35

Янко Антивакс

преди 1 година

След като огромното мнозинство от българското население според фейк статистиката е набодено, а неваксинираните трябва да са отдавна измрели според короно пропагандата, защо отново ненабодените са ви болна тема, а? Защо ги плюете и кълнете? Защо се опитвате да ги маргинализиране чрез фейк нюз и фейк статистика? А? Фарматроловете са най-гнусното проявление на световния сатанизъм - Фармамафията. Маркуч в гръцмуля за вас!

34

Анонимен

преди 1 година

Аз живея в държава с 90% ваксинирани над 6 годишна възраст. Не познавам, не съм чул за пострадал от ваксина, нито хоспитализиран за ковид, ваксиниран. Затова пък отпреди ваксините имам много познати починали, а оцелелите още се борят с постковид.

33

маршал Минетчийски

преди 1 година

Може ли такава работа!? Зимата дойде, а пък яко не се мре!? Я спирайте веднага плановите операции!

32

Анонимен

преди 1 година

Чистокръвен??? Ха ха ха Ако можеши с тест - пръчица да се налива мозък, перфектно щеше да е. Много *** народ! Страх от тест, страх от ваксина, страх от игли, от тампон на пръчка, от статистика, от новини, От доктор....само от собствената си идиотия не го е страх.

31

Изровиха ваксиниран

преди 1 година

Че то по правилата на ЕО вече не би трябвало да има ваксиниран в България, трябва да са под 5%, последните 9 месеца са поставяни много малко ваксини.

30

Васко лепенката

преди 1 година

Коронизмът си отива, спете спокойно деца!

29

До 25

преди 1 година

Чистокръвен ром? = Проссст антиваксър.

28

Анонимен

преди 1 година

От 11 души един бил уж ваксиниран. Я фалшив, я с непълна ваксинация от преди 2 години. Сертификатът не те пази. Хем си се охарчил, хем незащитен , хем болен или умрял. Проссссти антиваксъри!!!

27

Анонимен

преди 1 година

Да не забравим и днес да благодарим на българският тpoл - най некадърния в света! Тази некадърност отвори очите на много хора за ковид измамата и те не приеха отровните коктейли. Така тpoлът спаси хиляди животи.

26

Анонимен

преди 1 година

И от какво са починали 11-те?

25

Анонимен

преди 1 година

Кой коронавирус?

24

Анонимен

преди 1 година

Дезинформаторите на съд! Още колко народ трябва да си отиде от този свят заради вас...

23

Анонимен

преди 1 година

Щом си влязъл в болница да ти правили и тест при приемането. Никой не влиза в болница без тест. Поредният трoл дезинформатор.

22

Фермер

преди 1 година

Мойте танзанийски кози пак не се тестваха. Не могат да вредят от овце! Значи овцЪта иска само да я стрижеш, доиш и тестваш, друго не я интересува.

21

Анонимен

преди 1 година

Трябваше да влизам в болница за три дена лятото таз година.Понеже не беше нещо спешно питам лекаря на клиниката ще трябва ли да правя тест и той вика не.Щото му викам ако трябва да правя тест ще откажа да влизам!Аз тест не съм правил никога и не съм сирипиран!ЧИСТОКРЪВЕН съм!

20

Анонимен

преди 1 година

Зомбитата се крият в мазетата, заключват се с три катинара и от там шепнат: вирус няма, всичко е измама, няма да се ваксинират и да нося маска.

19

Хе хе хе

преди 1 година

Тpoлът добави един умрел от наго си. Като бонус.

18

Анонимен

преди 1 година

Нови 12 починали, от които 9 неваксинирани и 2 ваксинирани. За последните 14 дни са 94 починали, от които 74 неваксинирани и 20 ваксинирани. Нищо не крият, има го на официалния сайт, заедно с още много други данни, например че вчера в интензивното са постъпили 7 неваксинирани и нито един ваксиниран, а за последните 7 дни са 17 неваксинирани и пак нито един ваксиниран. Не е нужно да ви сдъвкват цялата информация в днес бг.

17

Анонимен

преди 1 година

Така, нека пак да кажем за зомбитата, които току що излизат от мазите. Тестът е фалшив. Оттам-нататък фалшивата пандемия пада като къща от карти. Всичко което се крепи на фалшив тест е фалшиво.

16

само да кажа

преди 1 година

До Анонимен че племе което сляпо вярва че маска и ваксина могат да го предпазят от нещо и да е здрав и да живее дълго време...такова сляпо вярващо общество може да бъде унищожено за отрицателно време!!!