32

Анонимен

преди 1 година

Най-добре да ги залепят на някоя витрина, хем да ги погледат минувачи, хем да си помислят малко.

31

Анонимен

преди 1 година

Има филм в ютуба с един от основателите на Грийнпийс, вижте го - разказва как са започнали, как са се изродили нещата, защо се е МАХНАЛ оттам и тн. Еко "активизма" хич не е еко, има съвсем други цели.

30

3eлeнko Ekoв

преди 1 година

Aмa, нaли c биo лenилo ce зaлenят?

29

MIKE

преди 1 година

През 80-90 години на 20-и век имаше една набедена екозащитна организация,наричаща себе си "Greenpeace", която агитираше против изгарянето на фосилните горива.Тази същата организация се беше превърнала в наи-мощната перачница на мръсни пари в света и за да си оправдае огромните средства, които минаваха през сметките и по някога изпращаше 14-15 годишни момичета да взривят ниакой и друг танкер, което разбира се довеждаше до реални еко-катастрофи.Деиствията и бяха като настолен учебник за Alkaida.

28

Бaй Kypти

преди 1 година

Бaaaa, ako e нa Лeнчeтo napaneтa и язe ce лena...

27

Анонимен

преди 1 година

До 28 ай донт тинк ю кен тинк

26

Анонимен

преди 1 година

ай донт тинк итс фъни дам дам дам даре ден дам

25

MIKE

преди 1 година

Истината е,че на тези симпатяги някой им плаща за да си лепят зад**ците там където не им е работата.Всичко това работи в полза на нечий интереси.Както казват в добрата стара Англия-" It's all about the money ".

24

бой

преди 1 година

бой по левундерските кратуни докато се научат

23

MIKE

преди 1 година

Същите тези симпатяги с лепилата до скоро твърдяха, че предишното глобално затопляне е причинено от газовете отделяни от динозаврите при естествения процес на смилане на тревата при хранене и това е основната причина за изчезването им а не сблъсъка на Aстероида в земята при условие, че за последното съществуват реални археологически доказателства.

22

MIKE

преди 1 година

Чудно как успяхте да установите,че изгарянето на фосилните горива е основна причина за затоплянето на планетата.Или просто забравяте факта ,че през последните 15000г. земята излиза от т.нар. малък ледников период и затоплянето и е естествен процес в следствие на еклиптичната си орбита около слънцето и промените в остта и скоростта на въртене. Навярно същите тези надрусани с лепило активисти,предполагат и че земята е плоска и слънцето се върти около умните им главици.

21

Анонимен

преди 1 година

До 21 - Ще смъкнат консумацуята на петрол с 10% ... Но по-важен въприс е, откъде ще намерят толкова литий?

20

Анонимен

преди 1 година

Ако всички минат на електрически автомобили, то потреблението на ток ще се вдигне драстично. От къде ще се вземе толкова ток? Отделно ще се вдигне цената на тока.

19

Анонимен

преди 1 година

До @ - Кое егрешно , и защо пък трябва дим се позволява да вилнеят - Я ги полейте с по една кофа лепило и ги залепете на улицата и да се оправят !

18

Анонимен

преди 1 година

Нали уж сме във война ! Нямаше ли закон , че по време на бедствие и война МАРОДЕРИТЕ се наказват със смърт - Тези дето плъзнаха навсякъде не са ли точно МАРОДЕРИ ?!

17

@

преди 1 година

Това е грешно.Трябва да ги оставят да се залепят, но после да се отцепи района и да не им помага никой. Да се отлепят сами. Нека си дрискат в гащите 4-5 дена и да видим после дали някой ще ходи пак да се залепя.

16

Анонимен

преди 1 година

Демокрация , демокрация , ама накрая пак ще стигнете до извода , че БОЯ в умерени количества никога няма да навреди , а само може да помогне ! Както бият демонстранти , така трябва да бият и тези лигл''ьо''вци дето нищо не са създали през целият си паразитен живот , нищо не работят , а си въобразяват че като рушат се борят за някакава "кауза " ! Един хубав бой ще оправи нещата - Пък можете да ме наречете и диктатор ако искате !

15

Lina

преди 1 година

Простичко, не.изкъоани същества. Как веднъж не се натикаха в голям завод ( реален замърсител). По - лесно е да унищожават. Кой ще ги види . То не се диша покрай тях.

14

Анонимен

преди 1 година

Преди време бяха по интересни протестиращите за глобалните климатичните промени и проблеми като те самите се мажеха с бои лягаха на площади по много хора в знак на протест и се получаваше шарено пано възпроизвеждащи нечие протестно произведение или гледаха да се лепнат към някой много известен полетик или министър,банков служител,административен служител сега се умързеливили нямат инициативата не щат да цапат с бои,че после да се измиват с часове в градска баня да не ходят шарени омазани с бои.

13

Анонимен

преди 1 година

Повече от ясно е, че това е война срещу цивилизацията. Умишлена. Изличаваме миналото, всичко преди нас е лошо, расистко, нетолерантно и т.н. Защо в България не върви много - ми комунизъм, тоя филм сме го гледали и имаме алергия.