60

ан0нимен(майтап бе)

преди 1 година

БайДанчо ще бъде превзет отвътре само от китайските квартали. Най-добре да сменя по-често памперсите, че са му много кафеви доводите

59

Анонимен

преди 1 година

След 60 години Китай заяви голям интерес към държавата на Чан Кай Ши-Тайван.Докато Китай преминаваше през различни метаморфози на развитие Тайван просперираше доказвайки кой модел е по успешен.Работейки с десетилетия напред Тайван е водеща икономическа сила в областа на Чиповете.Оказва се че 70% от литографските машини са собственност на Холандия.Т.е интересът е към Холандия.А тя може да ги премести навсякъде по света.Много шум от Китай може да спре внезапно ако Холандия ги премести

58

Обикновен човек

преди 1 година

Интересното е, че вместо призраци, Байдън ще търси червена линия, която да не преминава. Така са нещата и с българските политици. Все за някакви червени линии говорят. Освен това, винаги питат. Дори и когато на тях им задават въпроси, те вместо да отговарят също питат. Все някой пита като Орлин Горанов, Николай Кънчев и другите от телевизионните игри.

57

Журналист

преди 1 година

Американците вече се страхуват не само от ядрените оръжия на Русия, но и от армията и икономиката на Китай. Колкото и да им се иска, те не са центъра на света и не могат да се справят със собствените си проблеми. Но пък, искат другите народи да ги слушат. Просто не им излиза пасианса, както винаги.

56

Републиканец

преди 1 година

Когато няма призраци, с които да се ръкува, Байдън започва да говори. Освен това, продава оръжия на Украйна и им раздава доларите на американския народ. Това е Байдън. Йелън му казва, че световната икономика е в криза, но той си знае своето. Световната икономика не го интресувала, а само неговата собствена. Тази на демократите в САЩ.

55

САЩ ВЗРИВИ ЛУНАТА

преди 1 година

ОСНОВИТЕ на Руската Империя е ХРИСТИЯНСТВОТО......Основите на СССР са ИСЛЯМА.......ПУТИН беше ХРИСТИЯНИН когато беше Руски Монархист........Покрай евроатлантическия МАРКСИЗЪМ Путин изостави Монархията и стана МЮСЮЛМАНИН и АЛБАНЕЦ тръгнал да реабилитира любимеца на Енвер Ходжа:СТАЛИН и СССР............Варшава и.КИЕВ да строят ИСТАНБУЛСОФИЙСКИ ДЖАМИИ че Руснаците ИДВАТ

54

Алекс

преди 1 година

Хитър е другарят Си.Уж е съюзник на Русия,но отказа да доставя оръжие и самолетни части за откраднатите американски и европейски самолети.В същото време получава руски газ и петрол на символични цени,защото *** рашки си загубиха всички останали пазари.По този начин Китай получава евтини суровини и си запазва платежоспособните пазари в САЩ и ЕС.Сметката я плаща Русия.Това е положението,когато между ушите е пусто.

53

НИКОЛАЙ е БИБЛИЯ

преди 1 година

Свети НИКОЛАЙ е списвача на общата Християнска Библия като решавал кой от древния многоброен вековен материал преди негоп да отпадне за да се получи Краткия Съкратен Сборник БИБЛИЯТА...........ПРОТЕСТАНСТВОТО има много допирни точки с ПРАВОСЛАВИЕТО на които разчитаха КАТОЛИЦИТЕ да ги погребат в общ гроб..............РАЗЛИКАТА между ПРАВОСЛАВНИ и ПРОТЕСТАНТИ е че ПРОТЕСТАНТИТЕ имат общо и с Индуиза и Будизма по линия на КАСТИТЕ и ПРЕДОПРЕДЕЛЕНИЕТО а НИЕ НЕ та ще става още по страшно с ФАШАГ СУНАК

52

ТВ Европа КИТАЕЦА

преди 1 година

Некъв никакъв КИТАЕЦ по Евронюз България каза:"САЩ и Великобритания умишлено искат да унищожат икономиката на Китай и са забранили на Китай да просперира" и след това интервю кажи речи веднага се появи КОРОНАВИРУСА от Ухан!Същия китаец годинки по късно пак се появи по БГ-тв като правеше намеци с русофобия че цялата руска империя на Николай Втори е собственост на Китай и прочие и почти веднага след това Путин нахлу в Украйна!Поне си сменете КИТАЕЦА червени комунуиди щот РУШАЩИЯ СУНАК ЗНАЕ ВСИЧКО

51

Анонимен

преди 1 година

Да САЩ винаги печелят колосално, ето едни примери за победа през последните 70 години: Сирия, Сърбия, Либия, Ирак, Виетнам, Афганистан, Корея.. и Украйна ..все колосални победи няма как!!

50

Анонимен

преди 1 година

Тайван разполага с 10 хиляди крилати ракети, най-много след САЩ. Видяхте какво стана с Русия, разполагаше с 5000 ракети, от тях употреби 4000 и остана с 1000 ракети неприкосновен запас. Суровикин трябва да пише постоянно докладни до Путин да му разреши да употреби 50 ракети от неприкосновения запас. Патрушев обикаля като цветарка в Иран и Северна Корея да моли за ракети.

49

Анонимен

преди 1 година

"Когато армията на САЩ беше наборна,хиляди американци бягаха в Канада за да не бъдат изпратени в базите им по света и по фронтовете" Именно, от тогава разбраха, че с мобилизация не става. Светът е друг след ВСВ. Но морзилките още живеят в миналото и за това не им се получават нещата в 21в.

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 59 Защото изобщо не му се е озъбил. А пък ако толкова го сърби гърба Си, може да опита да превземе Тайван. Тайванския проток е доста широк 180 км и може да се удави в него и милиардна армия. Знаеш че остров трудно се превзема, даже Хитлер си счупи зъбите през 1940 когато Великобритания и Германия бяха един на един без помощници, а на страната на Тайван ще е най-мощният флот на света.

47

Анонимен

преди 1 година

Ох, милия той - за мира се загрижил. Айде само да не почнете да си сравнявате бройките с Китай, че е много съмнително кой има повече.

46

Анонимен

преди 1 година

Когато армията на САЩ беше наборна,хиляди американци бягаха в Канада за да не бъдат изпратени в базите им по света и по фронтовете. Колко от вас знаят,че"царят"на рокендрола"Елвис Пресли е служил в американска база в Германия?

45

Анонимен

преди 1 година

Абе що не напишете как председателят Си се озъби на Бай-дън, като му кажа право в очите: "Независимостта на Тайван е невъзможна!", а Деменциятс не можа нищо внятно да отвърне на това

44

До 55

преди 1 година

хахахахаха красавец.... дълга на Китай е 69% от БВП а този на щатите е 133%

43

Анонимен

преди 1 година

До54ИМАШ сериозна грешка.Пол Пот и Йенг Съри са френски възпитаници и нямат нищо общо с Китай.Тяхната цел бе геноцид а не някаква политическа мисия с Китай.Те си бяха червени кхмери,но и садисти.

42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 52 Дълга на Китай е 40 трилиона, така че това не е аргумент в полза на Китай.

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 50 Нищо не си мисля, просто гледам какви са фактите. Точно Китай не е печелил война от няколко века. Даже и Виетнам им разказаха играта заради Лаос и Камбоджа. Виетнамците отидоха в Камбоджа изгониха от там китайците и свалиха китайския човек по точно людоед Пол Пот.