29

Анонимен

преди 1 година

Предлагам на всеки политик, който пропагандира война, да му сипват добавка в питието ! Какъв хубав живот ще настане на Земята ! Путин и мафията му в лудницата и в затвора ! Свобода за Русия ! Независимост за Украйна !

28

Жиб.

преди 1 година

Страх го е от ритници и шамари, но не може да го каже в прав текст на всеки

27

Аз есмь царь

преди 1 година

Путин има много работа. Защо да ходи някъде и да говори с болните на главата?

26

Дон Домат

преди 1 година

До абе"Кисело е гроздето..." И путин така, уж не иска да се среща с никого, а реално никой не го бръсне за слива. Да, създава проблеми и заради него умират хиляди, но това не го прави велик, напротив жалък е.

25

Сульо Пулев

преди 1 година

Путин не смее да излезе от бункера, камо ли да пътува. Голям страх от смъртта, по време на ковида не приемаше никой, тези които приемаше бяха принудени да бъдат 14 дни под карантина и да говорят с него от разстояние 10-15 метра. И, какво? Нима си мисли, че е безсмъртен? Или се страхува, че там ще трябва да отговаря за смъртта на милиони руснаци, украинци, сирийци, афганци, казаки.... Никой не може да избяга от смърт и възмездие, всички сме смъртни и всички ще плащаме за делата си.

24

баба мара

преди 1 година

няма да им направи кефа и да участва в техните провокации

23

Анонимен

преди 1 година

Ние знаем ве псков! Срам го е по много причини!

22

1

преди 1 година

Ми щото не са го поканили, затова. Те в селото не го пускат ,той за попа пита.

21

КАпутин

преди 1 година

Повече какво да напиша ...

20

Анонимен

преди 1 година

До20. То и Сомалия си има всичко / но не е нормална държава/ , както Русия . И двете са страни са с най голяма корупция.

19

Anonymous

преди 1 година

Отбор джебили - Путин, Лавров, Захарова, Пригожин, Песков, Медведев и сие ...

18

Анонимен

преди 1 година

Това може да се обясни само с една дума - страхливец; защо цяла статия по въпроса?

17

Анонимен

преди 1 година

Никой не се интересува от Путин. Той е изолиран от цивилизования свят. Да си прави съюзи с Иран и КНДР и да произвеждат дронове с двутактови двигатели от китайска косачка.

16

Анонимен

преди 1 година

"А за фалшификациите на скорошните избори нещо да кажете? Двама починали са спечелили изборите." - ... Тва не го очаквах, хахаха. За САЩ дъно няма.

15

Роберто

преди 1 година

Щото кремълският диктатор е психически болен и на половин час му бият дрога за да го успокоят

14

Анонимен

преди 1 година

Байдън каза, че щатите са 54, и сбърка Колумбия с Камбоджа. Това съвсем наскоро. Вие искате Путин да си говори с него. Да не знаеш колко щати има страната, която управляваш???? А за фалшификациите на скорошните избори нещо да кажете? Двама починали са спечелили изборите. Сега да повторят изборите, както искаха да се повторят в Беларус, както и референдумите на Путин. Има основания изборите им да бъдат повторени.

13

сина

преди 1 година

Просто няма за какво да си говори Путин с мумията с памперс, дето си мисли че сме 1993 г. Поне много реват за ресурси, няма да имат ресурси. А пък руснаците 140 милиона все ще преживеят някак си, но евроgейците почват да се притесняват - цени високо, цар далеко /зад океана/, черни кожи много, кафяви много, иде студ, няма паре.....еврогея!

12

Защоли

преди 1 година

Ами зашото края на диктаторчето е много близлп затова

11

АНонимен

преди 1 година

Няма да им иде разбира се, те са варвари и ще направят атентат.

10

Анонимен

преди 1 година

Казват, че Зеленски вчера отишъл в Херсон. Само, че беше плътно обграден от огромни азовци, журналисти и някакви други хора. Отзад се виждаше някакъв блок. Защо не го бяха изкарали на площада да говори пред щастливите освободени от ВСУ украинци? Нали много обича да говори? А така би могъл да е навсякъде. Просто изобщо не ставаше ясно къде е всъщност.