117

Анонимен

преди 1 година

Четейки и слушайки нашите медии, човек би си помислил, че Украйна не търпи никакви загуби.

116

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Дефакто Украйна е част от ЕС. Европа финансира армия, която защитава интересите на ЕС и се бие с Русия. Тази евроармия се нарича ЗСУ (ВСУ).

115

Анонимен

преди 1 година

До 135...Как смяташ че Германия се възстанови след Втората Световна война.И се превърна в икономическо чудо...?.С помощта от САЩ И не беше само военна както ти твърдиш.И питам те...Германия превърна ли се в марионетка на Вашингтон Не е ли пример за независимост военна и икономическа.Какви внушения проповядваш.Че видиш ли Украйна е заплашена от помощта която получава от САЩ.Това са чисти Кремълски болшевишки лъжи Слушали сме ги...

114

Анонимен

преди 1 година

До БСП В ШОКГръцките военни са бесни на техния харвардски възпитаник че е изпратил оръжие на Украйна, БМП изпратени от Гърция са унищожени почти веднага ор руснаците.

113

БСП ПУТИНИСТ

преди 1 година

Набираме доброволци за Путин...без възрастови ограничения....стига да шават....

112

Анонимен

преди 1 година

И освен това..Русия видя , че няма как да славянизира ,,македонците".И прибягна до лъжа.Измисли македонската нация за да ни раздели.България беше подложена на дългогодишна пропаганда че сме славяни.Но понеже българите в македонски са по българи и от нас.Русия измисли македонския народ в съучастие със Сърбия.

111

Анонимен

преди 1 година

Тоя па, загубите на Украйна достигат до 20 000 месечно.

110

Анонимен

преди 1 година

,, Вашингтон иска Украйна да даде знак че е отворена за преговори с Русия '' Толкова за загубите на Русия и бълнуването на зеления пъпеш.

109

БСП В ШОК

преди 1 година

Българско РПГ и Гранатомети ша убиват руснаци....ОФИЦИАЛНО.....честито ви другари

108

Анонимен

преди 1 година

До 126....Русия напротив.Иска да направи половина свят славяни.Факт е.И ние българите сме преживели подобна политика.Води се агресивна кампания чрез подставени организации Изменяне на историята.От времето на комунизма , и чрез комунизма би втълпяваха че сме славянска държава.И славянски народ Факт

107

Анонимен

преди 1 година

Украинизация та на България продължава по всички медии особено с национално покритие. Масово се гонят българи защото ще дойдели укри...

106

БСП КОМУНДЕ

преди 1 година

Сега съветски танкове от БГ ша ТРЕПАТ руснаци.

105

мда

преди 1 година

до анонимен 119това са хора, които не желаят друго освен да се напият и да се сбият - историческо мчинало, никога не са били свободни или самоопределящи се. това джуджеско напълно го устройва и ако интерпретираме народната поговорка - "пиян народ - съдран чувал". толкуз по въпроса

104

Анонимен

преди 1 година

Тоя пак е прекалил с белото.,, Буратино '' и,, Солнцепек '' вършеят като луди, от милионна та армия на зеления са останали около 200 000.Хамериканците му пращат оръжие обаче то потъва като в каца без дъно, резултати клонящи към нулата. Затова Запада почва да натиска за преговори.

103

Анонимен

преди 1 година

До 121....зная много добре как се третират в Руската федерация другите нации.Българите от векове са наричани с обидното ,,татари".Преселвани са и дори убивани за това Исторически факт е невежо.Украинците са преживели ,,Гомора".Геноцид в ново време. Вземи се запознай с истинската история на Русия.

102

Българин

преди 1 година

Наркомана зеленски и инглиската и американо *** бълват лъжи. Няма димокрация медиите са ограничени няма свобода на словото монетата има две страни .сащ и англичаните са наи долната ***

101

УКРАЙНА С ТЕБ СМЕ

преди 1 година

Сега даваме оръжие и официално...нали другарко Нинова....

100

Анонимен

преди 1 година

Има хора не са трролове но се повеждат по техния акъл и много се излагат. Трроловете ги пази работодателя ама тебе не умен кресливецо никой не те пази. Замъчли с твойте не умни крясъци.За твое добро ти го казвам.

99

Анонимен

преди 1 година

До 117....Кой ти вярва вече.По възрастните България са им втръснали подобни фрази и термини от комунизма.Внушението че Еди си кой е марионетка на еди си кой.Товя е чистя болшевишка остаряла пропаганда .И не виждам кой може да се върже на вас .Освен в изоставени села и региони на България.Където мислят че сме още във СССР.

98

Анонимен

преди 1 година

Каква чиста нация бе Оли? То знаеш ли какво представлява руската федерация? Бездарник. Ама що ви дават от детската градина да ползвате интернет?