58

Анонимен

преди 1 година

Хайде стига меда и маслото от нашия джоб а после да ми казвате, че няма пари за социални политики и пенсии...Хайде стига iдиоти да ми обясняват как парите идват по европрограми а накрая се оказа, че само 1/3 са покрити от Европейския а другото е директно от бюджета...Хайде стига умнокрасиви политици финасирани от америка за нам си какво да ни вменяват чувства за дълг спрямо страна, която не е част от съюза, нито от Нато ...Хайде стига вече!!!!!!

57

Lina

преди 1 година

Предлагам хората от Карловско да се пишат украинци, та поне да получат някаква помощ. Може на 5 * хотел на морето да отидат. Ама не вярвам ...

56

Баба

преди 1 година

За какво съм работила и съм си дала здравето за тая държава? Да взимам 590 лв пенсия от тях 353 отиват за лекарства уж по каса. Това ако не е геноцид здраве му кажи.България не е на българите.

55

До Анонимен 44

преди 1 година

"Отношението към хора в беда е показателно за духовното израстване на един народ! Браво на българските власти, и голям позор за ревящите по всевъзможни форуми копейковци!" - - - Считаш, че не трябва духовно да израстваме по отношение на сирийци, иранци, афганистанци и др. бежанци? С бебетата и децата са в бежанските лагери и протести не правят. Аман от политизирани мозъци!

54

War

преди 1 година

До кога???

53

az

преди 1 година

до кога ще се продавате бе *** ??

52

Анонимен

преди 1 година

Всички много загрижени за тва, че 6 милиона от българската хазна отивали за хора в нужда. А за 15-20те милярда които всяка година биват погълнати от корупция и присвояваия, няма възражение, даже продължавате да си подарявате гласовете на крадците си . : D

51

Истината

преди 1 година

До Христо Христов до преди месец всичко беше безплатно в Холандия за украинските..Но сега си плащат за всичко. Аз живея в Холандия а ти сигурно живееш вБългария .Холандците се чудят като им показвам къде живеят украинките в България.

50

Тео Mинeтa

преди 1 година

Не трябва да им се отпускат никакви допълнителни пари! Длъжни са да дават подслон на украинските бежанци безплатно! Аз лично съм отстъпил единият си апартамент на двама, без да им вземам нищо. Не броя партньора си, който също е украинец.

49

Истината

преди 1 година

В Холандия украинците си плащат спанетои яденето и в Полша също. В бедна България всичко без пари и луксозно за украинските ***-туристки.

48

Анонимен

преди 1 година

Краси си счупи пръстите да трие антиукри коментари .блокира ме . Това ли е свобода на словото ? Геноцида над Българите е ужасен.дори не можеш да си кажеш мнението като овце на заколение сме

47

Анонимен

преди 1 година

Защо се раздават народни пари на хотелиери и ресторантьори. Социално слаби ли са господа ??? Кой то си е направих хотелче да си му е мислил. Лечно се харчат парите на държавата , а за болниците няма пари, за намаление цените на лекарствата и цените на основните хранителни стоки няма пари. И тези с нищо не се различават от предишните.

46

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане!

45

Анонимен

преди 1 година

А в карловско даже и дърветата дето им разрушиха къщите и уж бяха безплатни им искат по 40 кинта на кубик. За децата капачки събираме, а сега отпускат още милиони да може нацистите да ходят на спа

44

Morski

преди 1 година

За всички пишеш ти по-долу-Цялата схема е създадена от про100 те за захлебасне ЦЕЛОГОДИШНО на хотелиерите и това, ако не е купен вот?! Не им е главната цел бежанците от Украйна, което е още по-грозно и неморално!

43

Анонимен

преди 1 година

За пенсии и семейни добавки пари няма,ама за украинците да живеят в хотели и за ***...нгали има пари.

42

Morski

преди 1 година

До 26-не,си спомням при някое от последните "повишения" на пенсиите да е било избирателно и да е за най-бедните САМО! Т. Е. в България винаги и най-високите пенсии взимат добавка - справка последното "повишаване" на про100 те и БиСиПи-то! Срам и позор е бивш военен с максимална пенсия да взима добавка при положение, че бабите и дядовците ни мизерстват! За последното твърдение - питайте Резидента!

41

До България и бежанц

преди 1 година

България винаги е приемала бежанци, но никога не се е случвало да ги отглежда по този начин цяла година. От всичките дето се изсипаха тука, едва ли има повече от 5-6 хиляди от районите с военни действия в Украйна, които са наистина в нужда да бъдат приети и да им се помогне. Ето затова е поголовното недоволство срещу украинците.

40

Анонимен

преди 1 година

Аре спрете се вече с тези украинци! Да се връщат там да си оправят държавата. Майки с деца били по хотелите, не можели да ги изгонят. Абе я къш при Зеленски! С тези допълнително отпуснати средства, БДЖ може спокойно да ги превози всичките до Германия и там да реват на германците, че искат в хотели. Германия е голяма и богата държава, защо ние да се нагърбваме с непосилни ангажименти към тези "бежанци"?

39

Анонимен

преди 1 година

Отношението към хора в беда е показателно за духовното израстване на един народ! Браво на българските власти, и голям позор за ревящите по всевъзможни форуми копейковци!