54

Анонимен

преди 1 година

Тези се опитват да прехвърлят вината за брутално агресивната образователна система, като неглижират насилието над децата по 8 часа да стоят в училище пълно с проблемни учители и после още 6 часа да пишат домашни. Според мен трябва да се закриват училища да се уволняват учители да се организират родителски проверки в часовете и родителския колектив да може да уволнява и да издава препоръки. Иначе няма да се оправят промяната трябва да почне от МОН с безобразните им политики!

53

Анонимен

преди 1 година

Да възпитаваш децата си срещу бонуси е признак на много лошо възпитание.

52

Ти

преди 1 година

Трябва да има стипендии за всички деца в държавните училища. За успех и държание в училище да се получават бонуси, а за отрицания случай да се отнемат и дори да се глобяват родителите. Всичко в държавата е на самотек. Младите преподаватели не искат да бъдат безправни единици и напускат, не понасят да ги правят на маймуни, старите траят, че остава малко до пенсия, а после?

51

Анонимен

преди 1 година

Децата са на родителите, те копират поведението им и заедно с улицата формират новия човек! Е родителите да намерят онова, което привлича вниманието и изразходва енергията на детето и да го насърчават в тази област! Няма лоши деца, има родители заети със себе си! Няма нужда от стимули, децата са на родителите!!!

50

Анонимен

преди 1 година

Вече няма наказания за лошите ученици. Сега трябвало, да им "помагаш". Проблемът е, че за 1 дете, игнорираш нуждите на 15 до 25 други деца. Няма да ви казвам, каква благодат е, когато баща му дойде с бележки от доктора, да ми заяви, че ще ходят на почивка за две седмици. Казвам му, че няма роблем и ДВА МЕСЕЦА, да са на почива.

49

Анонимен

преди 1 година

"безобразно млади" ... лол!

48

Анонимен

преди 1 година

"Стимулите за родителите на добре възпитаните деца си ги пише във фиша със заплатите им. Какво искам да кажа- 90% от децата на добре платени интелигентни родители с европейски заплати са възпитани." - EЕла пред някоя частна иманзия, където 11 клас ми идват с поршета, поговори си 2 минути с тях и ми кажи, колко са "възпитани". По-надъхани и самозабравили се НЕМА! На кой тате му мениджър, на кой депутат, на кой "бзниесмен" с няколко онестрелни рани ...

47

отличници

преди 1 година

Първи награди за Филип Боков , гл. пр.Филчев и пернишкия прокурор В Михайлов.

46

Ха ха ха

преди 1 година

Сега ще започнат да оценяват как възпитаваме децата. Дали имат майка и баща или родител 1 и родител 3, в случаите на развод.

45

Данчо

преди 1 година

След 33 години стана ясно, че да има банани по магазините не е достатъчно. И всички напъни да се докаже колко добра е демокрацията, разбирана от запада водят до връщането на социалистическото образование. Също и социалистическото планиране, подпомагането на някой сектори, както и погрешното разпродаване на някой стратегически активи, каквито са енергоразпределителните дружества. Не дневен ред е и здравеопазването, което се доказва непрекъснато, че в настоящата си форма не работи.

44

Анонимен

преди 1 година

Докато "парите следват ученика", никакви цели няма да се постигнат, защото "бройката е злато". Училището е със затихващи функции така или иначе, държи се на последните останали учители в предпенсионна възраст, и когато те се пенсионират, родителите-отворковци ще си бият шамари с децата си вкъщи, защото няма да има кой да им гледа жалбите.

43

хмм..

преди 1 година

Не се наядосте, дайте държавата да определи фонд за определени семейства. Да им осигури луксозен живот с условито да живеят някъде надалеч от България. Само и само да са по далче от нас. Иначе и останалите ,илион млади работещи ще изнесат от България...

42

али

преди 1 година

Поредната глупост,... както всичко в БГ още една схема да се финансират определени семейства. То това ще е върха на наглостта ако се приеме подобно нещо....

41

???

преди 1 година

След 33 години на свободия ,наречена демокрация , надежда всяка оставете за възпитанието на подрастващите.Няма такова.

40

Анонимен

преди 1 година

Не просто абсурд, а пълен абсурд е това!

39

Ани

преди 1 година

Абсолютно съгласна. Крайно време е да спре с лиготията и простотията от стлана на родители и ученици. Бих добавила и униформи, без грим, прически и маникюри, всички деца са красиви поради самия факт, че са безобразно млади. Телефони само за 1 ча на обяд. Който нарушава реда - да мете, да рине сняг, да мие пода. И това да се въведе в цялата страна.

38

Анонимен

преди 1 година

Стимулите за родителите на добре възпитаните деца си ги пише във фиша със заплатите им. Какво искам да кажа- 90% от децата на добре платени интелигентни родители с европейски заплати са възпитани. Масовката невъзпитани дечурлига са наследници на вкоренени със соц мислене аутсайдери бачкатори и бедняци. Факт. Не ми излизайте с опорките колко добри и скромни са българските селяни. Не са. Това е cгaн. Има и изключения, разбира се и то не малко.

37

Анонимен

преди 1 година

Без детески надбавки за повече от 3 раждания. Явно хората нямат нужда от пари, щом могат да си позволят толкова деца и всичко само ще си дойде на мястото.

36

НПО номер 123!

преди 1 година

Върнете старата система на обучение преди т нар демокраДция, когато образованието ни беше на едно от водещите места в света и всички чужденци се натискаха да учат в български училища и университети! С краварски НПО няма да стане,пр0дажници!!!

35

анонимен

преди 1 година

Ами върнете от Соца оценката за "поведение"! Май вървим назад?!