25

какво се чудим

преди 1 година

най важните хора за един диктатор са готвачът и личния му главорез -рязана карабина особено за явно ляво ориентиран лидер с лява резба като любимия му ленин

24

sd

преди 1 година

Май Кадиров излезе братат клоун, а не Зеленски!Идват за вас...бавно, но идват.

23

Агенция ЕЖК

преди 1 година

с нов сценарий за анимационен филм :) Много развинтена болна фантазия,хахаха!

22

Анонимен

преди 1 година

Еми Кадиров предателя е важен, щото "руския" петрол идва от Чечня, не могат да ги изпуснат рашките, затова са сложили марионетка там, за този Пирожин, не съм чувал и не мога да коментирам :))

21

Анонимен

преди 1 година

Украински дипломат изпрати писмо до ръководителя на оперния театър "Ла Скала" в Милано и до местни политически лидери в знак на протест срещу плановете за постановка на руската опера "Борис Годунов" идния месец, предаде Ройтерс.

20

Анонимен

преди 1 година

До тоя доле... Стига с тия преврати. Украйна е разцепена на две и е в ръцете на САЩ и Русия. Идва зимата, ще се пошава насам-натам по фронтовата линия още месец-два, а като на военните им омръзне кучия студ ще дойде и Минск 3. Изглежда българина трудно разбира максимата - между *** и наковалнята и се затруднява в световната политика. Трудно ли е да свикнете с реалността и да осъзнаете, че в днешно време войната не се води от патриоти, а от бизнесмени?

19

Влади

преди 1 година

Навремето Владимир Илич въртя, ***, унищожи Руската империя и остави тълпа евреи да управляват великата страна. Начело с грузинеца Сталин. Милиони жертви. Сега като нищо, тия двамата юнаци може да спретнат едно превратче на Владимир Владимирович и вожд да стане Рамзан Кадиров , зъл чеченски мюсюлманин. На руснаците Сталин ще им се види ангелче, в сравнение със страхливия чеченски главорез.

18

до 25

преди 1 година

До Аре пак Калеко а путлерра е лидер на ***

17

Егати

преди 1 година

Му трата !

16

Анонимен

преди 1 година

Комикът Зеленски се оказа истински мъжкар за разлика от бункерния бандит в Кремъл.

15

Аре пак Калеко

преди 1 година

До Анонимен 13 Зеленски бил "лидер" ха ха ха :))) Лидер на наркоманите може би ? Единствено на наркоман не му пука за близките си, и още повече за сънародниците си макар че той е ИЗРАЕЛСКИ гражданин и родителите му се преместиха в Израел защото подкрепят Украйна и са готови да водят война със Русия до последния Украйнец !!!

14

хаха

преди 1 година

тия явно не са стъпвали на фронта в украйна иначе отдавна да бяхме ги забравели някъде избити от снайперистите

13

Злодеят Путин

преди 1 година

Пригожин е бъдещият руски президент. Путин плаши с него Запада че ако той (Путин) падне от власт тоя който ще дойде след него е още по-голям престъпник. И тъй-като песента на Путин е изпята в яда си и за отмъщение на човечеството наистина ще остави в наследство Русия на престъпника Пригожин.

12

Закривай

преди 1 година

окрайна!

11

Пламен

преди 1 година

Щом вият окраинците, означава, че руснаците добре си вършат работата.

10

Фалшива новина

преди 1 година

И манипулации

9

Бесен

преди 1 година

Много ми се иска войната да свърши час по скоро, но си давам сметка, че всеки ден източва кръвта на руската ***, наричаща се армия. А вовата няма как да воюва без армия.

8

Анонимен

преди 1 година

Много подцениха украинците и най -вече Зеленски. Мислеха че е комик ,*** някакъв страхлив ,а се оказа лидер с качества

7

Александър

преди 1 година

Няма истински мъже в Русия да я очистят от мъшата. Само пияници са останали, страхливците са избягали.

6

Анонимен

преди 1 година

Елита на Раша - каратисти,готвачи, полицаи , пожарникари,стругари ,шлосери (с цялото уважение към професиите) е типично за една мафиотска страна от третият свят. Ние сме същата работа