонимен

преди 1 година

Тоя цирк у нас никой вече не го гледа.

11

Анонимен

преди 1 година

Алоо, днес е вторик. Понапънете се малко де, излагате се. С тия мижави бройки човек няма стимул една пейка да излезе да изкърти.

10

Анонимен

преди 1 година

Къде ви е вчерашната стъкмистика, ***? Нещо не можаха да я стъкмят по ваш вкус май....

9

Анонимен

преди 1 година

Още 11 жертви на дезинформаторите пропагандиращи против маски и ваксини. Ще има съд за вас.

8

Закривай!

преди 1 година

А има ли статистика колко народ е получил стомашно разстройство вчера поради консумиране на развалена морска храна например? Никога повече маски, ваксини, къртене на пейки, затваряне на градове, вечерни часове и тем подобни "мерки"! Който иска може и със скафандър да си ходи! Но всеки за себе си може да реши дали да се пази или да си живее живота!

7

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "На къщурките на коледния базар в моя град има противоепидемични табели. Явно пак нещо гласят, сатанистите мразят Коледа." --- гласят те.. вече са сложили тенджерата да притоплят старата манджа, обаче този път малко ще са уфтсете дето ще им се вържат. Ще се опитат, но ме съмнява да смеят да натиснат с нещо повече от маски, понеже тогава ще ядат народния... и не говоря за бугарастин, а за европа и империята на злото... то тука е ясно, че уфсете само блеят пред синия екран.

6

Др. Боц

преди 1 година

Защо не казваТ колко % от тези 11 са сиропирани с експерименталната генна терапия? Сигурно защото са повече от 30% хахахахаха.

5

Анонимен

преди 1 година

На къщурките на коледния базар в моя град има противоепидемични табели. Явно пак нещо гласят, сатанистите мразят Коледа.

4

Др. Боц

преди 1 година

Защо не казвам колко % от тези 11 са сиропирани с експерименталната генна терапия? Сигурно защото са повече от 30% хахахахаха.

3

Анонимен

преди 1 година

Фалшивоотрицателнен тест може да се случи, фалшивоположителен няма. Щом вирусът е засечен, няма как да се игнорира. Не търси конспирация!

2

Айде бе

преди 1 година

И вторниците не са това, което бяха. Слугите на фарма мафията постнали новината със стъгмистиката в 8:12 часа, а не както преди рано - рано в 6:45ч :) Вчера колежка я тествали, защото трябвало да влиза за изследвания в блоница - положителен PCR, отива в друга лаборатория - отрицателен! :) Звънели и от РЗИ - под карантина! Ама втория тест е отрицателен, казва тя. Няма значение, гледа се първия, казват РЗИ. Кой разбрал, разбрал...

1

Анонимен

преди 1 година

Още ли има мангъровци , та още 11 души са починали?