12

Майстора

преди 1 година

"емисиите на въглероден диоксид от изкопаеми горива, които са основният двигател на изменението на климата" - В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ емисиите въглероден двуокис от човешката дейност са 3% от общото количество! А за изригването на вулканът Тонга, което промени климата и ще се отрази и в следващите години, не се споменава в медиите! Понеже работата не е в "промяна на климата", а е в това да ни унищожат с "мерки"! Да ни отнемат колите! Да ни хранят с червеи! ЗА ТОВА Е ПРОПАГАНДАТА!

11

Анонимен

преди 1 година

Това е световно културно наследство. Всички тези нацапани картини са от разлипни периоди на развитие на човечеството. Ясно е колко са се загрижили за човечеството въпросните еко вандали. Защо ли не им стиска да направят някакъв такъв акт, срещу държавни глави отговорни за замърсяването, а посягат на творби на автори, които отдавна не са между живите и нямат никакъв принос към каквото и да е замърсяване.

10

Анонимен

преди 1 година

Населението тотално изтрещя !

9

Анонимен

преди 1 година

"Няма сила, която да спре тези цциркаджии." ------ Има, има. Спират им парите, пада защитата отгоре, сиреч СЪДЯТ ги по съществуващите закони и ще се кротнат мнооого бързо.

8

Анонимен

преди 1 година

Срещу ФАЩ трябва да протестират! Ето, Германия я удариха нейните верни съюзници от ФАЩ! Тази зима ще е равносилна за тях не на една, а на няколко ядрени експлозии в гоавните им градове. Но те са дотолкова безгръбначни, че не могат да посочат с пръст дори извършителя на атентатите върху СП. Строго секретно било, не знам си какво си. В тая ситуация Руснаците освен да ги съжаляват друго не могат да направят. Тъжна картинка.

7

ИДИОТИ

преди 1 година

МАСЛЕНИТЕ БОИ СЕ ПРАВЯТ ОТ ЛЕНЕНО МАСЛО, НЕ ОТ НЕФТ! НЕЗАБАВЕН АРЕСТ И РАЗСТРЕЛ ЗА НЕГРАМОТНИТЕ ТЕРОРИСТЧЕТА

6

Анонимен

преди 1 година

Няма сила, която да спре тези цциркаджии.

5

Анонимен

преди 1 година

Засилили са се с главите си напред и БУУУМ в гредата!

4

Защо просто

преди 1 година

не ходят да мажат корпоративни офис сгради, а налитат на музейни експонати, блокират трафика и въобще все дейности, от които страда "обикновения човек". В същото време бритиш петролиум си го местят в другия крачол.

3

КИРО-ЛЕПКАТА..

преди 1 година

СЕ ЗАЛЕПИ, КАТО КЪРЛЕЖ В МАЙКА БЪЛГАРИЯ...

2

Анонимен

преди 1 година

НПО-тата не спят. Имат петилетка да отчитат.

1

Анонимен

преди 1 година

Добре де, искам да ги видя как цапат със супа портрета на емира на саудитска арабия, все пак те са най-големия в света производител на петрол. Редно е от там да почнат :))