97

Анонимен

преди 1 година

Оставам без дъх, че това е възможно. В кой свят живеем?

96

Реслистът

преди 1 година

Нека гледат нашите сънародници които се снимат с украински знамена,може и да научат нещо или пък да прогледнат

95

Скорпион

преди 1 година

Голяма Европа сме няма що.Някой математик да сметне колко милиона отиват всеки месец за тлъсти заплати в парламента, който е напълно излишен.

94

Баба.

преди 1 година

Няма социални има само " цоца-ални!

93

Баба.

преди 1 година

: Горките" дупидати, министри магистри ,онези от дундурков 2 ит.н.да се лишат за една седмица от ефтините подарени от данъкоплатците кюфтета и жената ще бъде подслонена! Всички са съучастници- престъпници!

92

Радослав

преди 1 година

Ами дай помогне тая даржява или някой тва може ли такива работи и вав родопите хубаво че зима няма там

91

Тоя

преди 1 година

Защо не и помогнат както на украинците?

90

Gadic

преди 1 година

Тая е някакъв кукумицин, дето и апартамент да и дадеш ще излезе на пейката пред блока да живее

89

Анонимен

преди 1 година

Добре дошли в България! Вашата мила родина! Родина също и на Бойко, и на Кирчо, и на Пеевски и на много други знайни героии на нашето съвремие. Бъдете спокойни, България ще се погрижи за вас, вие само почакайте.....

88

СТИГА

преди 1 година

Хора, които могат да помогнат да пишат, другите "професори" да не дават съвети и глупави идеи. Писна ми......

87

Анонимен

преди 1 година

Ами настанете жената поне в кметството, в пустото селско кметство все ще се намери някоя празна стая, където можете да я настаните...

86

Давид

преди 1 година

Предплатена квартира и купони за храна и дрехи, транспорт за всеки безработен подписал договор за работа.

85

фактология

преди 1 година

Кметът я настанява в къща на болна старица или старец, и тя ги гледа - чисти и готви, също и на други от селото - срещу 120 лева от пенсиите им. НО КМЕТОВЕ?2 СЕЛА? Пък 20 от 100 във всяко село има безработни без стотинка - разчитащи на пенсията на роднина и келява рехава кърска заработка. Но от само себе си не се доверяват на непознат в селата. Може от чужбина деца на възрастен болен в България да я наемат да го гледа.

84

До Анонимен 67

преди 1 година

Каза ли си най-после каква мечта лелее твоята душица? Апартаментите (и то в София!), в които не се живее, да бъдат дадени на хора, които заявяват, че нямат жилища). Също както след 9-и септември - ти си будала и си късал от залъка си, за да вложиш в недвижим имот, но ние сега ще ти го вземем, за да настаним там 1)Наши хора, 2)Такива, които са раждали деца без да ги броят и без да мислят как ще ги хранят, 3)Гяволи, които се придържат към принципа "Каквото изч.у.ка, още днес го изпука".

83

Анонимен

преди 1 година

За цял живот да не спести за нищо повече от няколко вехтории?! Разбирам, че не е завидно положението й, но сама си е виновна

82

Анонимен

преди 1 година

Няма ли нормално хора в това село. Кмета или наместника не могат ли даносигурвт едно общинско помещение. Съмнявам се че няма. Не е нормално жената да живее на нивата. Дори на село вече ли са загубили човещината си?!?

81

Отговор до 68

преди 1 година

Айде марш в Украйна там да проповядваш своя омраза към Русия, а тук не виждам никаква връзка на име Руска ( което се среща тук таме в България и си е изцяло българско име) с Русия. Как вече втръснахте с тази омраза! Много интересно как ще различавате украинци от руснаци?

80

Анонимен

преди 1 година

Питайте я, защо не иска да живее в пустееща къща в същото село? Защо? Чалнати всякакви.-----Защото не е нейна къщата, смотан. И защото не иска да извършва престъпление.

79

Анонимен

преди 1 година

Ей тия украинци бе, много пречат на джуджетата.

78

Анонимен

преди 1 година

Общината в Пловдив се оплаква, че е построила и обзавела чисто нов жилищен блок а няма желаещи наематели за символичната сума от 40 лв на месец общински наем. Уловката е, че блока е построен точно до скандинавците в Столипиново.