32

Анонимен

преди 1 година

Еместо да се занимават с глупости, трябва да регламентират вторичния пазар на ипотекирани жилища. При тези цени вече е крайно наложително. Подобен пазар има навсякъде, само не и тук!

31

Съвет от дядо

преди 1 година

Да му мисли Бойко Рашков. Най имотния безработен.Как ще плаща данъците с една пенсия от 3 000 лева.

30

Анонимен

преди 1 година

Това може да стане лесно като вдигнат данъчната оценка двойно

29

Веждичката

преди 1 година

Аз заменям 2 картини за тристаен в Изток? Сига, не може ли вечи

28

Анонимен

преди 1 година

Бравооооос

27

Анонимен

преди 1 година

Всяка банка на запад официално по интернет предлага услуги за поставянето на имущество във тръст за да не се плаща данък наследство.Това не е ли избягване на данъци и какво финансират с тия пари?

26

Зозо

преди 1 година

На Марко чадъра ще хванат :))))))))))))))))))))))))))))))))

25

Анонимен

преди 1 година

Ами ако си правим сделки на бартер срещу консултантски услуги или изкуство, и на тях ли ще има пазарни цени?Ама заеми за консултации не дават защото няма какво да ти вземат.Целта е да не може да се живее добре.Всичко е изчислено.Крадеца вика дръжте крадеца.

24

Анонимен

преди 1 година

Укриването на данъци е присъщо за капитализма, заедно с бананите и тоалетната хартия. Основната цел трябва да са брокерските агенции, които са в основата на укриването на истинската цена на продажбите.

23

Анонимен

преди 1 година

Измишльотини.Слушайте ги западните законотворци, които са ограбвали цели народи за да си създадат икономики и богатства и сега не дават на робите да правят пари.Изкарването на пари от свободно договаряне подобрява благосъстоянието на българските граждани и развива българската икономика.Работата е там да му се лепнат на българина всякакви етикети за да взима по-големи заеми и да плаща по-големи лихви.Дигитализация за удобство, ама на кого?

22

Анонимен

преди 1 година

Значи,Цецка Цачева и Цветан Цветанов да бъдат съдени за евтините имоти,които си купиха от приближените им фирми.

21

Радослав

преди 1 година

А със завишените цени какво правим? Жилищата стават все повече, хората и съответно пазара все по малко, а цените летят нагоре! Има градове които са полупразни, а цените на имотите растат, къде е пазарната логика в това?

20

Знам ,че неискате да

преди 1 година

Си плащате ! Ама тарикатлъците тука са много ниска топка ,възможноста да преяждате ви е дадена от една некадърна група законотворци--- за пройзводство на такива закони трябва затвор ! Ревете за детски градини и здравеопазване ама използвате за да не плащате богати сте и не плащате ! Правите се че ви е грижа за този който продава ,това не е вярно ,той си казва че иска чисто цената ,която е определил и другия си плаща !Напълни се със наемодатели малко и тях да ги пораздрусат че са бая на сянка

19

Тарикатите изреваха

преди 1 година

Защо трябвало да продава скъпо ? --- защото никой не продава евтино ,а пише че го е продал за стотинки за да плати символичен данък на държавата ! Само ,че това вие много добре го знаете па се правите на шапшали ! Ако си продавач ще калкулираш цената ,а ако си играч мангизлия забогатял със криене на данъци и чалъми вече ще си плащаш за да има кинти във хазната ! Време е държавата да се погрижи да тури пръаста на избуялите ракови образувания които я цоцат и то се вижда от самолет от всички !

18

До 11

преди 1 година

Ти може и да искаш за лев, ама пъдарят не дава, щото нЕма далавера за горския. Както е писал и друг, с цифровизацията на разплащателните средства съвсем скоро ще ни щавят до кокал.

17

хахах

преди 1 година

То много сложно да качиш една обява в интернет, затова трябва да имаш образование и да си плащаш за лиценз. Който иска да пере пари, просто ще се премести на друг пазар. За всяко вдишване и издишване държавата и общините събират такси, а насреща никой нищо не получава.

16

Анонимен

преди 1 година

Ако имаше такъв закон, вероятно апартамента на Ц. Цветанов щеше да пише половин милион лева, а на Г Чолаков къщата също толкова. Тогава хората щяха да се питат, не защо е толкова евтино, а откъде толкова пари.

15

Притеснявам се !

преди 1 година

За ЧСИ--та ! Господ да ги поживи тез добри хора !

14

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 1 година

В градчето сгради се пре-препрододоха много пъти за изминалите години. И ФБР не може да хване следите на паричките препрани.

13

Сержант

преди 1 година

А с продажбите на коли на занижени цени, кога?