283

Факт

преди 1 година

Русия ще заеме мястото си на китайска колония и после ще има избори.

282

Реалност

преди 1 година

Този смени плочата.От отказ от преговорите с Путин сега това;)Явно е вярно,че господарите го натискат!

281

До 336

преди 1 година

Да ама ние от ЕС не сме подписвали никакъв договор да защитаваме Украйна! Само САЩ и УК..а защо трябва да и дававе цялото си оръжие?? Защо трябва да ги въоражаваме или им даваме 18 милиарда помощи през 2023 и да ги спасяваме от фалит?? Те не са в ЕС или Нато също!!

280

Анонимен

преди 1 година

Аз още си спомням как Украинцити застреляха един от преговарящите си през Март.без процес! Денис Корилов се казваше май..

279

Анонимен

преди 1 година

*** наркоман отново говори глупости!Точно укрите отказаха всякакви преговори с Русия,като дори убиха част от преговарящите украинци!Во това по нареждане от кравария!

278

Анонимен

преди 1 година

НАИВНИТЕ РУСКИ КИРПИЧИ СЕ НАДЯВАТ,ЧЕ АКО СПЕЧЕЛЯТ РЕПУБЛИКАНЦИТЕ И ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ПОБЕЖДАВАТ НА ФРОНТА. ЗАБРАВИХА КАК ПРИ ТРЪМП НЕ СМЕЕХА ДА ГЪКНАТ И АКО РЕПУБЛИКАНЦИТЕ СЕ ВЪРНАТ НА ВЛАСТ,ДЖО ПАМПЕРСА ЩЕ ИМ Е ПРИЯТЕН СПОМЕН.

277

от 336

преди 1 година

До До 336 - За чл. 5 (НАТО) съм съгласен, защото и аз не вярвах, но го прочетох и си пише черно на бяло, че всяка страна ще решава с какво да помага (примерно с каски), но за другото не съм... :) ... Може да няма голяма юридическа стойност, но щом си се подписал, че гарантираш нещо (териториалната цялост), значи се очаква, че ще я гарантираш с всички средства. Иначе не се подписвай (по мое мнение). Както и да е.

276

До 336

преди 1 година

Меморандума има и други точки, освен военно нападение! САЩ първи нарушават меморандума, чрез икономечески натиск над Янукович и намеса в Украйна по време на преврата Евромайдан 2014! Преди анексацията!

275

До 336

преди 1 година

Това не е договор, а меморандум..няма голяма юридическа стойност..никъде не хише какво означава че УК и САЩ гарантират..никъде не пише че трябва да обявят война на Русия! Даже в параграф 5 на Нато не пише изрично, че другите членки трябва да обявят война..може са решат са пратят оръжие за помощ например..

274

Анонимен

преди 1 година

До Грешка,другари - "Защо САЩ и Великобритания прехвърлиха топката на НАТО? Да не би подписите им да не струват нищо?" - И още нещо. Щом въпреки че са се подписали, че ще пазят териториалната цялост на Украйна, а не го направиха, тогава мислиш ли, че ще защитят България, ако Русия ни нападне? Аз не мисля. Иска ми се да вярвам, но някак си не мога. Именно затова не трябва да се дава повод на Русия да ни напада (оръжия за Укр.). Ако няма повод, няма опасност да се върнем в орбитата й на влияние.

273

Анонимен

преди 1 година

До Грешка,другари - Прав си, обаче забравяш нещо. Не само Русия наруши договора за гарант на сигурността на Украйна. Великобритания и САЩ също го направиха, като не обявиха война на Русия. Не НАТО, а САЩ и Великобритания са се подписали, че ще са гарант и трябваше тези 3 държави плюс Украйна да се разберат помежду си, какво ще става с Украйна. Защо САЩ и Великобритания прехвърлиха топката на НАТО? Да не би подписите им да не струват нищо?

272

Анонимен

преди 1 година

САЩ искат да имат изход от войната, ако стане трудно сега на изборите да Сенат например. Но искат изход с фанфари и победа. Първо Зеле да демонстрира победа в Херсон, да кажат ето победихме и сега да преговаряве! Затова хем бутат Зеле да се бие до последно в Херсон, хем да сигнализира преговори.. Но това не се получи с Харков а сега е абсурд да си получи!

271

1212

преди 1 година

След като САЩ намекна, че трябват преговори, и този веднага се обади, "да трябват", но по заобиколен начин. Кукла на конци. Жалко за всички загинали хора в конфликта от 2014 до сега.

270

Смешен плач

преди 1 година

Украйна приключи като държава..Зеленски вече е просто плява..

269

Грешка,другари

преди 1 година

Основното е,не дали Русия или Украйна ще победи... Основното е,че една ядрена държава,гарант на сигурността на друга държава,вероломно и цинично унищожава живота в Украйна,убива, изнасилва,мародерства и за това,че е по силна във военно отношение смята,че може да го прави безнаказано.Затова солидарност и помощ за Украйна и слава на нейните герои спасяващи света от путиновото зловоние .

268

Анонимен

преди 1 година

Брей, какво е това, познаващо кого да убие, оръжие? Недей така, че както е руско, току-виж си познало роднините-производители и се обърнало към враговете им, нищо че с друга цел е пратено на Зельо.Работи им фантазията на някои или си търсят оправдание.

267

Анонимен

преди 1 година

"Пращането на оръжие за Украйна няма за цел са умират повече украинци и руснаци. Това оръжие помага да умират по-малко украинци, но повече руснаци." - Хубаво е да си вярваш, но е смешно да пишеш неби_валици. Ккармата не се интересува от мнението на този и онзи. Тя си работи. Ако хората държащи да пращаме оръжие на Украйна са допринесли за това да умрат повече млади украинци и руснаци, без да се промени крайния резултат от войната, тогава вероятно ще се отрази на кармата ви. Честито!

266

Анонимен

преди 1 година

Пращането на оръжие за Украйна няма за цел са умират повече украинци и руснаци. Това оръжие помага да умират по-малко украинци, но повече руснаци. То така и става. И това е благородна и хуманна помощ. Винаги е полезно войниците на агресора са бъдат безпощадно избивани, тоест руските войници.

265

Анонимен

преди 1 година

Вече осем месеца "втората армия на света" не може да се справи с една "банда от наркомани и хомосексуалисти". А техният "клоун" е на път да заеме световната класация за най-влиятелен политик на 2022. Но в обидните квалификации пропагандата на Русия доказа, че е първата армия в света. Оу, извинете, забравих за момент, че то всъщност целият свят е сбирщина от извратеняци, които руският православен мир по призвание ще постави на мястото им.

264

Анонимен

преди 1 година

Значи пращането на оръжия към Украйна допринесе единствено за това да умрат повече украинци и руснаци, понеже беше ясно, че Русия така или иначе ще победи. Това ли искаха всички, които държаха да се пращат оръжия? И да не сте искали това, резултатът е такъв. Дано осъзнавате, че заради вас умряха и умират повече хора. Ако Украйна изгони Русия от окупирание територии ще ви се извиня за коментара. Ако не успее, вие се молете на онзи отгоре да не ви смята за убийци.