106

777

преди 1 година

Като пращате служителите си с фенерчета и те да си мислят, че са с лазерни мечове така ще бъде! Тези хора трябва да се оборудват като за война и да бъдат готово всяка секунда да се защитават! Всяка кауза е предречена на провал!

105

Може бе

преди 1 година

Казват се афтомати!

104

Тео Mинeтa

преди 1 година

Но защо трябва да се спират тези хора? Та това са едни бедни мигранти!

103

Handel

преди 1 година

Може. Като ги запукат с калашниците ще спрат чак в Южна Африка. Само че нали всичко живо де е политик сега е луднало да обяснява че "животът на убийците има значение".

102

Този Който

преди 1 година

Няма човек, който веднъж чул тракащия звук от автоматичната стрелба на АК 47 да не му подскача душицата всеки следващ път, когато отново го чуе. Ако на всеки охраняващ му издадат заповед по време на смяната да поизпразни 2-3 пълнителя в храстите, ей така за здраве, джанговцците ще избягат оттатък Босфора точно за един ден!

101

Хмм

преди 1 година

Идеята не е само във въоръжаването. Трябва и обезопасяване, т.е. жилетки, каски, протектори и т.н. Също така очевидно трябват и тренировки. Да бъдем честни, колко от нашите полицаи са тренирани правилно? Още нещо, колко хеликоптера летят със термо камера? Освен техническата липса имаме и полицейска наглост, защото те си мислят, че хората, които минават са миролюбиви и ще правят всичко което им се каже и ще седят мирно докато ги бият - е да ама не... има и ербапи

100

Картечаря Ханс

преди 1 година

Може Може...Ако съм въоръжен с картечница...голяма дискотека се очертава за мигрантите !

99

Костова

преди 1 година

Моят приятел беше командирован наскоро с кучето си точно в този район, Лесово за 2 седмици. Командироваха няколко негови колеги от Варна, само той с куче. Не двама, по един пазят и е сам.Вече няма да го пускам в командировка там.

98

Свои

преди 1 година

Спрете се бе хора, стига са се мъкнали тия изверги пуснете ток по границата и ги оставете да се изпържат. *** те се влачат и ги рантути те. Пращате военни на смъртна границата. Тези които са тук ги натоварете и обратно на майната си от където са се домъкнали. Проклетите *** мързелив търсят само къде да се скатавт.

97

Анонимен

преди 1 година

Не знам дали забелязвате тенденцията, ама тая държава винаги е изненадана от нещо - абсолютно е изненадващо например да се случи нещо такова, при положение че за последния месец са докладвани десетки случаи на заловени мигранти в държавата. Абсолютно изненадващо! Неочаквано! Как да си представиш че трябва да има повече хора в готовност за нещо такова като си изненадан?

96

Анонимен

преди 1 година

Трябва да са добре въоръжени, не с по един пиклив пистолет, стрелят ли по тях, моментално да откриват огън по тия. И най накрая тия партньори ужким от ЕС да почнат до наливат пари по външните си граници.

95

Бати

преди 1 година

Границите на Република България са неприкосновенни по закон.Застреляи ги и никои няма да смее да мине.Служил съм граничар в Четвърти граничен отряд Смолян.

94

Хмм

преди 1 година

Уплашени, молещи за помощ ала бала.... всички тези мигранти пеша да бяха тръгнали да се опълчат в собствените си държави щяха да променят живота си към по-добро. Всеки иска да стъпи на готово ама понякога трябва да се бориш за правата си

93

Нафарфорий

преди 1 година

Чета ...и на вярвам на ушите си......Толкова простотия, не може да е истина!Ловувам точно в тоя район / Малко Търново / и почти на всеки излет се сблъскваме с емигранти - уплашени,гладни и с надеждата по-бързо да се махнат от БГ в посока Германия.НИТО ВЕДНЪЖ не сме срещали агресия,само молба за помощ.Те нямат никакъв интерес да се набиват на очи тук,целта име далеч от БГ.Тоя войник е прострелян от всеки друг ,но не и от емигрант.Дай Боже да стане ясно кой и защо !

92

Анонимен

преди 1 година

Е как да не може. Динко сам ги ловеше по 15-20

91

Хмм

преди 1 година

Като се отстрелят 10 *** на веднъж да видим дали 2-*** няма да се справят с 40 човека. Айде стига с таз демокрация. Като не искаш да се придържаш по правилата на държавата, тогава никой не ти е виновен че са те застреляли.... Айде... толко лесно решение... малко брутално ама ми омръзна само мъже между 20-25 години да минават турската граница. Що па от Украйна не дойдоха толко мъже?

90

Анонимен

преди 1 година

Толкова относно войната на мигрантите дето обяви Демерджиев, засега сме на -3 полицаи, от черкезите жертви не съм чул да има... Поредният некадърник, дето е вреден за служителите си...

89

Да бе не може

преди 1 година

по един калашник и няколко пълнителя и да видиш как ще може. Като затрака калашника и ще се разбягат като пилци. Тъпотии - имам чувството, че никога не сте хващали калашник...

88

Black Metal

преди 1 година

До Анонимен 107Да, "трасаците" бяха голяма работа! Служих от 1990 до 1992 кашик в Гоце Делчев. МСР. За не служилите пояснявам - Мото Стрелкова Рота. Много добре помня ученията и стрелбите. Както и по две "Тревоги" в седмицата...през нощта, разбира се. Беше як РокЕнРол! 5.45 мм ми беше добър другар! Какви времена бяха, майко мила! Радвам се, че съм служил. Че служих в БА. Че съм целунал знамето и съм положил клетва!

87

ПустинякО

преди 1 година

Може, как да не може бе милиционерпрост - не 40, а 4000 невъоръжени ще спрат, само да са там с леката картечница, да имат по един калашник и да имат достатъчно амуниции, ама вие сте ги изпратили с по 1 гол цвъклив пищов с 6 патрона ... и фенерче да не пропусне.