20

Ивелин Михайлов

преди 1 година

До 5 ти на кол центъра програмиране ли му викаш хахах

19

до 19

преди 1 година

В Орландовци им е все тая какво си ''генерирал'' :)

18

Кариерно Развитие

преди 1 година

Млад стодент "Ай Ти работи" и след 15 години опит прави "Стар Tъп" аман вече каам ви

17

До Ганчо

преди 1 година

То това да беле само. Ама те са някаква малка брънка в цялото общество. Това е все едно да пишат колко получава един космонавт, а космонавтите да пишат по форуми, колко само те са велики, а другите никакви. Всъщност тук никакви ай ти не пишат. Пишат някакви недорасляци с комплекси и то големи комплекси. Няма как иначе все да искаш пред непознати да се самоизтъкваш.

16

Анонимен

преди 1 година

Добре, че е ИТ секторът, че там 30к работещи генерираме около 10% от БВП. Смятайте останалите аутсайдери 3.3 милиона работещи какво генерирате.

15

до 15

преди 1 година

Видехме ги американските Хуниверситети какви ''специалисти'' произвеждат ! хахахахахаххахахахаххахахахахахаххаха

14

Анонимен

преди 1 година

до 8: много е лесно да разберете колко се плаща на програмистите в една компания. Вижте колко тесли, бмв-та и аудита има на служебния паркинг. Всичко друго са празни приказки. Какво? Нямате служебен паркинг??!

13

до 11

преди 1 година

Роден съм в центъра на София. Имам в града 8 имота, включително къщи в т. нар. от провинциалистите, като теб, "луксозни" квартали Симеоново и Драгалевци (а то текезесарски села, ама ние, кореняците си го знаем). От дете исках да стана ИТ спец. И станах. Иначе не споря, че доста от колегите ми във ФМИ към СУ мякаха и джвакаха брутално (тотални ceляндypи). Затова и смених 4ти курс учебното заведение с такова в САЩ- светлинни години над нашите университети.

12

Млад Панелкаджия

преди 1 година

Батко ми е грантаджия при доктор Костадин Костадинов и получава заплащане 4000 лв без да си мърда пръста. Не знам дали сте наясно, но с толкова много пари успява да си закупи дори висок клас алкохол, помага ни и на нас, без бира и мезе не сме оставали. Той дори успя да си купи голф 6, много добра кола. Като се возя с него обираме погледите на всички хейтъри.

11

Анонимен

преди 1 година

Е малко пресилено е ... На запад заплатата е годишна без данъци... 14К в евро са 168К за начинаещ според твоето твърдение... Такава заплата може да получи некой с опит от 15 годни +... Сега нема какво да се лъжем, работя от 30 години на запад и знам заплатите. Да истина е че Бг са на 50% в най-добрия случей от западната заплата ... Колкото за програмисти - Индия ги произвежда в рамките на 100 000 годишно.

10

Анонимен

преди 1 година

Дреме ми на мура колко вима накой си Ай ти. И що за име е това - Ай ти:-)). Ай ти са май глуупавиите хора и обикновено са първо поколение граждани с родители селяни. Лапали са филии със сол и сега не могат да се нарадват. Абе ***.

9

Ганчо

преди 1 година

Поредната статия под която ще четем как ИТ са най-великте хора на Земята,най-скъпоплатените,как издържат държавата и как всички трябва да им се кланяме.А реалността е че 90% от тия ИТ-та са социални инвалиди, с нулеви комуникациони умения и реално не произвеждат нищо с добавена стойност мислещи се за богопомазани (докато не им потрябва водопроводчик).То скоро AI ще им вземе хляба на тия писачи на кодове.И сега почнете да се хвалите как карате колело в свободното време и работите от където искате

8

ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ

преди 1 година

Ей така ръсите неверни неща и после излезне от Техническия нема 1 работен ден и вика аз съм IT под 3 к не почвам ! хахахахахахаххаа Начи Синър некой програмист 5к ок...It е толкова широко понятие, че.....

7

до 5

преди 1 година

Ти не си програмист. Дори в Мусала Софт (най-нископлащащата компания у нас) стажант не взима вече 2400. По-сериозно много моля!

6

Българин

преди 1 година

Сега гань овците ще ревнат и ще викат що и на тях миячите с основно не им дават 5 бона..

5

Да, да.. 50 бона...

преди 1 година

Глупости на таркалета... аз сам програмист от 7 години и заплатата си ми е 2400 лв. Да има хора, които взимат по 5к, но това е в Google и Amazon. Така че тия си ги разправяйте в кръчмата...

4

До 3

преди 1 година

5к е ниска и то много ниска заплата за човек с опит. Извинявай, ама братовчед ми- началник склад със средно взима повече с извънредните смени. Иначе нашенските ИТ заплати се доближават то европейските и американските- тук е много евтино на компаниите. Имам хора от Австрия и Швейцария в екипа си- сходни на нашите заплати. А на компанията й струва четворно там да плаща тези пари, спрямо тук.

3

Анонимен

преди 1 година

5 к при това в лева си е нищо за програмист. В белите страни почват от 14 к евро/долара

2

Анонимен

преди 1 година

5 бона за ИТ висшист?! Не ме размивайте- толкова взимах преди 6 години млад и зелен с няколко години опит. В момента ИТ заплата под 12 бона се смята за ниска. Иначе на студент току-що завършил без никакъв опит даваме начално 3200. След 2-3 години минават 5000 и стигат до огромни цифри.

1

Анонимен

преди 1 година

Нека взимат децата,за да не си палят подметки те в чужбина.