50

Мислещ

преди 1 година

Поредната некадърно преписана прписана боза, от преписвачката Н.е.л.и Христова :)Всичко разбрах Русия купува оръжия и боеприпаси от Иран и Севрна Корея. толкова го е закъсала че няма избор... Ама от друга страна някой да напише че НАТОВСКИТЕ складове се изпразниха и че Германия при такъв инензитет на бойни действия не би издържала и една седмица от към амуниции.. ВСЪЩНОСТ истината е че НАТО воюва срещу Русия и е въпрос на арсенали, Украйна отдавна изпразни складовете НАТО е в същата позиция !!!

49

Анонимен

преди 1 година

Теа що не си направят пенсионерски клуб

48

имат общи интереси

преди 1 година

и двамата си мислят че ще ги сложат в мавзолей..ха.ха.ха

47

Анонимен

преди 1 година

Краставите магарета се надушват от далеч ...в един гроб да се гушкат дано !

46

Кори

преди 1 година

Кои са държавите ,които през международни организации или директно изпращат безвъзмездни помощи за физическото оцеляване на гражданите на държавата С.Корея? Ако спрат тези помощи какво става със С.Корея? По програмите на ООН се изхранват 50% от северокореиците. Половината от тези програми се запълват от САЩ. Ако американците спрат помощите 25% от северокореиците умират от глад.

45

Анонимен

преди 1 година

сащ забранява на всички страни да се зближат с русия русия не трябва да има приятел всички заедно да унищожим русия да я изолираме-----но се случи обратното само изолация става започна се от европа гладът и студът е по лошо от воината

44

Анонимен

преди 1 година

Еднакво прotивни и ниски ! Вечна дружба на изпаткалите диктатори !

43

Наемници във ВСУ-2

преди 1 година

Познаването на испански език беше оценено в батальона "Карпатская Сечь", където Тарас ръководеше един от латиноамериканските отдели.През октомври аржентинските братя дадоха интервю на украински блогър, в което разказаха истории за хиляда мексикански наемници, вербувани от руснаците със солидни заплати.На 4 ноември бивши колеги и подчинени съобщиха за смъртта на Тарас Кузмин, което скоро беше потвърдено от брат му и аржентинските медии.

42

Наемниции във ВСУ-1

преди 1 година

На 4 ноември стана известно за смъртта в Донбас на аржентински гражданин, етнически украинец Тарас Николаевич Кузмин.Кузмин е роден в Одеса, но на 19-годишна възраст емигрира със семейството си в Аржентина, където се установява в град Ел Калафате в провинция Санта Круз.В Аржентина той работеше като таксиметров шофьор и се смяташе повече за аржентинец, отколкото за украинец.През март заедно с брат си Назар Кузмин се завръща в Украйна.

41

Неонацисти във ВСУ-3

преди 1 година

Под влиянието на украинската горилка, португалецът говори за миналото си, потвърди страстта си към нацизма и любезно сподели координатите на позициите на "Карпатская Сечь" на лиманското направление на фронта: 49 5'23.59 "38 3'14.77"Като се има предвид, че Рико Чавес е записал пиянски аудио съобщения не от изкоп, а в окупирана къща на местни жители, най-вероятно той е бил в района на Торское-Ямполовка-Терни. Очевидно там се намира и близкият тил на батальона Карпатская Сечь.

40

Неонацисти във ВСУ-2

преди 1 година

Въпреки това,дори докато се биеше на страната на курските комунисти от работническата партия на Кюрдистан, Чавес остава привърженик на неонацизма.В момента португалецът е в Донбас в редиците на латиноамериканския взвод на батальона Карпатская Сечь.В нощта на 7 ноември Чавес реши да повтори "подвига" на американеца Бен Велкро.Порядъчно пийнал в компанията на военнослужещи от ВСУ,наемникът реши да излее гнева си в чата на канала TrackANaziMerc.

39

Неонацисти във ВСУ-1

преди 1 година

Неонацист от Португалия се появи отново в батальона Карпатская Сечь, някой си Рико Чавес.Малко се знае за неговата биография: той е роден в град Маседо де Кавалейрос, сега живее във Франция.Преди това той е прекарал четири години в Сирия, сражавайки се в редиците на кюрдските отряди за съпротива Синджар (YBS) и отрядите за гражданска защита (YPS).Чавес участва в битките с ИД край Африн и в Ракка.

38

Анонимен

преди 1 година

Войната в Украйна ще сближи всички народи по света, които не искат да учавствата в сатанинската глобализация, замислена от римския клуб, която в момента е в пълен ход. А целта на глобализацията е пълно обезличаване на народите, деинструализация , доминация на богатите над бедните държави и пълно предаване на ресурсите в ръцете им. Прочетете докладите на римския клуб. Налице са, а вие мислите, че украинците защитават земите си. Колко сте романтични.

37

Антихриста е тук

преди 1 година

Путин е антихриста на нашия век. Той обединява около себе си силите на Злото--Иран,КНДР, Сирия,Венецуела ----той стана символ на ретроградността и жестокостта на Злото. Неговото име не трябва да бъде споменавано и ще бъде проклето навеки подобно на Хитлер. А думите руснак и Русия ще звучат обидно десетилетия напред.

36

Анонимен

преди 1 година

За мен Северна Корея се равнява на Еритрея, тоест едно нищо :))) Рашките много се излагат, ако е верно разбира се :)))

35

А бе,

преди 1 година

Русия, Северна Корея и РСМ спокойно могат да се обединят в една република. Ще са си лика ПРИЛИКА.РТК.РЕПУБЛИКА ТРОЙНА КОМПЛЕКСАРИЯ. Ще има само един недостатък! Ще се окаже, че Русия и КНДР имат македонски корени! Няма как иначе, защото Христос и апостолите са македонци и даже Адам и ***! Въздуха и слънцето също са македонско творение. Динозаврите също и Големият взрив и той е македонски.... И аз съм македонец ама съм твърде горд за да си го призная....

34

Анонимен

преди 1 година

Повече от 60 години комунистите в България промиваха мозъците на поколения *** българи с опорката, че Русия е воювала срещу Турция на нашата територия за да ни ОСВОБОДИ... а всъщност те са си гледали имперските интереси и сферите на влияние на Балканите. Именно, затова има, толкова много пpocтаци (русофили) в държавата ни и сега...

33

Анонимен

преди 1 година

Кремълското, плешиво джyдже е отявлен РУСОФОБ и диктатор. Промени всички закони в Русия за да остане доживотен президент и погуби над 100 хиляди руски войници по войни със съседни държави . Отделно вкара в затворите или уби всички свои опоненти в политиката. Затова и ypo'дливите русофили са му фенове.

32

Анонимен

преди 1 година

Северна Корея и Русия винаги са си били близки. Само че сега, явно.

31

Анонимен

преди 1 година

Извинете, но в тази статия, ако сменим Русия с Украйна и Северна Корея с България, ще се получи същото...