133

здраствуйте русофили

преди 1 година

Русия ще загуби тази война, само шепа изкyкуригали русофили в България още не са го проумели това

132

Анонимен

преди 1 година

Русия си взе нейното,Полша ще вземе Западна Оккрайна,Румъния си иска Молдова.Дали ще остане нещо от Окрайна-едва ли някой знае.

131

ИЗТРЕБВАНЕ ПО ТУРСКИ

преди 1 година

ВДЪХНОВЕН от Първия КРъстоносен поход на ПОЛША в Западна Европа където поляците геноцидно изтребвали СЛАВЯНСКИТЕ племена се съмнявам че Путин има ЧЕРВЕНИ поляци и ЧЕРВЕНИ турци за Кръстоносния си поход на ЗАПАД и може да изтреби всичко живо до германската граница и после да подари новата пустиня на някого

130

Анонимен

преди 1 година

До 150...Поражението на Русия вече е факт...Русия загуби международен авторитет и признание.

129

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно безмислено заглавие.Нямам намерение да чета статията.

128

Анонимен

преди 1 година

Поражението на Русия, извинете вие лу-ди ли сте, откачени ли сте, или просто ви потропва дъската?

127

Анонимен

преди 1 година

До 143....Откъде тръгна Втората Световна война бе ...Нали от Европа.И знаеш ли за какво За исторически претенции за земи и територии...Сега знаеш ли защо бе създаден Европейски съюз.Точно заради това.Да решат веднъж за винаги историческите спорове за територии.Защото...Фрснция е доминирала при Наполеон.Германия при Хитлер.Полша при ПолскоЛитовската империя.Русия при Екатерина .Турция при Османска.И кой какво спечели...нищо.Войни и страдания....

126

Анонимен

преди 1 година

До АнонименРусия не е загубила, няма как.

125

Анонимен

преди 1 година

Нека ...Нека ..един троль ли си или сте двама или играеш двойна игра....

124

Анонимен

преди 1 година

До АнонименТо преди петнадесет века, не са съществували държави в Европа изобщо, а само племенни образования! Ако някой те е излъгал, че е имало нещо друго, си жертва на пропаганда!

123

Анонимен

преди 1 година

До Нека ти нещо витаеш в облаците. Русия загуби...

122

Анонимен

преди 1 година

Нека Лвов се самоопределят къде искат, в Полша или в Русия, те да си гласуват сами, но имайте в предвид, че често Полша и Украйна, играят срещу Европа и подписаха договор с Англия и ще ви запушат пътя на европейските държави и пътя на търговията с Русия, ако пожелаят! Одеса е руски град, с руско население и много българи в Одеса и околностите, Одеса трябва да се върне в Русия, за да има връзка между европейските държави, вкл. и с Русия, за да не ви играят номера евентуално и ви блокират!

121

Анонимен

преди 1 година

Нека разясня на русоробите следните факти......От вече петнадесет века на земите на Европа не съществуват държави с еднородно население Що значи това.Няма България само с българи.Няма Гърция само с гърци.Няма Германия само с немци.Няма Маджаров само с маджари....Населението така се е смесило, че никой и никога не ще подели територии и земи само за своето население.Безмислица е спорът кой къде живее.Живейте в Европейски съюз.Пийте си ракията и не обръщайте внимание на ксенофоби и изперкали русофи

120

Анонимен

преди 1 година

Форума е посредствен аз си лягам. Тоз ген. Колев ми дойде до гуша големи победи имат българите но окастрени от всякъде но се фукате също като Ганев.

119

Анонимен

преди 1 година

Българите яхнаха кончетата и по стар, прабългарски обичай, избягаха към по-богати страни. Тук остана само плявата.

118

Анонимен

преди 1 година

Историческия троль се явява винаги ни в клин ни в ръкав да разводнява форумите.

117

Анонимен

преди 1 година

Началника нещо се увличаш с лайковете то поне да имаше покритие как да е но няма за съжаление.

116

Анонимен

преди 1 година

Е то се знае за ползите на Полша

115

Анонимен

преди 1 година

До 133....Смятам ...ген.Колев за достоен истински българин.През Първата Световна война при отблъскването на руските и румънски части в Добруджа, ттой е произнесъл вдъхновяващата реч пред кавалеристите...,,Кавалеристи, Бог ми е свидетел, че съм признателен на Русия задето ни освободи. Но какво търсят сега казаците в нашата Добруджа? Ще ги бием и прогоним както всеки враг, който пречи за обединението на България!".

114

Анонимен

преди 1 година

До анонимен.Няма как да ти обясни защото е началник и не разговаря с простолюдието но внимавай да не те изтрие и да не ти отнеме достъпа.