9

Арон

преди 1 година

Дрън дрън Насоки на СЗО няма такова понятие . СЗО разполага с цял институт в Лион Франция да докаже с данни че трябва Нормите на ФПЧ 10 и ФПЧ2,5 SO2 NO2да се намалят да ги публикува и да предложи на Европейската комисия по околна среда и на EPA САЩ да намалят нормите.А сега тези институции не казват нищо за намаляване на нормите. СЗО дава само насоки някой лъже и маже!!!!А за ФПЧ2,5 нормата е годишна в България за една година имаме 8 на брой данни какви изводи си правим???

8

Арон

преди 1 година

Дрън дрън Насоки на СЗО няма такова понятие . СЗО пазполага с цял институт в Лион Франция да докаже с данни че трябва Нормите на ФПЧ 10 и ФПЧ2,5 SO2 NO2да се намалят да ги публикува и да предложи на Европейската комисия по околна среда и на EPA САЩ да намалят нормите.А сега тези звезди институции не казват нищо СЗО насоки някой лъже и маже!!!!

7

Анонимен

преди 1 година

Ами нещо няма синьо небе!

6

Анонимен

преди 1 година

В Смолян въздуха е най-мръсен. Там става невъзможно да се диша, когато всеки селянин си запали печката ! Не бих отишъл там есента или зимата... Въпреки че и през пролетта жените носят зимни шошони и палят печки...

5

Анонимен

преди 1 година

За най-мръсно е ясно - София BG.

4

Анонимен

преди 1 година

"ограничаването на използването на изкопаеми горива би имало допълнителна полза от подобряване на качеството на въздуха и общественото здраве" - ха честито, почнаха новия КОВИД!

3

Майстора

преди 1 година

"основните източници на замърсяване в САЩ са били транспортът, задвижван с изкопаеми горива" Дааа а преди два часа имаше друг пропаганден ферман как в София колите били най-замърсяващи. Колите са огромен враг на неофеодализма и новия световен ред. Понеже те са свобода и независимост. Двете неща, които искат да ни отнемат по всякакъв начин.

2

БАНко

преди 1 година

СОФИЯ ИМА НАЙ МРЪСНИЯ ВЪЗДУХ И ,,ВТОРА ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ЖИВОТА В БЪЛГАРИЯ " !!! ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ , НАЙ ОСИГУРЕНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ .... СА ПРИЧИНИ ЗА ТОВА !!!

1

Божество с разум

преди 1 година

В големите градове въздухът е мръсен, защото нямат причиствателна цстанция !Трябва да има!