38

Анонимен

преди 1 година

Направо каквото има няма в държавната хазна да дадат повече да не са мъчат

37

морски

преди 1 година

До profetey - статистиката ще бъде стъкмистика, както е често. Тези дето идват са богати и няма да работят. Наели са си апартаменти, а отделно цоцат парички откъдето могат. Разграден двор сме и всичко е възможно, за жалост.

36

Анонимен

преди 1 година

Първо, това са целиви пари, отпуснати от ЕС, не от кабинета и второ, руският министър на отбраната Шойгу е издал официална заповед за изоставяне на Херсон и отсъпление зад Днепър. Слава на Украйна!

35

От хората

преди 1 година

Шут отзад и да си ходят.Стига геноцид спрямо българите.

34

морски

преди 1 година

Схемите с хотелиерите са изпитани отдавна. Не разсъждавайте много-много! За вас е отредено плащането до гроб.

33

profetey

преди 1 година

Наскоро четох статия как се отпускат 20 млн лв за 50 хиляди домакинства за зимата (по 400 лв). Така че спомената сума не е чак толкова голяма. Но ... Защо не се пише за общата сума отпусната тази година. Също не се пише в числа - колко украинци са дошли в БГ, за колко време, колко остават и други подобни статистики. Не е проблем да се помогне за месец - два на хора в нужда, докато намерят работа и се установят. Но липсата на статистика остава възможност да се спекулира.

32

Как се нарича това??

преди 1 година

Нарича се геноцид над племе. Ако бяха народ...ако...бяха...

31

Анонимен

преди 1 година

Марионетките на Америка и ЕС,поредните .Смешни сте,костюмите са ви протрити на коленете.Кви мъже сте вие ?***.Но и ние сме виновни,че си траем.Гърция се разтърсва от протести заради цените,тук са ни се качили на главата.

30

Анонимен

преди 1 година

Като са хотелите,на тези в парламент00,така ще е.ЧумаТа да ви тръшнее.Фоклук до фоклука.За децата ни капачки ,упражняват геноцид върху собствената си нация.Кал се нарича това?

29

Анонимен

преди 1 година

Този се оказа НЕгоден за премиерския пост. Все едно някое лелче от гишетата на Софийския са сложили за премиер.

28

Анонимен

преди 1 година

Това с хотелите по морето не е ок. В другите държави как е? Мисля имат в Германия имат центрове където настаняват. Тук поне хотели във вътрешността на страната да нанерят.

27

Референдум

преди 1 година

1. Преименуване на улица Козяк на "Владимир Путин". 2. Предоставяне на цялостна военна помощ на Руската федерация. 3. Незабавно отзоваване на украинския посланик от България

26

Анонимен

преди 1 година

"Служебният кабинет отпусна още 6,7 млн. лева на хотелиерите за украинските бежанци" ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Дайте да събираме капачки за да купим линейки нашите деца да не умират по стълбите пред болниците. Ние презираме българския народ, а обичаме украинците.

25

до 25

преди 1 година

В тези 2,5 млн пенсионери влизат и такива с пенсии 1000+ лв. Да не четем числата както дявола евангелието! Проста математика показва, че ако се дадат по 500 лв на най-бедните пенсионери, това ще стигне за над 13 хиляди души! Да не би да е малко...

24

Morski

преди 1 година

До 18-Отговарям веднага! При пенсионери в България 2.5млн. тези 7млн. лева по колко на пенсионер ще се получи? Проста математика! Отговорът си го сметни сам!

23

Анонимен

преди 1 година

Ама нали оръжия ще им даваме? Хайде малко да се поспрете и да избират какво искат - оръжия да бият Путин или осигурени хотели по морето!

22

Анонимен

преди 1 година

ПредателиСлужебния кабинет да дава от своите спестявания, да не бърка в скъсания джоб на българина.

21

Анонимен

преди 1 година

А разни хора с професии,които стачкуват за достойно заплащане?? А бедстващите след наводненията?? А болни деца и възрастни изоставени на произвола на съдбата ?? И всички други клети и измъчени хора без шанс да живеят малко по-добре...Та те кога ще получат някое подаяние поне,защото за достойно заплащане и живот вече не може да става дума...

20

Свине

преди 1 година

Ами те хотелите са на онези 240свине бе!Милионите отиват в техните сметки!

19

Анонимен

преди 1 година

Докато не ги изчаластрим един по един показно, няма да спрат. В цяла Европа протестират, ние само мрънкаме.