36

Тошо

преди 1 година

Май чакаме войната да свърши и тогава да струпаме военната си помощ на границата!Ето, ние щяхме да дадем, ама....вече не е нужно, а това не е добра позиция!Въпросът е или или, а не дали!Между другото, това че не сме дали до сега не е никак лоша позиция, защото всяка война е грешка! Така правим грешката по-малка, нищо повече!

35

Див Петел

преди 1 година

Гугуу ***, докато се назландисва кво да даде Украйна ще спечели войната и ще започне следвоенния възстановителен период, в който тези които са и помагали за бойното поле ще бъдат добре дошли, а тези които са имали перушани за управляващи ще подсмърчат край трапезата на международната солидарност и ще се надяват да подарят кученце на диктатор за някой танкер с нефт, колкото да вържат края.

34

Зеле с ориз и гъби

преди 1 година

Ами според закона, даже имаме да взимаме.. Наборна служба от 2024 Септември е напълно реализуем и нужен Проект. Гранични войски, Артилерия и Механизираните части са просто наложащи звена към момента. Хартиената ни авиация е вече в боина готовност така че.. 200 Хамера чакаме от 95 година от ЩАШ и ей го на, 20 Спартана и сме готови.

33

Анонимен

преди 1 година

Продажници,дадохте бронежилетките и каските,на укрите,а не на ганичарите.СРАМ И ПОЗОР !!

32

Останало ли е нещо?

преди 1 година

До колкото ми е известно от складовете на БА вече е доставено доста оръжие на Украйна - включително тежко оръжие като танкове, галбици и самолети. Не съм сигурен дали има още оръжие за даване или вече това би застрашило националната ни сигурност.

31

Eйgжънт Apиeл Ckит

преди 1 година

Haтиckът въpxy Бълrapия нe e тoлkoвa зapagи мaлkoтo cъвeтcko въopъжeниe, koeтo мoжeм ga gageм нa Уkpaйнa! Cтpaтerичeckaтa цeл нa CAЩ и HATO e gpyra, ga ce nocтигнe paзpив мeжgy Бълrapия и Pycия. B kpaтkocpoчeн и cpegнocpoчeн nлaн тoвa мoжe и ga e goняkъge изrogнo, нo в gълrocpoчeн e ekзиcтeнциaлнa зanлaxa зa Бълrapия...

30

Анонимен

преди 1 година

Нищо не помагат оръжията, какво помогнаха вече 8 месеца? Украйна загуби 20% от територията си, ЕС обеднява и европейците нямат пари за топла вода да се къпят и миришат, цяла Европа в протести и стачки. А Русия си има всичко и нищо не прави и не харчи - само унищожава инфраструктурата и трепе украинската армия. И и излиза евтино. Друго е ако ЕС сформира военни части и свежи сили влязат да се бият в Украйна, това може да изтощи Русия.

29

До 30

преди 1 година

Кукуруку, много си чалнат.

28

Гарга

преди 1 година

Гълъбе, ти дай. Аз не искам да давам.

27

Анонимен

преди 1 година

А НАТО ако нападне Русия, Северна Америка и ЕС свършват за няколко минути.

26

Анонимен

преди 1 година

По добре да гладувам и да студувам, отколкото да бъда аутсайдър и да позволя на Путин да спечели в Украйна. Не искам сирене, ще ям трици и корени, но няма да бъде аутсайдър и роб на Путин.

25

Анонимен

преди 1 година

Ако България и Прибалйтийските не открият втори фронт войната в Украйна ще спре от само себе си, колкото и оръжия са изпращат с унищожена инфраструктура не може да се воюва. Без ток, без газ, без нищо. А ако България, Прибалтийските и Полша сформират 500 хиляди армия доброволци и влязат в Украйна като независими, не от НАТО, това вече е друга работа.

24

До 30

преди 1 година

Типичното мислене на тоталния страхливец аутсайдер. Да има сирене и топло. После защо рине дъното за 3к в някой склад... А Русия, ако бъде нападната от НАТО, свършва за 2 дни.

23

Анонимен

преди 1 година

Войната ще бъде дълга. Сиренето ще мине стотака, даже и 150 ще стигне. А Русия е осигурена с всчико - и топло, и храна. И никой не може да я нападне, защото ще бъде унищожен за минути. Ще се разнасят дълго време с Украйна, може и България и Прибалтийските да се включат.

22

Гиб Мелсън

преди 1 година

Да дадем на Украйна Винету да ги оправи.

21

Анонимен

преди 1 година

И самолетоношач, и самолетоносач ще ни дадат, да си носим на самолетоносач в морето новите модерни ефшеснайски които ще дойдат след 15-20 години.

20

Анонимен

преди 1 година

Жозеп Борел: Цялата автомобилна и железопътна инфраструктура на Евросъюза трабва да се преобурудва за бързи превозвания на военна техника на изток. ЕС ще включи страните от Балканите, Молдова и Украйня към проекти за увеличаване на военната мобилност за бързо разгръщане на боеви сили.

19

Анонимен

преди 1 година

Всичко ще ни дадат, и пари ще ни дадат, и без визи ще ни дадат, само да изпратим оръжията на окраина, е безвизов режим чак няма да ни дадат, тyземците да си знаят мястото, но ще дадат, ще дадат, до сега само даваха, пак ще дадат.

18

Анонимен

преди 1 година

Владимир Соловьов: Трябва да се готвим за дълга, сериозна, голяма война. Не трябва да се разчита и да се мисли, че може да има там някаква сделка, някакъв хитър ход - не. Това е исторически шанс за запада да унищожи Русия.

17

абе

преди 1 година

Едно не разбрах . Ако дадем оръжие на Зеленски , САЩ или някоя друга държава щяла да ни компенсира със същия вид модерно въоръжение . Пита се , защо тогава купуваме самолети . Ако изпратят нашите , САЩ ше ни дадат Ф35 . Ако им дадем ЗРК , където пази АЕЦ Козлодуй , ще ни дадат я Хаймарс , я онези немските ПВО. Всяка страна ще се надпреварва да ни подарява. Така разправят соросните слуги в НС и феновете им