14

баба гица

преди 1 година

ше възпитаваме тимуровци :) по почина на ссср .

13

Анонимен

преди 1 година

Родителя ако имаше възпитание, щеше да възпита и детето си. Няма как да очакваш да възпитава, този на който му липсва възпитанието.

12

ма моля ви се

преди 1 година

детето добре възпитано ли е като слуша чалга и виси у фейсо или контактува с такива дето го правят ? ами не ! за кво възпитание говорим като в къщи се прави точно това , или на мач с бутилка бира ? децата копират от първа ръка , от домът си . стимули , айде по сериозно де .

11

Анонимен

преди 1 година

Какъв ще бъде стимула? Паричен?

10

зАз

преди 1 година

Яяя..., шъ връщамеме Соца!!! -))) "Образцов дом", "Оразцова бригада", Обазцов колектив" , "Образцов работник", а Образцово дете" ще е нещо ново - хибрид между Соц и НеоЛиберализъм! -))))

9

Анонимен

преди 1 година

Ако родителите ти са те възпитали добре,много ще страдаш в живота!!

8

Ъъъъ

преди 1 година

Как точно / без дори да конкретизирам критерии/ родителите ще възпитават ДОБРЕ децата си като повечето от тях нямат капацитет за това. Преди да скочите, работЕХ с деца и родители и познайте защо се отказах!!!Иначе идеята е маалооумна

7

Анонимен

преди 1 година

И как точно се измерва възпитанието от родителите? Хайде, дайте някаква методика за това, как надеждно и валидно да се измерва домашното възпитание. Има ли такава? Иначе съм съгласен с това, че родителите също трябва да спазват училищният правилник и че трябва да има предмет по гражданско образование. Само че някой трябва да измисли учебната програма.

6

Анонимен

преди 1 година

Ако са оформени по глобалистките разбирания ще са възпитани. Няма как да си възпитан, ако не знаеш всички 213344 пола например.

5

анонимен

преди 1 година

А учителите, пиещи и пушести заедно с учениците, за екскурзиите им платени от родителите,тях как ще ги оценяваме

4

Анонимен

преди 1 година

Стипендии на ученици и студенти трябва да се изплащат само при среден успех за срока или за семестъра над Много добър 4,50; добро поведение и най-много до 5 неизвинени отсъствия за срока или семестъра. Правата не са даденост, а произтичат от изпълнението на съответните ЗАДЪЛЖЕНИЯ и ако някой не си изпълнява задълженията - в случая да учи съвестно и да има добро поведение - няма основание да претендира за права и за плащания от бюджета, т.е. от данъкоплатците! Визирам конкретно кафявата paca.

3

Анонимен

преди 1 година

Синдикатите пак са решили да се правят на интересни ,само че този път се заиграват с много болезнена тема и ако не направят нищо (както обикновено само разлайват кучетата) , този път ще ядат дървото !

2

Пижо

преди 1 година

Първо, смехотворно е да "стимулираш" нещо, което е задължение на всеки родител - морално и по закон. Второ, как точно измерваш "доброто възпитание"?! Според това дали казват "добър ден"? Или според оценките в училище? Защото "добро възпитание" се измерва цял живот и липсата му се проявява след години, когато почнат да се млатят на улицата за паркомясто, примерно.

1

KKK

преди 1 година

Съгласни сме. Писна ни от невъзпитани възрастни и техните деца!