12

Анонимен

преди 1 година

До Клиентите са скъпи = Данъчните оценки ако ги вдигнат 2 пъти, значи и данъците са ги вдигнали 2 пъти. От два месеца говорят , че пазара в момента е замръзнал и балона се пука, защото никой не купува вече на тези цени и очакваните лихви по ипотеките.Но пък е добър повод, да ви направят данъка от 200 на 500 лева за 60 годишни панели.

11

Пепи

преди 1 година

Е ако спрете прането на пари в строителство и питейни заведения нали ще излезем на бунт, бре алооо.

10

Анонимен

преди 1 година

Оставете ги да си изперат крадените пари. Скоро така ще гръмне балона, ще има евтини имоти за всички.

9

нищо няма да стане

преди 1 година

докато управляващата мутринскоченгенджийска *** управлява държавата. Известно ли е на милите ми дръскачи, че буквално цялата власт в държавата - Законодателна, Изпълнителна, Съдебна и на общинско ниво е овладяна от бивши доносници,ченгета, мутри,военни и изобщо хора от силовите структури и подземния свят! Цялата икономика е пропита от тези "управленци" и руски капитали. Докато те не се изметат---ще се радзваме на Тиквата,радев,Доган и Нинова,а за капак и психото-Копейкин.

8

Анонимен

преди 1 година

Е как ще ме задължат на каква цена да продам/купя даден имот?! Някой ако е много на зор няма да може да си продаде на цена под определената от брокера ли? Това ако не е предпоставка за манипулация на пазара и изкуствено ценообразуване/надуване на балон, не знам как да го определя...

7

Така е ..

преди 1 година

До Анонимен 11 Точно тока.Не е работа на държавата или на нотариусите да се мешат в имотния пазар.Около 70-те години за кратко кметството оценяваше и продаваше частните имоти и си отдържаха таксите. Нямахме право дори да си продадем имота.Това ли искат пак да въведат ?

6

Мдаа

преди 1 година

Скоро с цифровите валути и за 1 *** няма да може да си платите без ДДС, ако изобщо ви разрешат да плащате за такива неща. Те ще определят какво ще купувате ако имате токъни изобщо де.

5

Анонимен

преди 1 година

Защо някой трябва да ми налага на какви цени ще продам собственият си имот? Ако искам мога да го продам и за 1 лев и никой не е с състояние да ми казва на каква цена ще го продам, това аз решавам.

4

Toto

преди 1 година

А дано ама надали.

3

Имотна мафия

преди 1 година

Трябва няколко нотариуса да влязат в затвора и всичко ще се оправи.

2

Анонимен

преди 1 година

Някой може ли да ми обясни,как лапач на държавна хранилка,мотащ се по границата,за три години,се сдобива с петнадесет имота? Какви са им заплатите?

1

Badjoto

преди 1 година

Големите "риби" перат пари в този сектор и ми е много интересно да разбера как точно ще стане това.