21

Анонимен

преди 1 година

Коя от страните е лилава на цвят?

20

do 16

преди 1 година

ти на училище ли ще ходиш или на мма? все едно да тренираш мма, за да ходиш на работа.. просто не е нормално в 21 век 2022 г да има такиав неща първобитни

19

Albi

преди 1 година

Няма значение, те да се избиват, важното е даскалите още 5 пъти да им увеличат парите,да стоят като статисти и да викат ами ние не може да се оправим. Като не можете, напускате, частниците ще ви лапнат като топъл хляб.

18

Галина Ванчева До 4

преди 1 година

Ами бащата е починал , ако върша работа аз съм майката

17

Галина Ванчева

преди 1 година

От яд че не е могъл да го бие Лука започва да удря ръката си в стената и бюрото и я чупи ! Веднага като разбрах звъннах на майката да видя как е детето попитах дали има нужда от средства за консумативите в болницата ! Няма да оставя нещата така ще искам да се разследва случая до край

16

Галина Ванчева

преди 1 година

Написаното тук е лъжа! Родителят на "хулигана " съм аз . Наистина има тормоз , но той е от Сара и Лука към мойте деца . За радост имаме доказателства и се прибирам от чужбина за да се изясни случая . Двете деца , който са представени като жертви всъщност тормозят мойте деца от минала година лятото ! Идвали са в нас дори въпросните деца ! Не съм възпитала децата си така , те не са научени да лъжат ! Лука е започнал да рита моят син в стомаха в следствие на което той го бута и Лука пада.

15

Анонимен

преди 1 година

До мен не е достигала никаква подобна информация. Имаме жалби от родителя на пострадалото дете и е започнала работа. >> а не е ли твоя работа да знаеш? Директорке!

14

Анонимен

преди 1 година

Натренирайте ги тези жертви. Бокс, джудо, айкидо, каквото и да е, здрава физическа тренировка и техника за защита докато насилника бъде проснат на земята и унижен и сниман така, както той прави на другите. Има и техника на железните пръсти. Тренирайте ги тези жертви и като стиснат насилника с два пръста ще могат да му изтръгнат гръкляна, ако гъкне пак.

13

Анонимен

преди 1 година

тези малките пигмей се възпитават само по един начин - чакаш го след училище, слизаш на неговата спирка и бой докато не се ***. След това стават по тихи от трявата и в класа ще има мир. Хора събудете се и вземете правосъдието в свой ръце, иначе никога няма да се оправим. Ако чакате на някой друг нищо няма да се случи.

12

Анонимен

преди 1 година

Как се казва хулигана, който тормози цялото семейство. Хубави имена имат децата- Сара и Лука- библейски, пък и добри, възпитани. Името и снимката на системния насилник, десет пъти споменахте жертвите. Ако е лилав- всичко ще се потули.

11

Анонимен

преди 1 година

Питайте и разпитвайте децата си всеки път как им е минал деня, какво хубаво им се е случило и какво лошо,трябва постоянно да се говорим с децата си и да се интересуваме какво се случва около тях, за да може ние да сме спокойни,а и те също да са спокойни,че може да споделят, ако нещо или някой ги тормози - все взимат мерки на мига.

10

Анонимен

преди 1 година

Добре познат педагогически метод си е пердаха, да разбере, че не е приятно нито да си бит, нито да си унижен.

9

Анонимен

преди 1 година

Ми... трябва моментално бащата на пострадалия да го размаже иначе ако чак на друг нанайси !

8

ами

преди 1 година

Ами поне в половината класове има агресивни ученици, които тормозят останалите.И това продължва, докато учениците сменят училището и по право училището го сменят жертвите, а не насилниците. Насилниците си стоят там и и чакат нови жертви. Жертвите от своя страна отиват в друго училище и попадат на друг насилник.Накратко системата отглежда и пази насилниците, а жертвите са жертви и на системата и на насилника - тафталогично казано :)Изакзах се като Валери божинов :/

7

До 1

преди 1 година

Ще се потули докато не убие някой. Те такива после като вземат книжки и коли знаете какво става. А междувременно малкия гамен може да попадне на по голям гамен или на баща му и да го опердашат както трябва. Те такива само от бой разбират. Наказания не ги плашат.

6

баба мара

преди 1 година

прокурорският син от перник другият побоиник от русе сега и това каквопоколение расте без възпитание такива да ги събират в белене да се бият взаимнокато не искат да учат или да работят от това човек няма да стане днк е сбъркано

5

?

преди 1 година

И двете имена са много хубави. Даже се сещам, че в България се празнува Свети Лука. В Кюстендилско има манастир "Свети Лука". Така че, имената са си много хубави. Да не би Марая, Рони (за момче) и мн.други, да са по-хубави?

4

До 2

преди 1 година

Лука е италианско име. Сара е еврейско име.....какво ви пречи? И това ли най важното? Какви са има имената на децата......Някакъв гамен бие и обижда децата и всички се правят че нищо не е станали. Счупил ръката на момчета директора се прави че нищо не е разбрал. Остава да разберем кой е баща му на гамена.

3

Анонимен

преди 1 година

Проблемът е от системата построена да се грижи не за жертвите, а за насилниците. В класа на детето минаха 2 проблемни деца, независимо от оплакванията на родителите нещата се влачат с идеята че трябвало да се помогне и да се работело с проблемния ученик. Да де ама междувременно страдат двадесет и няколко деца, а няколко от тях дето си е набелязал за жертви получават психически а понякога и физически травми и така докато не се стигне до някоя подобна крайност - счупена ръка или глава.

2

Анонимен

преди 1 година

Какви са тези имена Лука и Сара?"Преди година Лука и Сара се преместват в Основно училище "Свети Климент Охридски"Може да ги тормозят и заради имената.Особено това Сара хич не е подходящо за българка.