73

Анонимен

преди 1 година

Хем неустановено лице стреля, хем го задържали! Кого лъжат?

72

чичо Кърлец

преди 1 година

АЙДЕ БЕ. ЗАДЪРЖАЛИ. ТОЯ ПУЯК КОЙ МУ ДАДЕ ИНФОРМАЦИЯТА. ЗАДЪРЖАЛИ АМА АКО ЦЪФТЯТ НАЛЪМИТЕ.

71

преди 1 година

"Според нея обаче трябва да бъде изяснено дали наистина става дума за стрелба при трафик на бежанци."Какво пречи да са и двете ?

70

Анонимен

преди 1 година

И защо гранични войски дават караули без бронежилетка и каска? Как ще го убие някакъв льольо каналджия с пищовче.

69

Анонимен

преди 1 година

Какво се чудно има че в Турция престъпници се разхождат с оръжие, 30 години в България да не би да се избиват с прашки и книжни фуниики

68

Анонимен

преди 1 година

Любопитното е че все още не съм прочел версията на българската страна, къде и защо са обикаляли, кой ги е пратил. За незнаещите от много години няма гранични наряди, застави и патрули - действат най вече по сигнали получени от хора или сензорите които са по границата

67

Анонимен

преди 1 година

Сега изестно време ще се разтягат локуми в медиите кой виновен, как станало, защо... и тащка до следващя път. Само че един млад човек няма да се прибере у дома никога вече. Докога ще се вихри беззаконието в тая територия?

66

Някой

преди 1 година

Преди 9 години, на един паркинг в покрайнините на Истанбул (бяхме на екскурзия) ни отвориха колата докато обядвахме и ни обраха. В ресторанта бяхме около 40-45 минути. Не повече. Отидохме в тяхната полиция с жена ми, обяснихме криво- ляво на английски какво се е случило. Докато чакахме да дойде преводач за да оформим официално жалба, багажът ни се намери и ни извикаха в съседното помещение да го разпознаем. Полицията им е на страхотно ниво - Уверявам Ви! "Няма лабаво". Ако кажат от дън земя ще г

65

1

преди 1 година

ВИНОВНИ са турските ШПИОНИ в Полицията сложени от *** Борисов Банкя-лията... Трябва да заст.релят оня Халид Аптарман в Четвърто РПУ в Меден РУдник до Бургас и турците в полицията в Кърджали.....Трябва да уб.ият и онези с автобуса, които блъснаха и уб.иха двама българи, работещи като полицаи... СЪд и Разтрел за всичките , които са стояли в автобуса, като ПОМАГАЧИ на шофьора на танка- автобуса им.

64

2

преди 1 година

ВИНОВНИ са и турската партия - ДПС, които са турски ШПИОНИ на Реджеб Ердоган.. Да изхвърлят от парламента ни и да ги изхвърлят през турската граница !! Като УБ.ИЯТ арабин ДЮНЕР- джия, в ТЪМНОТО,, СПАСЯВАТ България !!!

63

Случаен

преди 1 година

Ще го хванат, ама човекът си замина, не са инструктирани и нашите - къде е залетял с фенерче.Навремето на война е било забранено - да се пали цигара, да не те види врагът. Жалко, трябва да си като хиена в тези условия.

62

Анонимен

преди 1 година

Ще го пуснат.

61

Не е зле

преди 1 година

да го съдят в Турция,а не у нас.Там ще му отрежат главата и ще я изпратят на майка му в колет за 8 ми март,а тук ще полежи накоя година,някой продажен съдия ще вземе кеша и ще си отиде в къщи по-живо,по-здраво!

60

Анонимен

преди 1 година

Това си е война

59

Анонимен

преди 1 година

Като гледам коментарите тук, веднага намирисва как българите клякат веднага. Робски манталитет. А да вземат да се запитат как стрелците с оръжия са стигнали през турската жандармерия чак до границата не им идва на акъла.

58

Анонимен

преди 1 година

Споко бе, ще го пуснат поради липса на доказателства. А тази работа с предумишленото убийство е само предупреждение от Турция към България. Скоро следват и по-сериозни неща.

57

ТРЯБВАШЕ

преди 1 година

Командосите които турците са изпратили да ги заклещят тия докато се отеглят и да ги притиснат обратно към границата. След това нашите да ги надупчат на телената ограда и да овиснат там. Трафикантите след това щяха да заобикалят България чак през Гибралтарския проток.

56

Анонимен

преди 1 година

Образно изглежда така- съседа ти е допуснал на терасата му да се заформи гнездо на оси. Хвърчат нагоре надолу, а си алергичен и едно ужилване може да те приключи.Така горе - долу изглежда и отговорността на една държава да се грижи от нейна територия да не се допуска заплаха за друга.Турция трябва да вземе мерки да обезпаразити приграничната полоса .

55

Анонимен

преди 1 година

Всяка държава носи отговорност за ставащото на нейна територия и особено за това дали се използва за противоправни деяния по отношение на друга страна. Щом Турция не е упражнила суверенитета си в пограничната полоса по начин да установи контрол над ситуацията и е допуснала от нейна територия да бъде убит български полицай- вина има!

54

Анонимен

преди 1 година

Ами истината е, че по отношение на залавянето на престъпници и убийци, Турция може да ни изнася лекция-урок, колкото и да не ни се иска да го чуем. Това не е първият случай, когато турските власти арестуват толкова бързо предполагаеми убийци, дори извършители на престъпления в България, които се укриват у тях. Основната причината е, че у нас и в ЕС цари криворазбраната демокрация. Спирам да тук, а вие си направете сметката кой строй е по-добър, в някои отношения.