48

Реплика

преди 1 година

Феисбук ИНСТАГРАМ къде ги забравихте?

47

Анонимен

преди 1 година

До 45 - Млъкни с тея ионспиряции ...

46

Хюго Бос

преди 1 година

Мастодонт ли е новото лоно на необолшевиките? Не им понася свободата на словото.

45

Дедо

преди 1 година

Преди повече пет години спрях ползването на всякакви социални мрежи и осъзнах че имам повече свободно време, по малко глyпocти които да ми ангажират вниманието а контактите ми с хората около мен са реални а не виртуални.

44

11

преди 1 година

Убав Туитър беше ... Не, че съм я ползвал тая боза.

43

До 51

преди 1 година

Хахаха Там са вски от ДБ и ПП. И Киро и Кокоро и Хазартчето! Ненаситните им дупета обслужват Козяк ежечасно!

42

Демократите

преди 1 година

масово се изнасят към Грайндър! Много е свободно там! Хахаха

41

Анонимен

преди 1 година

Предлагам да се ползват мрежите TINDER и GRINDER

40

dasdsa

преди 1 година

До Анонимендалаверата са потребителите... прави една платежна система интегрира е да можеш да плащаш и готово.

39

Анонимен

преди 1 година

Той като го купи какво каза?Че ще освободи света?Май там са се навъдили сатанистчетата,които си мислят как ще стават фюрери като ни направят The Great Reset.Виж че само някакви IT ни водят пропаганди.В kaldata получавам новини как трябвало да се намали населението до 2050-та заради климатичните промени,в Мета щели да пускат мета деца да се борили със свръхнаселението,щели да ни въвеждат изкуствен интелект за контрол,някакъв побъркан пуснал виртуален шлем с взривове и като загубиш играта да умреш

38

Анонимен

преди 1 година

Има някаква скрита далавера! Иначе няма никаква логика да плаща такива пари за някакво умряло сайтче, соц мрежа за кратки коментари. Такова нещо може да разработи всеки средно добър програмист. Няма нищо сложно или кой знае колко иновативно в архитектурата на този сайт. Няма никаква невиждана иновация. Да не говорим че няма и популярност извън САЩ. Не е като Facebook или Youtube които са доста по развити платформи и се ползват по целия свят.

37

Анонимен

преди 1 година

"евтина пропаганда целяща да очерни Мъск. А всъщност преселението е от Фейсбук към Туитър" - хаха, джендърите вече се делите и по социални мрежи. Кефят ме американците. Цял свят им се смее, ама хванат ли вниманието на някой бот го програмират да си избира между праскова и нектарина.

36

Анонимен

преди 1 година

До 43 - кво интересно виждаш в Мъск? Първата му работа бе да съкрати 25% персонала и да върне хората в офиса за да се оттърве от още 10-15% от тях. Като види кой колко може да се товари като магаре ще започне да съкращава още повече персонал. Ако сега се върнеш в туитър ще вършиш 30% повече работа и ще имаш 30% по-малко колеги. Ще ти обещаят атестация, която няма да ти направят и ще ти обясняват 4 години подред, че ще чакаш повишение след като видят годишния отчет и накрая все нищо.

35

Айде Долно Зеле

преди 1 година

Пак евтина пропаганда целяща да очерни Мъск. А всъщност преселението е от Фейсбук към Туитър, колкото и да не им се иска на *** феновете на Дойче Велето

34

Дв

преди 1 година

Прозрачни сте в пропагандата! Само че, Илон Мъск е последният, който ще впечатлите с фалшив вой и измислен език на омразата!

33

Джендър от ДБ

преди 1 година

Да, и аз се махнах от туитър, сега се махам и от фейсбук, от Интернет, изхвърлят си смартфона и компютъра и почвам да гледам само бтв и нова докато стоя на тъмно и студено, а заплатата ми съм я дарил за нови танкове и химарси за покрайнините!

32

Дев

преди 1 година

Работих за Twitter 3 години. Един от най-добрите ми работодатели досега. Бих се върнал пак, за да видя как работят принципите на Мъск. Този човек ми е много интересен, а идеите му... да кажем "странни" :)

31

Анонимен

преди 1 година

До 39 - Лъжа е!

30

Читател

преди 1 година

Стигнах до "Дойче веле" и спрях да чета статията.

29

Анонимен

преди 1 година

В Евроа сме - Twitter се ползва само от разни ИТ-та и LGBTQAIRD+ хора.