137

Анонимен

преди 1 година

Миналата седмица при Угледар руснаците са допуснали доста жертви за техните стандарти. А при Сватово 50 човека за ден. И е страшен скандал. А украинците губят над 100 човека, 2-3 танка и двадесетина бронирани машини при ЕДНА атака и обявяват победа.

136

Анонимен

преди 1 година

До 157...Другото което лъжеш и манипулираш относно НАТОвското присъствие на територията на Германия е...Германия след Втората световна като виновник и е забранено да има военна структура.Което логично е да бъде заместена от друга такава.В случая е САЩ.Страната победител в този конфликт И част от голямата военна техника и войска напусна Германия преди време Нещо което също пропущаш Лъжецо...

135

Анонимен

преди 1 година

Нито де факто нито де юре Украйна не е част от ЕС , осве ако не искаш да и плащаш заемите дядка.

134

ПУТИН В ШОК

преди 1 година

Щом опряхме до иранските дронове.....

133

Анонимен

преди 1 година

До 157....Военните бази на САЩ на територията са част от НАТО вските правила.И не както ти ги тълкуваш , че са под американско владичество.Товя са комунистически опорки за внушения.Същите както и за България в момента за американско присъствие.Щом искаш да си във военен съюз , допустимо е да приемаш и войски от съюзници.И не е скандално както ти искаш да изкараш .

132

БСП КОМУНДЕ

преди 1 година

Руснаците яко са дънят в Украйна...осем месеца война и още са в Донбас....

131

До 159

преди 1 година

Ако Ердо си поиска вилаета България...

130

До 157

преди 1 година

Само USA може да спре Путин в Европа....

129

Моряка

преди 1 година

А бе Анонимнико,попрочети малко,преди да пишеш.Съвременна Украйна,откраднато от Америка парче от Русия,си идва пак на мястото като територия.А това,че безродника Ленин я измислил като автономна република,нищо не значи.Преди това 250 години се е наричала Новорусия.Кой говори на украински-четири сегашни области в състава на бившите Галиция и Волиня.И украинския език(такъв език няма) се е наричал галицийски.Натрапен на рускоезичното население с жесток "възродителен" процес.

128

Анонимен

преди 1 година

Вътрешната политика в украйна е била такава че се налага външна намеса . Следователно украйна не е суверенна страна колкото и да го повтаряте. Суверенните страни не избиват свои собствени граждани и то осем години с мълчаливото съгласие на Западните медии. Щото в основата на всичко са медиите. Правителствата са подизпълнители. И ако тренда се обърне властимащите ще се оправдаят с медиите и ще ги натопят а медиите с кого ще се оправдаят не знам с ментора си НПО може би значи там е отговорността .

127

Анонимен

преди 1 година

Зелката губи връзка с реалността. През лятото твърдеше че са унищожили 90 000 руснаци, наскоро обърна палачинката и от 90 000 станаха 64 000. Явно господарите от бялата колиба са му казали,, Спри се малко бе т ъ пан, както си ги под карал тези бройки ще излезе че сте избили повече руснаци отколкото е изпратил Путин ''

126

Анонимен

преди 1 година

До 152....Не царска Русия .А комунистическа Русия измисли ,,македонската " нация.Ти си объркания , а не други.

125

НА СИСТЕМИ

преди 1 година

Положението на Украйна е много по-тежко отколкото го описват дори и руските медии: колапас на ИКОНОМИКАТА и само ежемесените милиарни инжекции от САЩ, МВФ и ЕС удържат засега хиперинфлацията; Енергиина с-*** и КОМИУНАЛНИ услуги - пред срив. ВОЙНА - колосални загуби на жива сила и техника, несравнимо по-големи от руските такива, въпреки че Русия воюва на чужд терен срещу добре укрепени позиции. 100% зависими от външна военна помощ. Въпроса е има ли вече Украйна?

124

Анонимен

преди 1 година

До 145...повтори го още няколко пъти и ще станеш смешен.Че Германия била марионетка на Вашингтон.

123

Бай Дрън

преди 1 година

Загуби, загуби и накрая пак опират до липсата на ток и апели за евакуация на Киев.Ей това не мога да разбера. Как твърдиш, че напредваш, че противника губи, а в същото време искаш да евакуираш тъмната си и студена столица.

122

Анонимен

преди 1 година

До 142...Украйна сама определя местоположението и принадлежността си къде да живееНяма нужда от руско покровителство.Това са нацистки внушения на Путин Че без Русия Украйна е загубена.Украйна е суверенна държава част от ООН.И като такава наред с други държави и Русия е подписала договори в които е заложено международното право и ненарушавние на граници Нещо , което Русия престъпи.А не Украйна.Русия започна война в този смисъл.И тя , а не Запада трябва да прекрати.

121

Анонимен

преди 1 година

И защо винаги трябва да приемаме за истина това което казва Зеленски???

120

до Z

преди 1 година

Z!еленски.

119

Анонимен

преди 1 година

До 141. Германия е марионетка на Вашингтон. Трябва да си сляп, за да не го видиш.

118

Христо

преди 1 година

Блаженни са вярващите тяхно е царството небесно