101

Гацо

преди 1 година

ДБ бленуват вече да са в правителството

100

Мишо

преди 1 година

Всяко правителство с ДБ и ПП ще е пагубно

99

Петър

преди 1 година

Христо Иванов има да изпълнява поръчки на олигарси по отношение "реформи" в събедната власт, така че него всичко го устройва.

98

Галина

преди 1 година

ДБ са готови на всичко само и само да се намърдат пак в управлението, за да въртят далавери на наш гръб.

97

Анонимен

преди 1 година

Ами те бяха преди това, свалиха ги, сега пак искат! Ама без БСП, няма да стане, тандем левица са!

96

Кок

преди 1 година

В предишното правителство БСП се държеше добре ,но имам чувство че Русия е пуснала някой долар за да я защитават.не искат да помагаме на Украйна е какво искат руснаците да изколят още 5мил.Украинци.Пък и Русия нищо общо няма в момента с социална държава /,олигархична диктатура е/Та Нинова ако се огледа ще разбере че Русия фалира скоро и парички спират...Та да се върнат към Евроатлантическите демократични ценности инъче на следващи избори може и под5%.А излезеш ли веднъж от Парламента до там.

95

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

*** от пъпъ даже нямат партия лъжат лъжат лъжат рушат рушат рушат саботират потоп и неистова омраза към Борисов инфлация 50 процента саботажи комисионери и какво успешно направиха за България НИЩО само омраза само противопоставяне и Докога така никой от тези сбиротоци не го е грижа за България само с омраза не става

94

Зики

преди 1 година

От Дб иПп трябва да видят какви общи точки има сГерб ДПС за даде направи програмно правителство най вече от експерти с малко партийни Величия за да се управлява страната далече от Путиновите ужаси и цел,,:въвеждане на Еврото ,Шенген,временно самолети 2раупотрена Ф16 и тясно сътрудничество с Нато и Европа.военна помощ за Украйна,Социална политика,Облагане с данък на свръхпечалбите от Енергетиката и спонсориране с парите бизнеса.Нека да седнат и се разбират инъче чака ни Радева зима.

93

Хайде стига сте

преди 1 година

правили опити да разсъждавате бе с'ел'я'ндури, ако можехте да мислите нямаше да сте бедни ! Точка ! Ако имахте поне малко мозък нямаше една Тиква да ви контролира главите и нямаше да допуснете един слуга на Тиквата в лицето на Гешев да крие всички кражби от държавата на ГЕРБ !

92

до 86

преди 1 година

А ПП как влязоха във властта без криза ли ? А и без война ? И как става така, че за ГЕРБ има оправдание - СВЕТОВНА КРИЗА,. а за ПП -НЯМА, нищо, че имаше война и още по-голяма световна криза от която пострадаха и страдат още световни силни икономики, а нас бедняците не ни "ЛОВИ" никаква криза ли бе ? Бре, че тарикати тези гербопитеци за тях има кризи за другите няма ?

91

анонимен

преди 1 година

И двете групировки ще си отидат мърцина, та преди това ще опитат правителство на мърцинството.

90

П.К.

преди 1 година

И едните и другите за нищо не стават. Това е преживяно и е ДОКАЗАНО! - Вземи едните и удари здраво другите...

89

Анонимен

преди 1 година

Не, не е възможно. И трябва по-бързо да бъдете разгонени от народното събрание с безплатната столова. Не трябва да има такава столова -- наоколо има достатъчно заведения. Където може да се запознаете с цените.

88

Анонимен

преди 1 година

каква глупост правителство на малцинството. Възможно решение ако не ти стигат 4-5 депутата до 121, тези две парии имат около 80 души. Много трябва да си наивен да смяташ, че ще можеш спокойно да управляваш с толкова хора, а как ще поддържат кворум в парламента .

87

умник

преди 1 година

КО - НЕ! Това е извън всякаква логика!

86

EХА

преди 1 година

Предлагам, ПростоКИРЧО премиер, Атанасов - жабока военен министър, Рашков - пияндето - МВР , Ристь0 червеноноско главен прокурор, А за Финансите може да си остане Кокорчо! Мила Родна картинка! Ех, какъв живот ще настане в България тогава! А народа да стяга куфарите и към Терминала! Да ни е честито, новото управление!

85

перко

преди 1 година

По голями наглеци от ПП и ДБ няма! Кирчо и Кокорчо с едият крак вече са в затвора за далаверите за газа, ДБ ще правят коалиция с тях!

84

анонимен до Бай Дрън

преди 1 година

Ти май забравяш кога беше последната голяма световна икономическа криза. По това време ГЕРБ влезе във властта. Та как се увеличават заплати по време на икономическа депресия и според тебе колко години са необходими за възстановяване. Спомням си , че мол-Сердика парадайз на бул. Витоша го започнаха 2 години преди кризата и не го пипнаха 10 години. Преди 2-3 г. го довършиха. Като няма икономика , няма пари за заплати.

83

Бай Дрън

преди 1 година

78, стига си писал глупости относно ГЕРБ. Едва 2016 при тяхното управление почнахме да си стъпваме на краката, но за кратко. Преди това 7 години мъки, ниски заплати и направо липса на заплати за повечето работещи, обедняване и то с много, спрямо последните години преди ГЕРБ. Да, може за това да е виновен и ЕС, но това не оправдава ГЕРБ. Те просто влязоха във властта и почнаха да се учат да управляват.

82

анонимен до 81-Ами .

преди 1 година

Проблема на простите като тебе е, че са толкова прости, че не могат да предположат дори, че могат да съществуват умни хора. Сега по въпроса защо свалиха властта: Прочетете в novanews статията за признанията на 10 висши служители за далаверите на ПП и делото 166/05.09.22(с документи). Или ще кажете, че и там са хора на ББ. Оправдания колкото искаш, но фактите са върха на следствената пирамида.