20

Анонимен

преди 1 година

Както ни учат мъдрите приказки, рано или късно - но ВИНАГИ ! - се появява едно "дете", което да извика "царят е гол!". С което да отключи немислими до този момент обществени процеси. Май-май, като гледам, перкото Илон ще се окаже в историческата роля на това дете.

19

Анонимен

преди 1 година

Така като ми каже и напускам моментално.

18

анонимен

преди 1 година

Много му хлопа дъската на този, особено на битово ниво. Безбройни връзки, сумати деца, поведение на пубер, а не на чичко на 50 и кусур.

17

Кифладжията

преди 1 година

Не вярвах и аз, ама а де... Мъск и Зеленски са агенти на Путин. Единият затваря безскруполната пропаганда в Пиляка срещу Русия, другият отслабва Запада финансово и военно.

16

До 16 и 17

преди 1 година

Знаем и му се кефим.

15

Щo тpиeтe, бe?

преди 1 година

Пиcax зa тoвa, чe Mъck e нeygoбeн нa rлoбaлиcтkия peжим във Baшинrтoн и вegнara ro тpият! Onncc, napgoн, нacтъnиx ви чepвeнa линия и copocoиgнa onopнa тoчka...

14

ПФУ!

преди 1 година

Иноваторът Мъск, всъщност е ***.л.оу.мен робовладелец от сайбърпънк електронно техническото средновековие, което настъпва в момента... Индустриалната революция от 18ти век със 7 дневната работна седмица по 16 часа на ден, ще им де стори рай на хората, сравнено с това дето де задава покрай тия алчни мизантропи ала Мъск...

13

Анонимен

преди 1 година

"И като напуснат къде ще отидат? Мета съкращава 13 хиляди човека, Майкрософт 11 хиляди, Интел 11 хиляди. Къде ще ги вземат?" -------------------------------------------------- Kъде точно прочете тази информация за Майкрософт и Интел??? Дълбоко се съмнявам.

12

до 10

преди 1 година

До До бай лазар не бери грижа повечето от тези съкратени получават такива обезщетения че няма нужда да работят изобщо или ако са на по ниски позиции поне година две могат да си позволят почивка, така че ще си намерят къде да идат

11

Граматик

преди 1 година

Колко пъти да обяснявам, че Илон на български е най-грешното възможно изписване? Правилното е или Илън, както се произнася (най-точно) или Елон (както се пише).

10

До бай лазар

преди 1 година

И като напуснат къде ще отидат? Мета съкращава 13 хиляди човека, Майкрософт 11 хиляди, Интел 11 хиляди. Къде ще ги вземат?

9

Бай Лазар

преди 1 година

И като нямам акаунт в този велеик сайт какво?! Дреме ми на шнура за тези никому ненужни сайтове. Служителите ще напуснат и Мъск да си поддържа мрежата сам. Много обичам такива самовклюбени копел'ута

8

Петко

преди 1 година

А така. Хайде сега да ви видя отворените програмистчета дето можете да работите от всяка точка на света.

7

11

преди 1 година

Еми, то и дистанционното логване в туитър също приключи... Убав туитър беше ...

6

Анонимен

преди 1 година

Евала. Даже трябва да ги изгони.

5

Анонимен

преди 1 година

все някой трябва да повлече крак, след него очаквам apple, facebuk, gookal и след това всички останали

4

Анонимен

преди 1 година

Пандемията приключи, вече се работи присъствено, всеки си гледа интереса!

3

Анонимен

преди 1 година

Мъск е един голям балон под налягане, бизнеса му си крепи на държавата, никакъв автентичен капиталист не е. Олигарх.

2

Анонимен

преди 1 година

"...поне 40 часа седмично" ------------------------- робите имат право само да бачкат и да се радват, че имат работа.

1

Анонимен

преди 1 година

Очаквайте скоро, до 2-3 години, твитър да струва десетина милиона долара, а през това време друга платформа да се появи като конкурент, който ще превземе мястото на твитър.