169

SS

преди 1 година

Смешника се е скрил в някоя дупка в Сочи и само чака своя край

168

Realist

преди 1 година

Той просто няма какво да прави там ! Има си БРИКС ,има си ШОС и др. НОРМАЛНИ партньори и съюзници по цял свят , които оценяват това което той прави в Украйна . Няма нужда да ходи по ЛИЦЕМЕРНИ срещи . БЕЗПОЛЕЗНИ СА !

167

преди 1 година

Целия цивилизован свят иска да му удари плесница на владимир късий и това е най-малкото , което заслужава. Аз се надявам да получи и присъда в Хага и да лежи в затвора до края на дните си

166

Анонимен

преди 1 година

Нали Путягата е каратяга?!

165

Тошо

преди 1 година

Заради 1 шамар ли е цялата работа..!?А защо ми се чини, че той получава по 8 000 000 000 шамара всеки ден, макар и виртуални, от тях ......не го ли е срам!?Споко...не се плаши от още един, макар и реален!

164

Анонимен

преди 1 година

Пък аз ако му извъртя един шамар на тоя дъртофелник дето заплашва в ядрена война и се крие в бункера... Ще се умори да пада и да става дъртия фашист !

163

Анонимен

преди 1 година

Няма по-голям страхливец от путин ! Дърт мишок с оцапани *** хахааха . Няма и смисъл да ходи на G20 , русия вече не е част от тях.

162

Какъв е шанса

преди 1 година

Зеленски да налети на бой, като абсолютен селянин, а? Много голям. И на мен да ми дават милиарди всеки месец ще налитам на бой, на който ми кажат.

161

Мишкин

преди 1 година

До Зайцев ... бахахаха . С какво ? С език ли ? Те там всички са доказани и признати пасивни хомосексуалисти които дори вече и не се крият от обществото . Ти прочете ли ? Те смелите , шамарче искали да му ударят .... шамарче . Я направи справка с предишни срещи на Г20 какви човешки аномалии се събират там .... Най-много някой цирк да направят ако Путин отиде ... шамарче .. а дано ама надали .

160

Анонимен

преди 1 година

Кукувска пропаганда с изперкали заглавия....Хубавото е,че не ги приемаме сериозно и им се смеем иначе и нас ще вкарате в Карлкуково.Направо си е за подигравка.

159

Зайцев

преди 1 година

Не шамар , направо да му теглят по една мишка хахахаха

158

ВТ

преди 1 година

До ТВ ... И за какво? Сбирщина толерасти с меки ръчички и още по меки китки... шамарчета щели да ми ударят.ахахаха. Несъмнено . Но не и преди да са повикали всички медии в околноста за да заснемат и покажат какви непоколебими и безстрашни лидери са и как са се осмелили да ударят шамарче на един зъл диктатор като Путин. Да не пропускаме и дементиралия старец от Ващингтон, който ако не си носи листчето с инструкции първи ще се хвърли .. да прегръща и поздравява Путин за победите му срещу... Русия.

157

Анонимен

преди 1 година

А ГАП(Главния Американски Памперс) ,ще присъства ли на тази среща и дали вече е доставено там нощното му гърне?Нещо хептен не пишете за него,а непрекъснато драскате про..с.тотии за Путин,нещастни ***!

156

ТВ

преди 1 година

Няма да отиде, защото ще яде повече от един шамар. Така че, по-добре да си стои на сигурно в бункера.

155

Анонимен

преди 1 година

Бях готов да се закълна че това е превод на нела. Мислех че днес й е почивен ден, ама шорущоида не им дава много такива че да пазят либерастията на амбразурата

154

КаквоПрочетохТокуЩо

преди 1 година

Някакъв си неназован канал в Телеграм дето твърдял че има неизвестни източници в Кремъл "сензационно" ..... ихааа, ама наистина сензационно чи как иначе, твърдял че Путин нямало да отиде на Г20 щото някой, пак неизвестен на нас и на създателите на тая сензационна новина политик в сензационния Телеграм щял да му удари шамар ... и това много разстроило Дикратора ... НапраУ са е побУлял .... е той според ДРУГИ сензационни новини си е бил болен отдавна ..... щото други са го чули да киха ... Въйййй

153

баба мара

преди 1 година

бали не е сигурно място така че не му трябва на путин да пътува до тамбез това само прос-то-тии се говорят тупат се по охранените гърбове иизмислят каква мръсо-тия и на кого да я излеят това са безполезни седенкиот които човечеството ще пострада

152

Майната ви....

преди 1 година

До Анонимен 184 Фалшива новина , ама кефи.

151

Ти да видиш..

преди 1 година

Военно престъпник и негодник.Как хубаво и вярно звучи.

150

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ПО ГОЛЯМА ГЛУПОСТ НЕ СЪМ ЧЕЛ СКОРО.