11

селянин

преди 1 година

глупости на тръкалета икономията е майка на мизерията решението е в добри доходи а не в мерцедеси и скъпи любовници на шефовете демек по дебела дреновица

10

От хората

преди 1 година

Бля,бля,бля.Направете си анализ и има да чакате уж по -ниски сметки да ви избият влошеното за изолация.Е,ако е без пари,както държавата направи на някои,добре,а другите да гонят михаля.

9

Св до бля

преди 1 година

Май си прав, и аз бях в перфектно изолирано жилище, ама с големи витрини кофти изложение - умирахме от студ а сметки космически. Преместихме се в жилище с малки прозорци, тухлено с кофти изолация (5 см) с някакви тънки алуминиеви прозорци, но отвсякъде се топли. Вътре е 22-23 гр. в най - големите студове. Без абсолютно никакво отопление. Просто съседите ни топлят :).

8

Анонимен

преди 1 година

АБЕ ПО-ДОБРЕ ДА НЕ БЯХТЕ СЕ РОДИЛИ В БЪЛГАРИЯ.

7

Не! Решението е

преди 1 година

народа да вземе сопата,въжето и лопатата и да ги подкара хайдутите!

6

Анонимен

преди 1 година

Хубав "експертен" съвет! Добър повод да се вдигнат цените в строителството - нещо като "бля-бля и хоп-Растеж". Като хвърлим едни пари за "строителство", че като си намалим киловатите с 10-ина процента, сякаш догодина няма да вдигнат цената на електроенергията с 15%. Ще си намалим ли сметките? Не! Ама ще генерираме БВП, и ще докараме свръхпечалби в търговския и строителния бранш.

5

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ТОЙ И ЩТРАУСА СИ Е ЗАРОВИЛ ГЛАВАТА В ПЯСЪКА АМА *** МУ ОСТАНАЛ ОТВЪНКА

4

бля бля бля

преди 1 година

глупости на търкалета, като платена реклама ми е това, от 3 години съм с 10см-рова изолация и по-евтини сметки не съм усетил...

3

Анонимен

преди 1 година

аааа

2

Анонимен

преди 1 година

Пълна измама! Хем искате да сме идьиоти за да ви вярваме, хем не е ясно като сме такива, откъде да имаме пари та да ни обирате?

1

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

РЕШЕНИЕТО НА ВИСОКИТЕ СМЕТКИ НЕ Е В ДОБРАТА ИЗОЛАЦИЯ , А НА ВЪРХА НА КОПИЕТО БЕДНИ МИ БЪЛГАРИНО.