40

Анонимен

преди 1 година

Деденцето дето на скоро в една реч три пъти си загуби мисълта по повод на изборите де се бута като е пътник барбар с демократите?!

39

Анонимен

преди 1 година

До 47: Що се отнася до парите на САЩ: Държавният дълг на САЩ е 31,12 трилиона долара. Съединените щати не са свикнали да плащат дълговете си, но живеят като бандити и хората на Съединените щати живеят извън възможностите си

38

Анонимен

преди 1 година

За тези,които си мислят,че САЩ печелят войни,да се замислят сериозна дали си вярват.До сега САЩ никога не са спечелили война в Азия,даже и в Близкия исток.И не само те.И французите и Германците също нямат спечелена война там.И причината е опиянението,че можеш да спечелиш битка,но по късно разбираш че да спечелиш война е невъзможно.Затова и винаги търсят "чужди ръце"(съюзници)да вадят горещите въглени от огъня.Но вече доста от съюзниците им си изгориха ръчичките и не искат да се парят отново.

37

Анонимен

преди 1 година

За тези,които си мислят,че САЩ печелят войни,да се замислят сериозна дали си вярват.До сега САЩ никога не са спечелили война в Азия,даже и в Близкия исток.И не само те.И французите и Германците също нямат спечелена война там.И причината е опиянението,че можеш да спечелиш битка, но по късно разбираш че да спечелиш война е невъзможно.Затова и винаги търсят "чужди ръце" (съюзници) да вадят горещите въглени от огъня.Но вече доста от съюзниците си изгониха ръчички те и не искат да се пазят отново.

36

Анонимен

преди 1 година

жалък старец с деменция. За болен човек всичко е простимо. Затова американците го изпратиха в Индонезия, за да покаже какво може да се случи в напреднала възраст.

35

Анонимен

преди 1 година

САЩ са уникална държава, никога нямат проблем с парите. Винаги могат да отделят толкова колкото им са нужни в момента. Когато и Китай е в състояние да направи това чак тогава ще стане свръхдържава, иначе ще си остане вечен лузър като Русия.

34

До 41

преди 1 година

Ами с кой са си представяли, че ще се бият? С ансамбъла по народна музика ли? Още преди да нахлуят бяха предупредени за това. И НАТО пак даде само техника от 80те, разузнавателна информация и пари.

33

ха ха

преди 1 година

САЩ само показаха на Китай какво ще им се случи ако тръгнат по пътя на русия

32

Анонимен

преди 1 година

Си към бай дън - вари на май на та си !

31

Анонимен

преди 1 година

Сега Херсон като е анексиран чебурашките ще плащат ли там пенсии, заплати? Могат ли да кажат колко ще е цената на градския транспорт примерно? Според мен, могат. Що не?

30

Анонимен

преди 1 година

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА САЩ може да смачка Китай като гнидa и ще го направи. Между другото процеса е стартиран, ограничаване на възможностите на Китай във високите технологии, преместване на високотехнологични производства от Китай в щатите за което Байдън е отделил безвъзмезден фонд от 53 милиарда долара и държане на Китай далече от Тайван и производството на чипове от TSMC заради които Китай надува бузи в тайванския проток с руските самолетчета J10 и J20.

29

До 39

преди 1 година

Те *** ако знаеха, че ще воюват срещу цялото НАТО нещата щяха да са доста различни ама подцениха укронацитата и нашмъркания

28

Анонимен

преди 1 година

Да си подготвиш силите, да нахлуеш от 3 страни едновременно, да имаш пълно превъзходство в артилерия, авиация и танкове и само 3 месеца по-късно да търчиш да бягаш с на ората пералните...явно трябва да си военен гений! Но морзилките си го могат де. Все пак имат най-голямата безаналогова армия.

27

Анонимен

преди 1 година

Си към Байдън: Трябва да имаме коректен доставчик за света на природните ресурси.

26

Анонимен

преди 1 година

Тоя сенилния от позицията на какъв се изказва по отношение на вътрешните работи на Китай? От известно време яко взе да ми писва от краварска простотия.

25

Анонимен

преди 1 година

А оня малкия лилипут къде е? Досрамя го да дойде да не го бъзикат, нали?

24

Анонимен

преди 1 година

Демек деменцията каза на китайчето, седи мирен и няма да те закачаме, прави си бизнеса, че видя какво им се случи на вaтницитe

23

Василев

преди 1 година

Всеки е зяпнал и е отворил една голяма уста за руските суровини, но накра остава с един голям отвор в задните части!Агент Лайъл Браниган!ЦРУ!!!

22

Крим е руски,

преди 1 година

Тайван е китайски,Северна Македония е българска,САЩ е колония на Израел!

21

Обективен

преди 1 година

Двамата най-големи в кадър. Ще се оправят нещата значи.