57

до Лаврентий

преди 1 година

Остана и Армия на Украйна, няма спор..Обаче, вече само половината от предишната..

56

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен - 60 - а, не точно така! От началото бе друго! Могучая щеше да ги прегази за седмица! За месец! За три месеца! Щеше и Германия да прегази, да пие кафе в Португалия! Щяха да "загърмят" едни Сармати, да "забучат" едни Искандери... Забучаха само главите на българските русофили, които в момента тръбят само, че на Украйна армия не и е останала. Не като "гордата" могучая с дроновете на брадите от Иран и снарядите на Свин-Чен Ун. Така че, моля, моля!

55

Анонимен

преди 1 година

Загубите на *** тези дни са много големи, над 1000 убити има.

54

отец Нафърфорий

преди 1 година

БОГЪТ Чичо Сам отгоре показва , а лудият украинец отдолу , наказва .

53

Олег Коземляко:

преди 1 година

Демократичната истина е единствената правилна истина! ВЕрвайте!!!

52

По същество

преди 1 година

От самата бригада вече се преброиха и отрекоха тежки загуби. И ат си загуби, което е нормално, но е малък процент. Особено в сравнение с украинците. Следете телеграма каналите. Това изявление на руската прокуратура е заради общественото недоволство от украински фейк.

51

Анонимен

преди 1 година

Обявиха ги тежките загуби от 155та бригада - морски пехотинци. Под 1% загинали, плюс 7% ранени. В цифрови изражения - Бригада 155 е 3100 човека, имаме 27 убити и 221 ранени. Загубите на укритата в същото направление, за същия период са 563 военни убити и 2392 ранени. И Ко?

50

БАНко

преди 1 година

НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА И ФЕЙК НОВИНИТЕ !!! ВЕРВАЙТЕ СИ !!!

49

Анонимен

преди 1 година

Та между другото, вижте,кой "работи" По публикацията. То може да е вярна само датата. Аман от чекисти...

48

джо

преди 1 година

Обичайно когато укритие го закъсат на фронта, започват да "побеждават" по новините. Вече се тиражираха толкова лъжи, че започнаха да им лъщят задниците. До вчера в киев всичко беше поправено и работеше, а днес ще евакуират хора, защото няма ток и вода....

47

Читател

преди 1 година

Много елементарно русофилско говорене тука.. Въведете някакъв праг за интелигентност, заедно с проверката "не съм робот". Много е ниско нивото на постовете.. изисква ли се някакво образование, за да си русофилски ***?

46

Анонимен

преди 1 година

морпехи са яли дръвото вчерая доброволци на червен кръст са погребали в общ гроб над 200 отделно на полетата има над 40 бтр а и танки в сгорело состояние

45

Препатил

преди 1 година

До Дедо Мраз Каква работа имат руснацте в България? Виж в Новорусия , което си е тяхната Маедония имат какво да правят , та не ни страхувай, ако обичаш!!

44

Анонимен

преди 1 година

Къде е редовната войска, защо се стигна до могилизация

43

Анонимен

преди 1 година

Ми те руснаците там ежедневни напредват, нормално е да имат загуби. Обаче укритата имат повече загуби. Самите американци говорят за 20 към 1 в полза на руснаците, щото укритата ни са въоръжени, ни са тренирани. Те и за това настояват Укрия са сяда да преговаря - последното укри наближава.

42

Анонимен

преди 1 година

Някой от тукашните журналисти се е "осведомил" от мрежата Телеграм и просто го е написал! Бъдете пък малко снизходителни към тукашните журналисти пък...! :(

41

нормални избори

преди 1 година

Еще раз, не смеши мои тапочки, пожалуйста

40

Тц,тц

преди 1 година

"Загуби има, но не са толкова големи"??? Кой без крак,кой без ръце,кой на вечна почивка в украинския чернозем...Такъв бисер може да роди само "путинец ".

39

Анонимен

преди 1 година

Че каква е тази държава, която се осведомява от социалните мрежи за своите загуби?Нейните хакери поне това да свършат, вместо да ровят из чуждите комуникации.

38

Данчо

преди 1 година

До Анонимен 9. Трети украински фронт не е само име, но е бил към армията на Русия.