41

:(

преди 1 година

Лойко отива при другаря си Славуца - да си реват заедно двамцата ергени.

40

Анонимен

преди 1 година

Tвa, aмepиkaнckoтo мaлцинcтвo e мнoo'o нaxaлнo, eraccи!

39

ПИК=ГЕРБ

преди 1 година

ГЕРБ ревнуват, че ПП и ДБ не искат да ги подпипад под парапетчето. Но така е - те ги плюха 2 години, сега искат мир. Нема как да стане.

38

Боко Тиквата ШкафБей

преди 1 година

ДОГАНЕ, ПОМАГАЙ! ЧЕ ГО ЗАКУЦАХ ЗДРАВАТА!

37

до 20

преди 1 година

Ама верно ли. Ти да не си от тия с къщите за гости.

36

:(

преди 1 година

Тиквата май ще къса 6-ти минискус.

35

болен - здрав носи

преди 1 година

ТИКВАТА ГО ЗАКУЦА ЗДРАВАТА

34

Милена

преди 1 година

Такова правителство би било катастрофа.

33

да живее демокрацият

преди 1 година

Възможно е и е най-доброто за България. Демократична България и Продължаваме Промяната са моторите на реформите и ще изкоренят мафията.

32

Куцо Пиле Домат

преди 1 година

ГЕРБ се насади на пачи яйца, след като събори кабинета на ПП. Сега са в ситуация Цу-Цванк. Ни напред, ни назад. Тиквата е в ступор и гледа като теле железница.

31

Анонимен

преди 1 година

Народа не ще ГЕРБ. Няма значение ПП ли, ДБ ли... Магаре да вържат, ще гласуват за него, само да не види кокала повече бати Бойко. Така че, ГЕРБ-ани троляци - не се радвайте много.

30

Чук и Гек

преди 1 година

Да! Ще ги насадят на пачи яйца и ще им припишат всички батаци в държавата и света! И когато спре войната и спаднат миграционните потоци, тогава мафията ще се върне спасително и официално, начело с лидерът Борисов и продължи да усвоява! Както след ПСВ тогавашната мафия назначи Стамболийски за премиер и когато нещата се поуспокоиха - го уби и властва до 9 септември, че и след това, чрез агентурата си, внедрена в ,,народната власт"!

29

Дайте да си го кажем

преди 1 година

Народа би шута на ГЕРБ, само някакви си 5-10 хиляди зевзека в интернет богославят тиквата, всички останали 6 милиона и 490 хиляди българи го мразим.

28

ГЕРБ не се разпада!

преди 1 година

Рано е! Гешев още не е паднал!

27

БЪДЕЩЕТО

преди 1 година

МАДУРОВЦИТЕ ВЕЧЕ СА ПЪТНИЦИ. БСП СА СПОМЕН. НОВИТЕ ЯНЕВ И КОПЕЙКИН СА КАТО ЯНЕ И ВОЛЕН ДАВАМ ИМ ЕДНА, ДО ДВЕ ГОДИНИ. ОСТАВА ДА ИЗБЕРЕМ МЕЖДУ ГЕРБ И ДПС.

26

селянин

преди 1 година

ай стига с тва правителство тураме си един цар или губернатор или принц или Шойгу и да се приключва с тоя цирк парламент дет работа за две стинки не мое да свръши

25

анонимен

преди 1 година

Не си правете шега с читателите. Вие в управление със ПП само в мечтите.

24

ВАСИЛ ЛЕВСКИ

преди 1 година

ЕДИН НАРОД ОПРЕ ЛИ ДО ПОЛИТИЦИ ДА МУ РЕШАВАТ СЪДБАТА ТВА ВЕЧЕ НЕ Е НАРОД А ***

23

Радефф

преди 1 година

Изберете ПП и моя човек Кирчо от Харвард .... Аз съм ги правил ... С двете си леви ръце ... Най-доброто за България а когато тотално се издънят и провалят и след десетина проведени избори и няколко милиарда похарчени народни пари единственото за което ще мечтае цяла България ще е Президентска република .. водена от ....МЕН . Избирайте Промяната на Кирчо и Кокорчо ... Моите хора.

22

Спри не си отивай!

преди 1 година

ГЕРБ отече в канала. Предсказанието ми, че ГЕРБ ще се разпадне след местните избори се разгръща пред очите ни. Бавно и сигурно.