31

Да, бе!

преди 1 година

Радиаторите стават горещи и всички глидери се загряват от горе до долу само в новогодишната нощ и по изключение в някои други празнични дни и то чак вечерта. Иначе са наполовина топлички - не горещи, а другата им половина си е студена дори тогава, когато вентилът е на макс. За всичко това сигурно са виновни изолациите!

30

Анонимен

преди 1 година

Ама направо се зазидайте, та и въздух и светлина да не влизат! Така няма и въглероден отпечатък да оставяте! А сметката ще си е същата, че и по висока!

29

Дзъ

преди 1 година

Пълна л ъ ж а!

28

Помня

преди 1 година

До Анонимен 25 При бая ти Тошо СССР ни даваше енергоносители почти без пари , да не речем да избягаме от социалистическия рай.Разхищението беше огромно.

27

Albi

преди 1 година

Направо да св наметнем с 5 кожуха и да живеем като скотове, с европейски ценности.

26

ДО ГДБОП МВР

преди 1 година

Растрел за ограбващите БЪлгарския народ с нагло спекулативни цени на ТОК и ГОРИВа ..СРОЧНО>>> ако не може да ги взривите ги отровете предлагат дец а чакащи РАЖДАНЕ ОТ БЪЛГФАРИ МАЙКИ>.

25

Анонимен

преди 1 година

Определено като ви заговорят за "безплатно саниране" ви говорят за корупция. Който се съгласи да участва, участва в схемата, подкрепена от ЕС, финансирана от ЕС, няма значение. "Икономиите" от вашия ток, ще бъдат изнесени, а парите похарчени по други "проекти". Всичко за ваше/наше "добро".

24

Анонимен

преди 1 година

Какво щеш изолация и дограма слагай,когато ни изсулят на свободният пазар и електроенергията за бита стане лев киловата,решението е обесване на тия които ни обричат на студ и мизерия,!

23

Анонимен

преди 1 година

Такааааааа, 6мес по 250лв. = 1500лв. Добра изолация и смяна на дограми 20000лв.Икономия 30% =450лв. След 10-15г. дограмата е за смяна, за изолацията не съм сигурен.Сметката не излиза.

22

Анонимен

преди 1 година

Решението на високите сметки е изритването от властта на евро-атлантическата тълпа и възобновяване на доставките от Газпром. При бай Тоше парното грееше на макс и прозорците ни бяха по цял ден отворени.

21

Анонимен

преди 1 година

в Столюпиново съм виждал миналата зима да се греят на улицата закачен кабел към метална рамка на легло, нажежена до червено и това е на улицата. Нали се сещате че не плащат и 1лв ***, ама ние роби ще си плащате тройно. беее беее офце

20

Анонимен

преди 1 година

решението НЕ Е топлоизолация а е по-ниска ел енергия. Прости народе, продължават да ви промиват мозъка с такива жалки статии. Роби бяхме 500г и роби си останахме, само че сега сме на ФАЩ, ЕС и на мега западните компании който ни изцеждат до стотинка като африканци. беее беее офце

19

Анонимен

преди 1 година

Решението е да закрием Топлофикация!

18

Изолацията

преди 1 година

е измамата на 21век.

17

Анонимен

преди 1 година

Наистина това е така. Имаме къща в много студен регион на 30км от София. На покрива има 30см вата- лично аз я правих. Троен стъклопакет, най-висок клас профил и обков. Къщата е с окачена фасада с 20см каменна вата. Вярвате или не 300м2 топля с не повече от 250лв. месечно на ток. Говорим за хол с 5м тавани огромен и няколко спални. За справка- апартаментът ни в София е ново строителство. Сам-самичък на последен етаж- съседи няма около нас, целият етаж е наш. Студ спрямо къщата. Студ...

16

Анонимен

преди 1 година

В България изолацията масово се прави с 5 см стиропор....в Германия изолация под 25 см няма... те ли са глупави или ние?

15

Анонимен

преди 1 година

Изразходваната електроенергия за отопление през зимата е около 50% от общото потребление. Само върху тези 50% може да се говори за икономия до 30% /така говореха до преди 3 години/. Очевидно след "Продължаваме промяната" възгледите на "експертите" се претърпели някои преобразувания. Вече дърдорят за намаляване между 30 и 60% от месечните фактури за ток. /Раздухано от НОВА/ - Ха-ха Хи-хи.

14

Анонимен

преди 1 година

решението индивидуална фотоволтаична система всичко друго е шменти капели, ама за апартамент не е много подходяща

13

Габровец

преди 1 година

Баце га санираше всички му се смееха и подиграваха, а ега всички дойдоха на неговия!

12

Ха ха ха

преди 1 година

А добрата изолация е въпрос на сметки.