26

Рублейкин

преди 1 година

Ние пък искаме точно на 25.12.! Каква друга работа имхората? И без това Коледа е на 7.1. (нали сме с Русия)

25

Чегърт

преди 1 година

Радев е абдикирал. Забрави да връчи мандата.

24

Мухаха

преди 1 година

Ама разбира се че ще "тупат топката" Все пак Коледа иде .... Шопинг ще трябва ... Франция или Италия ... Някое екзотично круизче към топлите страни с оборотна манекенка или певица ... А че България няма правителство ... не е чааак толкова важно . Простолюдието трябва да се учи на търпение . Ще има кой да ги стриже .... няма да останат неиздоени . Ако не догодина ... то по догодина ...

23

Радослав

преди 1 година

До 25 само кандидатите да отидат да гласуват пак ще се признаят изборите и ще се намърдат тези които са повече на брой! Докато не се вкара закон, че трябва да има поне 50% избирателна активност, не се изчистят списъците от мъртвите души и тези без принос за обществото (неданъкоплатци) промяна няма да има!

22

Да им спукаме топка

преди 1 година

Хората наистина трябва да ги накажат на предсрочните избори ИЗОБЩО да не стъпят в Парламента тези стари чудовища и предатели.

21

Анонимен

преди 1 година

Приеха някои хубави неща, сега тупкат топката! Топката е кръгла, кой ще уцели джакпота! Народът да му мисли, те са си добре!

20

Анонимен

преди 1 година

Искам военно положение, забрана на всички партии , суспендиране на конституцията и въвеждане на тоталитарно президентско управление , но преди това 5 години военно положение и полицейски вечерен час ! Да ви пикам на демокрацията !

19

До Имигрант

преди 1 година

лъжеш и си неграмотен. Ако си имигрант, т.е. си в България, ако си емигрант, като мен, няма да ти пука!

18

Имигрант

преди 1 година

Не ми пука, аз се спасих

17

Анонимен

преди 1 година

Па да станат баскетболисти като искат да тупат топки!?

16

Rut Колева

преди 1 година

Ескюзми,видяхте ли ми гениталиите на паметника в Панагюрище?Следващия път ще се разкекерча на паметника на Съветската армия.

15

Един Българин

преди 1 година

Ами трябва да се гласува масово на следващите избори, че ще спретнат нов Костинброд и ето 35% за герб и 20% ДПС. След това резултатите ще се повторят на местните избори, ще се "реши" проблема с избирателната активност по "механичен" начин.

14

ТУПТКАТ Я

преди 1 година

Искат да изкарат коледните и новогодишни празници на дупетатски заплати и още малко време за далаверки и парапетни порносекс изпълнения.,

13

Анонимен

преди 1 година

Тази държава отива подяволите. Разпродавам всички имоти сега на дебелите цени и напролет ще гласувам на Терминал 2.

12

Анонимен

преди 1 година

ще бъдат интересни фефвуарски избори, когато народът ще е озверял, безработен, гладен и на студено. Бензинът ще е 4 лв. а лихвените порценти 10%.

11

toti

преди 1 година

ГЕРБ окрадаха държавата за 12г си купиха /подпкатиха/за години на пред да гласуват % за тях ,не чакайте да се оправим1!! Така редовно ще виждаме ДПС-13%:ГЕРБ-22% и това го гледаме,гледаме и ,,няма край и няма край''-ЕХОоооо,ехо не чайа крайййййй!!!

10

Радослав

преди 1 година

Никой не иска да носи отговорност за проспаноте 12 години на Герб в които нищо не направиха за държавата и 2-те години опити на нови звезди да се учат на принципа проба-грешка. Всички ще чакат да мине трудното и да стане време за обиране на парите от Плана за възстановяване и тогава всички ще искат да са начело на държавата и да папкат от евро баницата. Пък и трябва време нелегалните печатници да напечатат правилните бюлетини.

9

БГ Истина

преди 1 година

До До 6 Аболютно!

8

Анонимен

преди 1 година

Влезнат ли в Народното Събрание не желаят да напускат. Промените са бавни тридесет години , лъжат мажат на власт да са, нито ги интересува еврозона, нито Шенген. Някой са над 20 години вътре.

7

Анонимен

преди 1 година

Избори до край - трябва Тиквата и Гешев да бъдат вкарани в затвора, за да има напредък !