55

Кандидат зомби

преди 1 година

Сега. Имам един въпрос. Колко пъти трябва да ме дупчат за да съм напълно сертифицирано зомби?

54

Анонимен

преди 1 година

Колко акъл трябва да има едно зомби за да си сложи инжекциика без да знае какво има в нея?

53

Анонимен

преди 1 година

Свхръхсмъртността за 2 години в България е 150 000. Това е рекордно ниво зя Европа. А някои лъжат, че ваксинираните държави били с рекорд. Тези антиваксъри нямат срам! И ние четем статистики, че и езици знаем. Можеш да лъжеш само ромите в гетата.

52

До 56

преди 1 година

Глупости говориш! Стига лъжи! На съд!

51

Та за Испания 3

преди 1 година

Странни понятия за нецезрурност има днес. Какво нецензурно може да има чин и степен на пенсиониран служител в полицията?

50

Анонимен

преди 1 година

Ако се провери в Евростат, ще се види, че така наречената свръхсмъртност се е повишила неколкократно последните две години. И това повишение е най-голямо в най-ваксинираните държави. Най-ниска е в България.

49

Та за Испания 2

преди 1 година

... Опашки над 200 дни, и над 4 дни чакане да се отиде на лекар, защото сложиха *** на рецепцията. Това дава около 35% от увеличението. На второ място е носенето на маски на открито: около 28%, което води до повишаване на бактериални, които вирусни и гъбични а типични белодробни инфекции. На трето място е намаляне на физическата активност, вероятно пак благодарение на маските но и на карантините, 23%. Останалите 14% биха могли да са от ваксините. Има и друг анализ, които ваксини 31%.

48

Та за Испания

преди 1 година

До 47: В Испания в isciii, които се занимават с момо и статискита на умрелите им е повече от ясно че повишената смъртност се дължи на Ковид мерките. Ла Паз и други мислят същото. На ден имат 117 повече мъртви,това съотнесено с населението на България би дало 16 на ден, повече от 8.4 умрели с ковид на ден. От тези 117 само 3 са от жегите това лято. Тези 114 могат да се факторизират и да се види кои мерки са виновни. Основният фактор е промените в здравеопазването, със опашки за операции над 200

47

Що е то ваксиниран

преди 1 година

До 17: в Испания бяха ваксинирани 98% от населението. Само че стана ясно че полза никаква и престанаха цирка, пък и парите за възстановяване си ги получиха. Сега има само 31% ваксинирани и пада, защото се счита че ваксините, вероятно изключвайки Астразенека, не дават имунитет след деветия месец. Всички с ваксини над 9 месеца ги водят не имунизирани. Така че зависи кога са ваксинирани. Вероятно няма и 5% в България, които да може да се водят ваксинирани според ЕМА, която задава критериите в ЕО.

46

Анонимен

преди 1 година

Въобразяваш си, че блестиш с интелект и чувство за сарказъм? Толкова си тъъъъъп, че чак си смешен.

45

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Интелигенцията на България отдавна се изнесе от гетото. И е ваксинирана в чужбина" ----- ахахаха, на кое викаш интелигенция? На разни либералгеюви като оня измислен тео ушев, дето едва прескочи трапа и дъвка тръбата батер мунчев??? Ама такива интеуигенти тряба всеки ден да се сиропират! По няколко пъти! Пък ако SADS-а прекалено много се бави може да пробваме и с оловни ваксини! Те поне гарантират моментален резултат хахахахах. Аз лично съм готов да даря няколко кутии такива ваксини

44

Анонимен

преди 1 година

Българските роми, Конго, Бурунди и Хаити са най-неваксинирани в целия свят. Явно сте най -умните и прозорливите в целия свят. Честито, гордейте се!

43

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Дезинформаторите на съд! Още колко народ трябва да си отиде от този свят заради вас..." ----- ооо спокойно, тепърва ще се трупат жертвите на дезинформаторите, които няколко години денонощно лееха ковидарската пропаганда от всички медии и старателно подтискаха всякаква информация различна от правата линия. Едно време ми беше жал за вас излъганите, но това мина. Вече съм на мнение, че светът трябва да се освободи от сляпо вярващите на всичко, което им каже телевизора! Тик-так-тик-...

42

Вапцаните

преди 1 година

Са най-просссстия народ-те да хора,коѝто ни мислят с главата си а със зададена програма от тв-то и медиѝте! Хора коѝто бяха принудени едва ли не да ги спасят с вакси,,но примерно със животоспасявяща намеса оставени да *** по стълбите......те са просто тотал щета! Спасяваха ги със Смарт часовници,добавки ,стимули какви ли не,е те тава е то! Даде го кажем : зора беше инсталациятя и кой оцелее.

41

Анонимен

преди 1 година

В Испания онзи ден по нац. Телевизия обсъждаха причините за повишената смъртност в страната. То не бяха замазвания на очите, че от горещините из мирали, че населението било застаряващо, че сега от студ щели да почнат да се споминват, че с пост ковид страдали. Но ни дума ни вопъл ни стон за масовата вакситаназия

40

Анонимен

преди 1 година

Интелигенцията на България отдавна се изнесе от гетото. И е ваксинирана в чужбина, слава богу! Тук останали само роми и други подобни неграмотници. Надъхват се взаимно с антиваксърски простотии. Играят си на избори, славят Путин и тиквата. Няма бъдеще такава държава.

39

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Проссссти антиваксъри!!!" ---- то се вижда кой е проссстия... вас ви скъсаха на теста за интелигентност хахахаха... тик-так тик-так... чуваш ли как ти изтича времето... и не забравяй като си лягаш да си облечеш новата пижама, че тази вечер може да ти е последна... файзеровия SADS забавя, но не забравя! Но спокойно, на протокола ти ще пише умрял от "климатичните промени" хахахахахах

38

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Аз живея в държава с 90% ваксинирани над 6 годишна възраст. Не познавам, не съм чул за пострадал от ваксина" --- аре пак същия пр03 тр00ляк... абе, смее6ко, ходи го кажи това на англичаните дето се редят на опашка за обезщетенията. Ходи го кажи и на роднините им, които утешават загубата с 120 000 паунда! Ходи го кажи.. ама не смееш, че много б0й ще ядеш!

37

Анонимен

преди 1 година

В момента във масово " ваксинираните" страни водещата причина за смърт е "внезапна неизяснена смърт". Всеки малко от малко интелигентен човек може да провери.

36

Зомбито по долу

преди 1 година

Да си коригирам по-долния пост. Исках да кажа "В мокрите си сънища живея в държава с 90% ваксинирани..."