41

?!

преди 1 година

Кучемат - Пускаш кен или пластмасова бутилка и ти пуска куче! Така май ще е най-добре! :)

40

Aaaa,

преди 1 година

не може така! Това е дискриминация! Защо се казва Кучемат, а не Коткомат?! Просто го кръстете храномат или грануломат!

39

Анонимен

преди 1 година

До За кучетатаАми то има и за бездомните. В София поне има кутии, в които, всеки желаещ може са остави топли дрехи или пакетирана храна.

38

Анонимен

преди 1 година

Няма ли да нахраните някой човек.

37

Анонимен

преди 1 година

В България, вече и кучетата са по-добре от хората! Кучемата ще ги храни, без да се натискат по магазините за по-евтино!

36

Дека са виетнамците

преди 1 година

Едно време виетнамците прибираха всички хучета.Представете си разхождате се някаде из чужда държава и хоп група агънца идват край тебе в парка -за тях е същото :)

35

До Лаврентий Берия

преди 1 година

Ама стига обижда на пенсионер, де, редовно го правиш. В нашия блок пенсионерите са тия, дето все изнасят кутийки с нещо надробено, а има по-млади, дето ги овикват. Не знам с какво хранят котки и кучета, като ги знам на какво дередже са, но факт, хранят ги и им се радват. До човек е, не до възраст. Между другото, в Турция, в Измир съм виждал такива хранилки за кучета. Не знам на какъв принцип пускаха храна, но кучетата бяха едни спокойни, големи, охранени, никой не ги гонеше, нито те се спускаха.

34

Хуманист

преди 1 година

А за хората кога?!?

33

За кучетата

преди 1 година

добре, за сиромасите кога ще измислят някаква хранилка? Или тях кучета ги яли?

32

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 34 - тъкмо се питах, кога ще ме наречеш гей и евроджендър? От писаното до тук ми приличаш на оскотял от недоимък пенсионер. Цивилизованото общество - ти за такова се имаш - се грижи за бездомните животни. А твоята ясно изразена злоба показва, че си много далеч от цивилизованост. Аз дали съм ***, не е твой проблем. Но както вече ти писах, ти си злобен неизбърсан гъZ. Не познавам добър човек който да мрази бездомните животни - и ти не си изключение, пенсаж злобен!

31

не искам

преди 1 година

не искам бездомни *** из София.

30

Анонимен

преди 1 година

До Лаврентий БерияЕдинственото което мразя са проводници на простотия като теб. Щял да спася света женчото, като рони сълзи за разни песове розовата пеперудка - аман от инфантили с голямо самочуствие и вакуум между ушите. Тук важното е че храниш бездомни животни и така стимулираш тяхното съществуване, което е недопустимо в едно цивилизовано общество водено от разума. След като бездомните кучета са единици си ги прибери вкъщи смешнико, не сме длъжни да търпим твойте перверзии.

29

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 31 - бездомните кучета в момента са единици. Обикалям центъра на София целодневно, и не съм виждал "глутници". Има повече бездомни котараци. Докато Общината си свърши работата и прибере животното /което някой титен като теб е захвърлил на улицата/ не е необходимо да мре от глад. Къде видя, че призовавам да търпиш нещо, гъZ неизбърсан? Написал съм буквално, че индивид който мрази животинките /като теб примерно/ мрази и Света в това число и бездомниците. И ти го доказа с написаното!

28

Augusto Pinochet

преди 1 година

МНОГО ДРЕВЕН НАДПИС НА САНСКРИТ ОТ 4 ВЕК ПР.Н.Е. ГЛАСИ - "КУЧЕТО ТОВА СА ОЧИТЕ И УШИТЕ НА ГОСПОДА ХИШНИК ИЗПРАТЕН ОТ НЕГО ДА ЖИВЕЕ СРЕД ХОРАТА"

27

Анонимен

преди 1 година

До Лаврентий БерияА ти като имаш такова голямо сърце, защо не ги прибереш всички бездобни песове във вас, а искаш от нас да ги търпим на улицата, да цапат, разнасят болести, лаят, хапят и убиват - защо бе титане на мисълта?

26

Лаврентий Берия

преди 1 година

До куччкаррско мислене - я кажи сега, ти колко бездомници нахрани, като спести от кучета и котки? Нека аз ти кажа нещо - ако нямаш сърце да подадеш на животинката, и за човека нямаш. Такива работи.

25

Анонимен

преди 1 година

Такова нещо като бездомно куче не трябва да съществува, а тези деграданти тръгнали да ги хранят!? Аман от простотия.

24

Не че нещо

преди 1 година

Някой вложил ли е мисъл в тая глупотевина? Два - три пъти купих храна за котки, там от жал да ги нахраня, после ми отне седмици да ги прогоня от пред магазинчето ми.

23

Върлата Кучкарка

преди 1 година

Без мъж може, но без куче - не !!!

22

Народът

преди 1 година

Пък след урагана "Киро" нас кучета ни яли ...