46

Анонимен

преди 1 година

КОГАТО БЯХ НА ГРАНИЦАТА ПО БАЙ ТОШОВО ВРЕМЕ В ЗАСТАВАТА ПУШЕХМЕ САМО ВНОС. КАТО ГО ПРИВЪРШИМ САМО ИЗЛИЗАХМЕ КАТО ГРАНИЧЕН ПАТРУЛ НА МАГИСТРАЛАТА КЪМ КАПИТАН АНДРЕЕВО И ГАСТАРБАЙТЕРИТЕ В КОЛИТЕ НИ ЗАМЕРГАХА СЪС СТЕКОВЕ БОРО, ДЪНХИЛ...

45

Morski

преди 1 година

До това доведе управлението на руменокировците! Едно е да съсипеш семейство (собственото), друго военна база, а трето да разбие цяла една държава и то само заради собственото си властолюбие, злоба, отмъстителност и НЕКАДЪРНОСТ! РАДЕЕЕЕФ в ада да гориш!

44

Анонимен

преди 1 година

Важното е че има банани и талерна хартия

43

Случаен минувач

преди 1 година

Обикновено емигрантите не са въоръжени. Те няма да тръгнат да стрелят първи, дори да имат оръжие. Тази работа намирисва на скандал между военния и полицая. Предстои да разберем.

42

Пустиняк

преди 1 година

Калашник пази граница, не Макаров.

41

Анонимен

преди 1 година

При съвременните технологии не е нужно много мускул да се спрат навлеците дива ци. Има микровълни лазери звукови оръжия, дронове дронове с микровълни ще ги опекат като пра сета. Какво правят унгарците?

40

Много пълчища

преди 1 година

Скоро ние ще бяхаме от тях в собствената си държава. Тука сме с отрицателен прираст там имат по 20 деца. Ще ни разкостат (((

39

Анонимен

преди 1 година

Докато не се стреля на месо ще е така

38

Анонимен

преди 1 година

Тези мигранти нито искат права, нито искат да се съобразяват с тях ! :))) Обаче ние сме длъжни да се съобразяваме с тех, не е ли парадокс това :)))

37

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

А защо да се изправи? Пускайте хората ,кой друг ще живее в пустеещите ви градове с хиляди и хиляди апартаменти! АВТОНОМИЯ ЗА ИЗТОЧНИТЕ РОДОПИ. компенсация доживот за ток , безплатен мармалад

36

Анонимен

преди 1 година

До БГ спонсор на ТЕРОР__ АЗ ГИ ПЪРЖА НА 2,45 Гхц, ТИ КАКВИ ЧЕСТОТИ ИЗПОЛЗВАШ ??

35

Анонимен

преди 1 година

Ще отговоря на няколко коментари по долу. Навремето двама престъпника с униформи убиха турски рибар в морето а съдът ги пусна. БХК докладва в Европа и Турция случая затова сега не можем да влезем в Шенген.

34

Анонимен

преди 1 година

Да ама на две се дели най-лесно. Представяте ли си след всяка смяна да се дели на двадесет,ще има кавги,разправии и ще се разсмърди много. Убитият колко къщи и апартаменти си е купил в бургаска околия последните пет години, четиридесет, петдесет?

33

Анонимен

преди 1 година

До !Права има когато си сред такива които признават правата :))) Ако те не признават а ти признаваш примерно, какво си мислиш, че ще се случи ? :)))

32

Въпрос

преди 1 година

Това, че са го застреляли в главата ,чиста случайност ли е или има нещо друго? Защото в тъмното (20:35 ч.) да уцелиш някого в главата ако нямаш нужното оборудване или не си до него си е чиста случайност ако не е значи има много въпросителни ??????????

31

Анонимен

преди 1 година

Преди години и птиче не можеше да префърчи през тази граница. Но мъжете бяха мъже и началниците бяха в москва, не в джендъристан.

30

!

преди 1 година

До вълкодав По време на комунизма по границите са стреляли на месо но сега за радост сме територия на НАТО и ЕС и има правила има конвенция за човешките права. Колко и на комунисти като вас това да не ви харесва тук е Европа а не СССР.

29

Анонимен

преди 1 година

До 42 - Ем ще има малко далаверка. Като "намират" трепани, няма да намират доказателства и така :)

28

Анонимен

преди 1 година

Г-н. Калашников - Може, можееее!

27

Анонимен

преди 1 година

Имаше случай по границата, дето граничари от гранична полиция застреляха един турчин, дето незаконно бракониерствал в българска територия. След много предупреждения, ония продължавал, накрая го светнаха и отидоха на съд 2-те момчета. Отидоха на съд и добре, че съдийката ги оправда :) Та как очакват да спрът мигрантите, като са им вързани ръцете ? :))