8

В Туитър всичко е 6

преди 1 година

Обаче погледнете реалната ситуация в САЩ!! Погледнете им улиците и въргалящите се там беззъби наркомани бездомници. Това ли са нашите идоли? Това ли са хората, които искаме да ни казват как да си живеем живота. Вижте ги и сами преценете; https://youtu.be/mCfzaiY6rpw

7

Кой го интересува

преди 1 година

Вакханалията ФАЩ! Покрита с глазура от високопарни красиви речи и обещания, а под повърхността гнил плод. Безпътица, разруха, разврат царува!

6

ФАЩ се разпада

преди 1 година

Пълен хаос зацарява там! Кражби убийства, милиони наркозависими под мостовете. Бездомници завити в кожи, като животни подскачат в тъмнината. Страхотия е настанала.

5

Траверсите напират

преди 1 година

Траверсите напират! Завладяват всякакви постове, всичко. Морално падение, хаос и разруха. А на фона на това тия изсипаха 60 милиарда за Украйна за да увеличат максимално загубата на човешки животи там.

4

Кирчо и Кокорчо

преди 1 година

ще си правят ли акаунти? ДБ и ПП мокрият им сън е да инициират референдум по примера на Пуерто Рико да минем под контрола на САЩ и да им признаем конституцията. А Кирчо, Кокорчо, Ристю Иванов и разните му там Хазарти и други влечуги да влезнат в ролята на гъ-зо-лиз-ци и с чевръстите си дупета да заработят по някой долар и потупване по рамото от големия брат.

3

До Като няма цензура

преди 1 година

Нормално, бърка им да не кажа къде. Само че прекалено много шум се вдига покрай него и не могат да го очистят все още. Надявам се той да надделее над онези п-о-дчовеци!

2

Като няма цензура

преди 1 година

на нео-глобалистите нещо не им е квф. Много ги дразни тоя Мъск ей! Много лош!

1

Анонимен

преди 1 година

Глобалисти, евроатлантици, неонацита, наркомани и психари - вашият край идва.