21

Vseki

преди 15 години

инормация, понеже тук се говори запращане на американци пред съда: най-великата демокрация съвсем, ама съвсем демократично НЕ ПРИЗНАВА този съд с най-демократичното основание: много нейни военни ще трябва да бъдат съдени за действията си. А те защитавали интересите на САЩ и затова не могат да бъдат съдени.

20

Даола

преди 15 години

Агресията на САЩ в Ирак покрива речниковото понятие геноцид.Агресията на САЩ във Виетнам беше същото. Значи в Ирак САЩ са рецидивисти.Адвокатът на Караджич проучил условията в затвора в Схевенинген - курортното предградие на Хага - нмира се на брега на океана с луксозни хотели и казина - и му казал, че там ще си почина. Така че, добре е Караджич да напише там една мемоарна книга, която ще стане бестселър! Дано не го убият преди края на процеса.

19

зъбатия

преди 15 години

отворени, да хванат онова миризливото, бен ладен ли как беше!

18

Emo

преди 15 години

vis4ki pod gilotinata :)

17

аз

преди 15 години

аз предлагам в Хага да екстрадират и министрите и депутатите от БГ.

16

БГ

преди 15 години

Ка-ра-джич! Ка-ра-джич!

15

Крали Марко

преди 15 години

Прав е 10-в Хага съдят само сърби.Все едно,че мюсюлмани престъпници няма.Съдът в Хага няма права да съди Караджич,защото по време на събитият в Босна Сърбия беше излязла от ООН.Освен това Караджич просто изпълни дълга си и направи един труден избор за своя народ....ако не беше ударил,сега просто в Босна нямаше да има сърби.Тогава обаче едва ли Хага щеше да се интересува кой е убиецът.Това беше война на вярата-затова и казват Сърби срещу Мюсюлмани.В Босна беше пълно с главорези ислямисти от цял свят,които първи започнаха да убиват и палят черквите....Караджич просто организира защитата на братята си

14

petko

преди 15 години

аз предлагам да бъде отведен президента на америка в Хага и да бъде съден за убийството на 150 000 цивилни и на 10 000 военни в Ирак.

13

Тодор

преди 15 години

Сърбите под ножа, те са по-прости и от *** а вие с първосигналната нервна система да бяхте отишли в Сърбия да им помагате, или вие сте форумни бойци at home нещо подобно на tele market - от фотьойла кефите ли се много като си пуснете остроумните постчета? Така е всеки може да убие мечка ама в мислите си, това сте вие мозъци на злото добре, че сте дрисльовци иначе можеше да сме на мястото на сърбите.

12

преди 15 години

а бълагарите са ***, *** и ***

11

Доню Донев

преди 15 години

Чудя се, когато гледам как ни "информират" /и в редица други случаи/ комунизма дали не се завръща не като система, а като практика. Или може би изобщо не си е ходил? Или още по-зле - има нещо много общо между комунизма и капитализма неа във формален, а в същностен аспект.Дали пък не е само виц вица, разсказан от Вили Брандт навремето при първото му посещение в СССР: "Питатат радио Ереван каква е разликата между капитализма и социализма и то отговаря, че при капитализма има експлоатация на човек от човека, а при комунизма е обратното". Та примера с информацията за станалото и ставащото в бивша Югославия е по-ограничена, по тенденциозно подбирана и по-пропагандно насочена в сравнение със стандартния начин на информиране по време на комунизма. И някой от някъде за пореден път изкарва някой балкански народ див и варварски и заслужаващ тотални репресии. Сега са нарочени сърбите, но се върнете в нашата история и ще откриете такива случаи и за нас. За съжаление винаги се намира продажна местна клика, която за жълти стотинки и задоволяване болните си амбиции за власт продава националните интереси. И това не е само на Балканите, това се е случвало къде ли не. Но затова основната вина е на големите и силните, преди 1989 на СССР и САЩ, сега на САЩ. Така че основната причина за т.н. "балканизация" не е на балканците, на т.н. велики сили, които ни създават проблеми, скарват ни,след това се намесват като "спасители" и после ни изкарват виновни за всичко. Изглежда, че ние, балканците, не сме толкова лоши, след като при такова многовековно скарване и насъскване на нашите народи, още ни има.А това, което направиха САЩ с Югославия, а сега правят със Сърбия, е по-лошо от това, което навремето направи СССР с Унгария и Чехословакия примерно. И това няма да се размине без последствия, включително и за тях. Нищо че натресоха толкова военни бази на Балканите, включително у нас, а най-голямата е в Косово. Със сила и зло може да се господства дълго, но не завинаги. Още повече, че Балканите са и ще си останат христиански.

10

ovan

преди 15 години

Tova ne e nikakuv sud tva e teatur osujdat samo surbi v tozi sud. A kajete koga shte osudiat niakoi Amerikanec tochno nikoga zashtoto Amerika kakvito i voeni prestaplenia da izvurshi niakoi niama pravo da gi sudi. Nikoi niama da osudi George Bush za hiliadite nevini jertvi v Irak i Avganistan tva ne e sprevedlivost tva e sluginaj na mrusni politicheski interesi Smurt za Amerika smurt za zapada !!!!

9

анонимен

преди 15 години

не че съм за това че караджич убивал мирно население, но като не им е там мястото на тези мюсюлмани да си хотят по тяхните земи, все където се настанят има размирици като не искат да ги тормозят да си затварят плювалниците и да си стоят мирно и тихо защо надигат глави каквото почукало такова се обадило, та кой ще съди американците дето се намесват в политиката на всички страни,а??? те да не се мислят че са много добре, от къде на къде ще си пъхат носа навсякъде, за това асама ги нападна- да ги заболи, само че загинаха много невинни хорица, да беше белият дом нападнал със всичките им дам умни глави, като нащият парламен например-трябва им една картечница и всички под обсегааааааааа.............

8

Lisan

преди 15 години

Айде на бас, че Тадич ще свърши като Джинджич !

7

yanki

преди 15 години

Да изгоним американския башибозук от Балканите !!

6

batak1876

преди 15 години

Вместо да му направят паметник, задето е избил толкова много мюсюлмани, те ще го осъдят до живот ...

5

преди 15 години

да, КАЛФИТЕ и ЙЕСМЕНИТЕ са за предпочитане (по-удобни са някак си) пред МАЙСТОРИТЕ и НОСЪРИТЕ

4

преди 15 години

Караджич е грамотен и интелигентен мъж, при това с достойнство, но такива просто не са удобни на американците, на тях им трябват друг тип управници - послушни и гъзолизни, като българските например

3

Павел

преди 15 години

в крайна сметка мръсното еврейско-американско племе постигна целите си, но както се казва има Господ, остава ни да се уповаваме че това което правят (войни по целия смят, арестуване, скалъпени дела и унищожаване на инакомислещи, но достойни хора) няма да остане ненаказано

2

10 стинки

преди 15 години

и за всеки убиец