33

Пенсионер

преди 1 година

Кристално ясно е, че ПП трябва да управлява България. Иначе другото значи стоп на пенсии и заплати. При тази инфлация-Ужас.

32

Анонимен

преди 1 година

До ВаранТо е видно че само ковунистите и ППтго уж ще повишават пенсиите, ама така че увеличението е за тези дето не са внасяли редовно за сметка на редовните !

31

Журналист

преди 1 година

Тези от партиите в парламента образуваха какви ли не работни комисии, групи и експерти, но така и не можаха да образуват правителство. При това на няколко пъти. Винаги искат някои други да са им виновни за провалите, а те само да си получават заплатите и депутатските привилегии. Любопитно ми е обаче, защо се мислят за по-умни от мнозинството българи, което не гласува.

30

Кметът

преди 1 година

За какви сметки говорите,та вие не може да смятате,неграмотници.За 12г.ограбихте държавата и унищожихте надеждата на хората за по-добър живот.

29

Варан

преди 1 година

Гърбави мутри не искат да увеличават пенсиите, защото само от там не може да се краде.

28

Анонимен

преди 1 година

Като дойдат Възраждане на власт,за Бай Ставри ще има много работа.

27

Анонимен

преди 1 година

Сметките се разминават.Не ясно кой краде повече.

26

Анонимен

преди 1 година

'' ДБ и БСП се отдалечават '' ................................. те всички се отдалечават от всички, в очакване на ПОРЕДНИТЕ нови избори, на принципа - Тука има, Тука нема, но най-накрая всички ще гледате Парламента като Слави - само отвънка.

25

Херо:

преди 1 година

Сватбата е днес,всички са поканени освен Възраждане,тъй като не споделят евроатлантическите ни ценности(каквото и да значи това)

24

Обективно

преди 1 година

Вярвайте на Фентъзито на ПП и ни чака Гръцкия сценарий. 150%. Точно това е и целта на разбивачите на нашата държава. Това е най- лесният път. ДАНС ДА НЕ СПИ!

23

Анонимен

преди 1 година

Разминават се,защото излишъците в бюджета няма да преминат в сметките на герб.

22

ЕРЪ

преди 1 година

До nnn; По-спокойно, че някаква вена на челото ти е изпъкнала много и ще получиш среща със св. Петър.

21

nnn

преди 1 година

Не разбрахте ли,до като не бъде арестуван крадеца от Банкя,заедно с още 50-60 герберасти и шефове на фирми,чрез които окрадоха народна пара,няма бъдеще пред вас,банкянска разбойническа организация.Всичко в този живот се връща-рано или късно.За откраднатите народни пари,и заграбен насила частен бизнес,ще си го получите.Шебека от от Банкя,като примитивен уличен разбойник,много добре го усеща.Идва края,а с него и арестантската килия.Няма отърване.

20

сара

преди 1 година

Много прецизни тези партии, много принципни ... прегърнали са се май.

19

ЕЛИ

преди 1 година

ХРАНИТЕ ПОСКЪПНАХА С НАД 50% ----ПЕНСИИТЕ ДА СЕ УВЕЛИЧАТ С МИНИМУМ 30% И ТО ВЕДНАГА , А НЕ ОТ ЮЛИ МЕСЕЦ----ОЛИОТО Е С 100% НАГОРЕ

18

Анонимен

преди 1 година

Мен ме кефи да имаме постоянно избори, винаги са нащрек политиците, нещо като в Белгия :))) Нема смисъл да изграждат мостове и след това да се разпадат :)))

17

До асан

преди 1 година

Тиквичка инспектира футболно игрище,еня го за нас .има милиарди,дворци,мацки,деца,златни кюлчета,евра,долари.да не мислиш ,че мисли за нас,дето му вярват и гласуват за него.чеши си оная работа.

16

До тия под мен

преди 1 година

Докато приемате гласуването, като услуга която правите на някой, а не като ключово задължение на всеки 1 индивид в демократична държава, ще продължаваме да го духа ме. Всички! Винаги има по-малко зло! Заслужете правото да мрънкате- гласувайте !

15

Lina

преди 1 година

До Лина - така е. Но си мислех, че гласувам за детето ми , за Друго, не същото.( Уж) . За да не се определя всичко от ДПС и граб , но на тях им е лесно , поне имат ясна цел. След последните избори се намразих. Няма смисъл да си го причинявам. Ще си почина от лъжи, ааа от избори т.е.

14

Анонимен

преди 1 година

Но какво се чака ,възмутен съм защо ГЕРБ и ПП заедно с ДПС ,Възход не са мобилизирани и пратени с техните роди на фронта .За това ли плащам данъците а?