18

Анонимен

преди 1 година

ПП противнитипове, случайници в политиката. Опасни за държавата. Къде са журналистите, защо мълчат за безобразията им? Къде са следствието, прокуратурата? Защо си затварят очите за престъпната им управление?

17

Анонимен

преди 1 година

Държи ги заедно алчността за власт и пари. ПП са сбирщина от некадърни и надменни ***. Трябва да отидат там, където е сега ИТН. За да си отдъхне от лъжите и безобразията им, държавата. Петков, Василев и Лена, трябва да бъдат призовани от следствието. Арестувал лидера на най-голямата опозиция, няма място в българската, в политиката изобщо. В България няма журналистика, щом се мълчи за това.

16

Анонимен

преди 1 година

До като си "чешете езиците" то инфлацията расте и обикновения българин обеднява със скоростта на лъжите Ви!!!

15

Анонимен

преди 1 година

ПП искат пари и власт , като всички български политици разграбили труда на Българския данъкоплатец.

14

Н2О

преди 1 година

Сбирщина от авантюристи, търгаши, лобисти, корупционери, мутри, несъстояли се спортисти, юристи и т.н., това беше състава на вчерашния и днешен парламент на Бг. Не зная какво очаквате от тези хора!

13

Не не

преди 1 година

Политологът нищо не казва. Зависи от изборите в САЩ. Затова ще тупат топката до тогава.

12

анонимен

преди 1 година

До Ганев си е гербаджия Ами така си - умните хора са гербаджии, не до там умните са бесепари или депесари, а гламавите хвърчиоблаци за пепейци или дебейци. Защото да повярваш, че последните представляват някаква промяна, трябва да имаш МНОГО богато въображение.

11

Ганев си е гербаджия

преди 1 година

На изборите даваше 10%преднина на ГЕРБ и беше вкарал Слави в парламента.И сега пак манипулира в полза на ГЕРБ.

10

Анонимен

преди 1 година

Бойко да го разделят на две-единия във врачанския, другия в сливенския...и за двата е заслужил

9

Спокойно

преди 1 година

И да има разделение, Мадуровките ще го оправят.

8

Ф 16... НАТО.. ЕС...

преди 1 година

АСЕН ГЛАСУВА "ПРОТИВ" .... КИРО ГЛАСУВА "ЗА"...ТОВА е РАЗДЕЛЕНИЕ...ДИАМЕТРАЛНО.............. ИЗМАМНИЦИ.....!!!

7

ЛЕНА Я ОТЛЮСПИХА..

преди 1 година

КАК ДА НЯМА РАЗДЕЛЕНИЕ...

6

Dj

преди 1 година

Глупостите, че българите искали редовно правителство. Дреме ми. Не мисля, че ще е по-добро от служебното, особено ако е на Герб

5

Анонимен

преди 1 година

Какво разделение ви е в главата. Това е добре структуриран продукт на едрия комуноприватизационен бизнес. Така както и Фуражката президент, както и лаещите палета от ДА България или дребосъците именувани Протестъри. Даже и на Тайсън Кючека дето му бяха дали ролята на отвличащ вниманието. Какво си мислите, че след като контролират вече 90% от икономиката на държавата ще правят друг проект? Това работи - цените си личи. Печалбите хвръкнаха до небесата . Плащай си народе теглените кредити и слушай

4

Анонимен

преди 1 година

То не само че е пресилено, ами е и напълно безсмислено! Кога и къде видяхте дори намек за разделение? Това че за самолетите F16 Асен Василев и още няколко депутати гласуваха различно от групата на ПП?!? Е и какво от това? Първо ПП е демократична партия, където всеки може да гласува свободно според съвестта си, а не под строй като повечето други партии, и втор - Асен Василев ясно обясни какво е имал предвид! Аман от пишман - политолози

3

Суверена

преди 1 година

ПП ще гледат парламента само по телевизията.

2

Анонимен

преди 1 година

Пак почнаха с предизборните анализи. Хора... просто не гласувайте за Тиквата другия път. Вижте, че не иска нищо добро за България. Ето свали предния кабинет, сега не ще да прави нов и след няколко месеца пак на избори. Не гласувайте повече за Тиквата.

1

пришълеца

преди 1 година

Ни черен, ни мазно син:))) разделение:)))