80

Бай Ганьо

преди 1 година

депутат да си е келепира бачо

79

Хари Петър

преди 1 година

Ами той и Кирил Ананиев от ГЕРБ е икономист, но това не му пречи да взима хиляди левове заплата като здравен министър в първите месеци на Ковид Пандемията. Няма значение какво работиш. Важното е да си изкарваш парички.

78

Анонимен

преди 1 година

Какви бонове? Компенсаторни ли??

77

кОлЕлО

преди 1 година

Ще дойде време, и то не е далеч, когато "Айтитата" ще си направят сами софтуер, който сам да пише програмки и софтуер който да проверява за бъгове. Все некой ще Ви врътне, и тогава ШОУ ще настане!

76

Анонимен

преди 1 година

Че много ли са 5 бона, че чак им завиждате. Пари се правят, ако друг работи за теб, а ти си само мозъка. Ако аз ще трябва да работя по 8 часа на ден на един стол, не 5 ами и 50 да са, пак не ги искам. Времето на човек е ограничено и е безценно.

75

Баба едно

преди 1 година

Време на село ми казваше - учи синей, за да не работиш сетне

74

БНТ

преди 1 година

В "Последния Печели" (с Орлин Горанов) по БНТ, шампиона с 15 победи е IT специалист от Варна. Знае изключително много. Много висока обща култура. С удоволствие го гледам всеки ден от 19:00.

73

до 64

преди 1 година

Като гледам как си написал пОбликации ми става ясно какъв капацитет с ВИШУ си. Говорят за международно признати публикации, които не са на български, там няма превод и плагиатстването се наказва. Хайде, хвани се да напишеш публикация в авторитетен журнал и после приказвай.

72

Пенка

преди 1 година

Заварших аграрен бизнес в Зимеделския колеж в Велико търново , и трудно си намирам работа по спецалноста. Моля за савет

71

ИСТИНАТА

преди 1 година

Истината е, че няма значение какво работиш. Може да си чистач, който е пробивен и иновативен и да изкарваш 5 бона от воле. Може и да си IT, който е мързелив и неук и да си седиш на 2000лв заплата цял живот. Няма значение какво работиш, а какъв човек си.

70

Имам братовчед

преди 1 година

адвокат. Защитаваше една фирма в съда пред НАП , те го напълниха с пари. 40 хиляди хонорар му дадоха, само и само да ги спаси да не им вземат лиценза

69

Пен

преди 1 година

Мисиркииииии , какво е това 5 бона ? Това вид валута ли е ?Все по-неграмотни ставате .....

68

Анонимен

преди 1 година

Гледах един такъв в "Стани богат". Не стигна далече! Стана ясно,че парите и "останалото" нямат общо,но претенцията да покаже превъзходство беше показателна и поучителна.

67

Димитър Рашков

преди 1 година

Най-добре платени са нотариусите.

66

Истината

преди 1 година

Ако нямаш квалификация, стани IT. Но не е най-доброто. Най-доброто са си класическите професии - лекар, инженер, правист и т.н. и тези хора взимат в пъти повече от IT-специалистите. И се търсят много. Но разбира се, най-лесно е да си IT. И е най-благо.

65

Анонимен

преди 1 година

Вземат ама някои. ЗА ДА ПОЛУЧИШ, ПЪРВО ТРЯБВА ДА ДАДЕШ. Малко от завършващите могат. Повечето имат дипломи, но не знаят и могат нищо. Детето на един приятел учи в Технически. Казва,че нищо не знае. Две години Ковид и дистонционно. Преподавателя си пее и изчезва, контрол 0. Ще получи диплома, ама като отиде при работодателя и го видят какво може, даже няма да го вземат. кви 5 бона?

64

Анонимен

преди 1 година

До Еххх.. помня преди години, как бях барман и Цецка Цачева дойде една вечер и започна да се майтапи и да флиртува с мен. --------- и после си прасна една *** в склада да се успокоиш ли :)

63

Анонимен

преди 1 година

какво сте се хванали с ИТ-тата, не мога да разбера? Научили са нещо което се търси и взимат. Има един куп други специалности, които взимат не по-лоши пари, че дори и повече, но пак трябва да се чете. Само с вой във фейса, не става.

62

Има място за всеки

преди 1 година

Не се карайте. Нали IT специалистите имат нужда от ратаи, които да им вършат черната работа (косене, носене, чистене, миене, боядисване)? За това сте вие - гласоподавателите на ГЕРБ, ДПС, БСП и Възраждане.

61

Иван

преди 1 година

Като видя журналисти да пишат "бона" и ми става ясно с какъв капацитет са.