80

Анонимен

преди 1 година

НЕ ЗНАМ КОЙ Е ЖАЛЪК,КОЙ Е СМЕШЕН,КОЙ СЕ ЧУДИ,КОЙ ДЪРЖИ ШЛИФЕРА, НО ЗНАМ,ЧЕ ЕЗИКЪТ МИ ХВАНА ПЛЮСКИ ДА КАЗВАМ, ЧЕ ЕДИНСТВЕННИЯТ ВАРИАНТ ЗА СЪСТАВЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВО Е С МАНДАТА НА ГЕРБ-СДС ПРАВИТЕЛСТВО СЪСТАВЕНО ОТ СТЕФАН ЯНЕВ - КАКТО ГО СЪСТАВИ БЕЗ НИКАКВИ УСЛОВИЯ ОТ ГЕРБ-СДС ЗА МИНИСТРИ,ЗАМ-МИНИСТРИ И ДРУГИ ИСТРИ. ВРЕМЕ Е БОРИСОВ ДА ПОКАЖЕ НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНО ПОВЕДЕНИЕ, А АЗ СЪМ ГОТОВ ЗА НОВИ ИЗБОРИ ОЩЕ СЛЕД 03.10.22!!! Г-Н ПРЕЗИДЕНТ ВИЕ СТЕ НА ХОД !!!

79

....

преди 1 година

До до ...! Всички я знаят щ, коя е Мата Хари! Христо Иванов я замества в джипа на Бобоков , като я няма! И Радев, и Рашков също знаят коя е ! Има я на снимка и на яхтата на Божков! Ако Борисов я спомене, няма да е джентълменско, да топи жената с която е спал! Единственият начин, ако снимките са "истински", тя сама да излезе с името си, и да свидетелства! Но това никога няма да се случи! Защото всичко е проста ченгеджийска постановка, скалъпена по най-гнусният начин!

78

:-) :-) :-) :-) :-)

преди 1 година

Противен престъпник. Бог всичко вижда. Жално му поколение. Ще изплаща зловеща карма.

77

Анонимен

преди 1 година

До .... Снимките са истински, ако не бяха такива тогава човека който ги е направил щеше да бъде разкрит и осъден. А човека не е разкрит за да не се види кой е и да не даде показания. По-лесно е да се отрича и да се правим на незабележими все едно нищо не се е случило.

76

Анонимен

преди 1 година

От тоя дрът плондир ми се повръща вече , не се наяде не се напи

75

Краси

преди 1 година

До ....Ми нали самият комунист Винету си призна за Мата Хари?

74

....

преди 1 година

До до Алооуу! Никъде няма Борисов сниман, с пълни шкафчета! Снимката когато спи, е при затворени шкафчета! Дори и видеото е заснето, когато Борисов го няма ! Останалото е въображение,на болен троЛлски мозък! А коя е Мата Хари, питайте Христо Иванов! Той я замества в джипа на Бобоков, като я няма!

73

Въпрос до ГЕРБ

преди 1 година

Защо Главният Прокурор Иван Гешев използва Двуметрови Пернишки мутри и Румен Николов-Пашата за смачкване на Българи!?

72

Анонимен

преди 1 година

До Алооуу, Какво разхождала се само като го няма ли? А кой тогава го е снимал докато спи? Какво се излагаш бе лъжльо. Имаше го дори заснето на видео.

71

Анонимен

преди 1 година

Всички мразим ГЕРБ, с изключение на пет-десет хиляди трола в интернет, които създават истерии по всички сайтове.

70

Няма срам!

преди 1 година

Цял свят го видя на видеото и снимките, на които лежи на леглото, а до него отворено чекмедженце с пачки и златни кюлчета.

69

Алооуу,

преди 1 година

...парапетчика, никъде няма снимка на Борисов ,заедно с шкафчета и пачки! Такива снимки има само в болни троЛлски мозъци! Мата Хари се разхожда само когато Борисов го няма! А за снимките със пачките ,и различната резолюция, чак от ЕП ви направиха лъжите на чух и прах!

68

Какво е това Кюлче?

преди 1 година

"А па, не съм го казвал до този момент, но искам да си призная, че Радев ме снима с дроМ!"

67

Дневника е подправен

преди 1 година

Няма по-голяма измама от машините на Мадуро! Някаква частна фирма , щяла да отговаря за "честността" на изборите? И всички повервахме! И ЦИК в сегашният състав, и районните комисии, и шефовете на МВР... са назначени от Радев, Чалгата и ПП-тата! Как ще стане "измама " с хартията? Явно тогава ще блесне цялата фалшификация с машините, и отрано вият като на умряло!

66

ПАРАПЕТЧИК

преди 1 година

Видеото с парапетчето на Лена не е дори 1% от скандалното видео на Боко Тиквата, където спи, засмукал халата, а до главата му има отворен шкаф пълен с евро и златни кюлчета, патлак, както и бутилка чивас. Видео, което цял свят видя.

65

Анонимен

преди 1 година

Най-вероятно ще стъпят накриво. И те го знаят, за това искат хартиена бюлетина защото се готвят за следващите избори с хартиените измами. Некадърник и продължава да се бута за власт защото кражбите са му сладки лесни пари и така отблъсква избирателите. Този отлив може да се компенсира по два начина като се купуват гласове или като се подменя вота на гласувалите с подмяна на бюлетини или маркирането им като недействителни. За тези услуги се плаща в избирателните комисии.

64

Гиб Мелсън

преди 1 година

Имаме си служебно правителство и то се справя добре с проблемите. Ето Гълъба успя да намали цените на горивата. Не ни е нужно редовно правителство. От редовните правителства получаваме само проблеми и милиарди левове заеми. Винету изтегли 30 милиарда лева заеми за 12 години. Кой ще ги връща? Редовното на Киро Украинеца освен да гони руснаци с друго не го запомнихме. Разруши отношения градени десетилетия. За какво са ни такива редовни правителства? Само за да трупаме проблеми?

63

Ха ха

преди 1 година

Идват тежки времена, и Борисов ще върне "жеста" на Радев, да си изсърба попарата която сам е надробил! Този наистина е изключителен политик! Иска да натопи протежето на Радев/Янев/ , та даже и подкрепа ще му осигури! Жалко, че ще е тежко за българите, защото тези са некадърници! Да му мисли БСП, защото Фигурантът се бори за техният електорат! И там гласи преврат!

62

До 6 анализатор

преди 1 година

Бандитската шайка, друже, краде и обладава българите от 1944 г. За много кратко Бойко и създаде проблеми и за това го мразят, ругаят и искат физическото му изчегъртване. Трябваше преди години да се приеме закон за лустрацията. Без комунисти във властта през годините България ще ше да изглежда сега по друг начин. С тия смотльовци Кирчо и Кокорчо само си удължаваме агонията и съсипваме бъдещето на децата си. Те са си комунистически кoпeleтa.

61

....

преди 1 година

До до Българин! Всички знаехме за далаверите на Харвардските мошеници, и затова че трябваше да заявят слотове още през пролетта! Не съм го видял Радев да им размаха юмрук? Мене ако ме питаш, и той е в играта! Комунистите обичат да си създават "опозиция", на която да им дърпат конците, и да ни разиграват евтини сценарии!