153

Анонимен

преди 1 година

Русия не може да загуби. Не разбрахте ли, че няма такъв сценарий. В момента срещу Русия воюват повече от 50 държави с пъти повече войска и въоръжение, а Русия вече превзе повече от една трета от Украта. Отзелно Путин каза, че за какво ни е свят без Русия и, че в случай че този свят няма да го има. Не се съмнявайте, че точно така ще стане.

152

Анонимен

преди 1 година

Снощи гледах в Телеграм канала избита рота само от поляци наемници в Украйна със разбита бронирана техника. От къде ви идват на ум тези простотии, че Русия ще загуби и Полша щяла да спечели от загубата. Просто не се спирате с лъжливите информации.

151

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама Полша никога не е излизала победител от военни конфликти, в които се е забърквала. Винаги са я изработвали изoтзaдзe... Може и сега така да стане...(Германия?)

150

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

В Полша има инвазия от над десет милиона руско-украински мързела.ЕС да вземе мерки,защотоне безобразие.

149

РУСОФИЛ

преди 1 година

Аз съм голем русофил! Много си падам по русото! СЛАВА УКРАИНЕ!

148

Шоп

преди 1 година

"(украинки) .... и политически лидери, които предизвикват уважение в цяла Европа." -- кои бе, Порошенко ли или Зеленски?

147

Анонимен

преди 1 година

Преслагам атомна бомба за украйна и две за Полша. Тия вече са наши врагове.

146

Анонимен

преди 1 година

Статията е нещо като ходене по мъките.

145

Путин из бункера

преди 1 година

Някой да ми смени нассрания памперс пор фавор!

144

странни хора

преди 1 година

рашисттите са доста странни хора, елементарната логика показва че няма как запада да загуби срещу рисия дори и китай на 100% да ги подкрепя а той никога няма да го направи изцяло. просто парите, оръжията технологиите и хората са несравнимо повече сравнени с тзи на русия, толкова е просто

143

:)

преди 1 година

Март Раша Говняша ще капитулира, а скоро след това ще свалят *** ***, но ще е късно. Чака ги 10 години глад, липса на електроника, техника и медикаменти.

142

накратко

преди 1 година

Обедняла Разединена Европа вече отказа да помага на Окрайна.Предстоят дълги години поколения украинци да връщат заемите.Безплатен обяд НЯМА!

141

Анонимен

преди 1 година

И за какво измряха толкова хора? Никой не разбра.

140

Случаен

преди 1 година

Какво е това бъркотия, каква Полша, каква това-онова. Нямат море, да си седят на провлака там. Какви велики сили - живеем в ново време, ако искат да се топлят - идват на България. Полша няма послание към другите нации.

139

Анонимен

преди 1 година

Рашките са чал и целият свят празнува. Дано само не свършат някоя мръсотия на изпроводяк, както само те си могат. И да се връщат обратно в реални граници и да работят върху себе си, защото имат да наваксват много. Нищо против хората, иначе.

138

Анонимен

преди 1 година

Печелят само спекулантите и търговците на оръжие. Плебса винаги "духа супата"

137

Анонимен

преди 1 година

След разпада на комунизма в България , колко русофили избягаха в Русия...0...Ето ви факт *** .А колко русофоби на Запад ...2 милиона...И не се върнаха разочаровани И не побегнаха към Русия....факт...

136

от масмедиите

преди 1 година

СПОРЕД САЩ и ВЕЛИКОБРИТАНИЯ Путин и Русия са най-обикновенни платени наемни войници на Принц Салман и държавите от ОПЕК които според англоамериканските журналисти така както ходели до Лондон да подаряват Злато и Диаманти започнали и да отскачат до Москва да им подаряват Злато и Диаманти за да воюват срещу Украйна....................То ест ако Русия загуби идват Арабите и Русия пак печели войната

135

Анонимен

преди 1 година

Русия загуби нещо повече от войната.Загуби че се откъсна от цивилизования свят.Освен ако в Русия не считат за ,,цивилизация ..Северна Корея, Иран и Индия .Ама нашите русофили няма да отидат да живеят в Северна Корея в Иран или в Индия А бягат на Запад...хахаха...неща* стници жаЛки..

134

до ДОЛАРДЖИИТЕ

преди 1 година

САЩ ви спират паричките,не си хабете пръстите да пръскате зловоние.Губите си времето.