58

Динев

преди 1 година

А те като имат към пирина териториални претенции това не го гледаме,отидете в Прилеп Куманово в всяка Кафана видят карти с велика Македония,даже и Солун е вътре,ами да си бяха освободили сами балканската война тези райони,Българската и Гръцката армия дадоха хиляди убити да прогонят турците и сега да им харижим даром тези райони на тези псевдомакедони микерета

57

Бай Дрън

преди 1 година

Ами явно ще има нова война.Тия са твърдоглави, мътят обстановката в България. В същото време твърдят, че ние имаме претенции. Не, господа, не България има някакви претенции към Македония, а българите в самата Македония! Усещате ли разликата? Българите в Македония никога не са преставали да имат претенциии!

56

ОМО Илинден

преди 1 година

Нашата цел е Пиринска Македония да получи политическа , икономическа и културна Автономия.

55

Северджан

преди 1 година

Не сте македонци,а северномакедонци. Измислени от Коминтерна и Тито с измислен език от 1944 година. Документите ги имате май...?

54

Анонимен

преди 1 година

До Шекерна Тулумба : Пич, къв е тоя диалект на който пишеш? Я си пиши на български, на родния си език пиши.

53

Стамат

преди 1 година

И ти ли си " приятел" с цялата *** по подобие на тиквока???

52

Анонимен

преди 1 година

България освободи Албания от турско робство. Построй паметник на Цар Освободител.

51

Анонимен

преди 1 година

Албанци има в Северна Македония, само българи нямало.

50

Анонимен

преди 1 година

Трябва да седнем с Албания и да решим Македонския въпрос.

49

Анонимен

преди 1 година

Има договор от Балканската война. Там пише, че има спорна и безспорна част от Македония. Безспорната част принадлежи на България, спорната ще се решава след войната. Ще им дадем спорната част на албанците, тя е бездруго загубена за Северна Македония и е пълна само с албанци. Нека да чете договора и да го спазва.

48

Анонимен

преди 1 година

Албанец и българин решават македонският въпрос. Българска или албанска ке биде Македония?

47

Сръбските шовинисти

преди 1 година

искали топлина и приятелство от наша страна. Тогава нямало да правят лъжлива пропаганда против нас по 100 пъти на ден, а само по 99.

46

Гр ти хй

преди 1 година

То па щото измислена македонция няма териториални претенции към България! Късопаметни гладкомозъчни нискочели балканопитеци. Само Слънцето, май официално все още не са обявили за тЕхна соПсвенос. Ама, нашите, наште са за бой! Що я признаха тая държава?!

45

Македон

преди 1 година

Господин Османи, моето уважение, но България би трябвало да има териториални претенции към много държави; като почнем от север към запад и юг, та на изток-това са Русия, Молдова, Румъния, Сърбия, "Северна македония", Гърция, Турция, че да не говоря, че имаме претенции и към Канада, ама ние нямаме такива!...къде сте тръгнали вие не знам!България е давала култура, писменост, език, православие на такива като вас, които не могат да си познаят предците, ама не й се той ще дойде Видовден...

44

Мара Бунева

преди 1 година

Нямаме никакви претенции към РСМ. Имаме само едно искане: истината и само истината! За всичко и докрай! Без ,,мултиперспективност" и други соцдиалектически увъртания, защото тъкмо този македонистки подход към историята провокира подобен и от други страни -- и тук не става дума само за България.Истината ще ви направи от заблудени сърбомакедонисти свободни български патриоти -- както се случи с доста от хората край Вардар.Когато спрете да лъжете и да се самозалъгвате всичко ще си дойде на мястото.

43

Анонимен

преди 1 година

В Македония Албанците са свободни хора и защитават интересите на Македония, повече от самите Македонци.Те са принципни хора и са лоялни на Македония.Османи е един от тях.

42

Анонимен

преди 1 година

За твои сведения Османи е Албанец от Македония.

41

Анонимен

преди 1 година

Мен лично не ме интересува кой какви претенции има.Нито България може да има милиметър от Македония,нито Македония от България.Тези които имат претенции са популисти и само психопати и комплексари гласуват за тях.А по отношение Слави,Нинова и подобни продадени на Путин,трябва на време да бъдат отстранени от политическия живот и в Македония и в България.Народа над 80% не вярва на фалшивата пропаганда за омраза.Това е само медийна илюзия.

40

Иванов

преди 1 година

Да османи страхувайте се от албанците те и без това са в парламента ви,Ние претенции към вас за територии нямаме просто защото сте един вид българи с промити мозъци от сърби и албанци,и приемете факта че българите са основна част като държавотворен народ, и историята ви почва от1991 година.така че спрете да дразните и провокирате България защото накрая ще има един голям шут отзад е.

39

Йдъгу

преди 1 година

Държави като Македония и Украйна. Няма !!! Блокирам американския ви сайт. Изключително лъжливи новини и пропаганда. Губене на време е да ви четат!