40

До според мен

преди 1 година

И точно, защото ще се напълни с Ай ти и други лигльовци общите работници ще станат високоплатени, понеже нама да ги има. Я кажи колко даваш на майстори за ремонт на къща или кола. Как им звъниш и им се молиш за час, че и те са затрупани с работа. А не ми се прави на много важен. Е....те не са Ай ти.

39

39-ти да чете

преди 1 година

Не мразя никого, това, че взимаш повече кинти изобщо не ме ядосва или кара да завиждам. Само че като те гледам как пишеш сУвалка, явно не си много по-умствено напред

38

Бачкат простите.

преди 1 година

На майка ми близък роднина втори братовчет, който ми се пада практически чичо, работи ГЕРБ-аджия и има бентли. А къщата му е като прогимназия.

37

до 38

преди 1 година

Изграждате я, защото ме има мене и трябва на някого да слугувате. Не мислиш ли, аутсайдер?

36

Анонимен

преди 1 година

Модерният ИТ спец е фитнес манияк, яде най-добрата храна и има деца от жена от корица. Кара последен модел автомобил. Затова и *** го мрази. Защото на месец взима колкото *** на 2-3 години. Отностно нашия ИТ сектор- познатите ви автмобилни марки се движат, защото я има България. Сувалки и дронове летят, защото я има България. Е2Е всичко се прави тук. Айде, мразете, умствени озлобени бедняци. Както долу е казано- има причина един ИТ спец да е точно 100 пъти по-ценен за икономиката от ***.

35

До 19-тия

преди 1 година

Останалите ти правим масата, къщата, изграждаме ти инфраструктурата, за да си цъкаш по клавиатурката. Щото ако ги нямаше останалите аутсайдери, по твои думи, щеше друго да пееш

34

Ицо Хазарта

преди 1 година

Аз не съм програмист, нито съм висшист но взимам 8500 лева като депутат и това са без добавките за прослужено време и без другите добавки.

33

Боко Тиквата-Съдник

преди 1 година

"Как нема работа??! Ми в момента за овчари.. и така се търси агнешко месо и овчо, в цела европа, че просто... и в зеленчукопроизводството... Ама той нямал, защото бил... IT-специалист... " - Боко Тиквата, милиардер и филантроп на Мата Хари-та

32

Чочко

преди 1 година

Абе стига с тия ай ти специалисти. 80 процента ще умрат девствени. На- добрият приятел им е компа.

31

Анонимен

преди 1 година

Човек, за да програмира нещо, трябва да го поразбирва. Нв сте написали какво точно програмират програмистите, но програмите в проста, обикновена система, като тази на образованието, писаха наскоро и тук, са гола вода, т.е. вредни. какво да очакваме да могат да програмират сложни физико-химични или биологично процеси. Най-вероятно разработват подобрена версия, т.е. дефейтирала, на съществуваща машинарийка за масова употреба.

30

Ганчо до 19

преди 1 година

Ето го и първият не закъсня да каже, как той ме издържа и трябва да съм му благодарен. Не се усещат, че фирмите ги позлват не защото са кадърни, а защото са евтини. Да сме чули иновативен продукт разработен от ИТ в БГ - фирми за разплащания и QA тестери не се водят пионери. В момента в който станат еднакво скъпи като обща стойност за рОботодателят с колегите им в Германия, чорбаджи Генчо ще им тегли чертата. Единственият нещо което държи фирмите тука е 10% данък (който няма да е вечно)...

29

Ай сега

преди 1 година

Сички в СМГ и после ИТ - нали това е целта на всяка бг мама - проблемът е че все пак трябва и книги да се пишат и да се четат за да вървят и другите занаяти и децата да се учат, да не станем земята на outsource

28

Българин

преди 1 година

Какво е това програмист? На две крави не може сено да раздели.

27

Нагло, та нагло...

преди 1 година

Батко ми работи ТИР-аджия и взима 3 пъти повече.

26

до 17

преди 1 година

Точно казано. Отивате в един мол, ако щете, и гледате местата на ИТ компаниите- последни модели БМВ, МБ, Ауди, Тесла. Същото и в БП София. По това се познава доходът на един човек (не само по това де, ама е ясно, че ИТ спецовете караме последен модел скъпи коли). С 5к месечно не става, обаче. Защото 5к взимахме преди 15 години. Сега времената са други и 5к взима студент.

25

СПОРЕД МЕН,

преди 1 година

ОГРОМНА чест от кандидатите за работа нямат дори средно образование и не притежават НИКАКВА специалност или квалификация. Те стават само за общи рабитници. После плачат, че са им ниски заплатите и пенсиите.

24

Беден IT 3000лв кеш

преди 1 година

Ахааа!!!! Разбрахте ли сега защо Коци Копейката барабар с неговите аутисти от Вгъзрaждане мразят IT-специалисти? Защото те взимат само 4 бона, а програмистите не си мърдат пръста за под 5 бона. И понеже гламаpите от ВгЪзрaждане, не са способни да се научат на програмиране, предпочитат да мразят и да враждуват с по-кадърните от тях. Същото е и с ГЕРБ-аджиите между другото.

23

До до 11

преди 1 година

Хич и не ме интересува кой номер *** носиш, колко пари взимаш, колко имота притежаваш и къде си учил. Явно си много зле щом много държиш точно в този сайт да го напишеш.

22

А бе

преди 1 година

Бях лично свидетел, как такъв бъдещ ИТ специалист не можа да върже обикновен ел.контакт за стена.Не ми се мисли,като завърши, какво ни чака! Специалист до специалиста,мила моя майно льо...

21

Анонимен

преди 1 година

Ето казвам си...сис *** съм в една фирма...3 години опит заплата 1.8 чисто. 120 лв ваучери за храна.