69

Анонимен

преди 1 година

Всичко много хубаво и успех, ама кому е нужно да обяснява че на 5 годинки не и давали да ходи на училище защото е ромка. Нормално децата започват с училището на 6 или 7 години независимо от какъв ПРОИЗХОД са. При това е задължително. Това че в Англия и вероятно на други места започват на 5 няма значение. След такива приказки не се чудете, че където и да кажете че сте българи ще ви гледат странно(само в Барселона ще кажат - Стойков)

68

Анонимен

преди 1 година

Хм, а защо преди да дойде да ни разпитва за ... не попита колегата си Тръмп за мнението му за родата й от Каспичан. Иначе браво за училището. Значи проблема се оказва в социалната и семейната среда, т.е. всички малки ромове трябва да се раздават на чужденци, за да станат хора.

67

END

преди 1 година

Точно българска ромка липсваше в американския сенат. Дементирали старци ... нарцисисти... транссексуални... инвалиди... физически и ментални... лиззбийки... меки китки ... хомосекксуални... представители на всякакви мозъчни увреждания ... и една наша чисто българска ромка.Браво! САЩ днес е това което е благодарение на вашата намеса в управлението на страната... Продължавайте все така и Путин, Ким и всички други диктатори и терористи спокойно ще могат да се оттеглят доволни от това което правите.

66

Ако не сте разбрали

преди 1 година

Илинойс е щата с високо ниво на престъпност, безработица и бедност в САЩ.

65

Анонимен

преди 1 година

Чакай сега, да не е от някой индийски щат.

64

Анонимен

преди 1 година

Излиза ,че Илинойс го чака съдбата на Каспичан, всичко с времето си

63

до 97

преди 1 година

Ние сме си будни и виждаме. Само се чудя, като станем малцинство дали и нас ще ни обгиржват всякакви НПО-та? Съмнявам се - целта е да ни няма. Не ни обичат онези с жълтите звезди, мъстят.

62

Българка

преди 1 година

Тая що не изтегли родата в Америка, че да отдъхнем малко.

61

машшалла

преди 1 година

В Конгреса да вземат да си скрият кабелите по добре, че ,,Кръвта вода не става,, е казано.

60

Загрижен

преди 1 година

Тревожа се как ще се отрази тази промяна на ромеите, как и дали ще успеят да съхранят своят културен битовизъм, традиции, диалект и начин на живот на сред природата и дивото зове. Традиционните Ромеи знаят че образованието променя и затова си пазят децата от училище. Как да си запазят културата за див безразборен секс между роднини и деца на по 12-13 години да раждат деца. Образованието ще застраши тези културни особености на етноса.

59

Анонимен

преди 1 година

Миналата е покрай българка, по-скоро е близка с премиера на Англия.

58

Хора събудете се

преди 1 година

Това е бъдещето на Америка цялото население потъмнява. Това и нашето бъдеще в България новите българи ще са мургавелци здрави, прави, яки, плодовити и многодетни ще имат ромейски акцент и ромейски жилки и корени. Този етнос се е доказал, че оцелява при всякакви условия така че това ще остане от България.

57

Анонимен

преди 1 година

Браво на жената. Една хубава и смислена новина в Днес.бг. Да взимате пример от жената, да учите нещо, поне прости да не си умрете, нищо че прости сте живели.

56

Анонимен

преди 1 година

Аман бе, с такива представители на нацията ме е срам да казвам откъде съм, веднъж да взема канадски паспорт си сменям името и забравям от къде съм и какъв съм.

55

Чудесна новина!

преди 1 година

Да идват американци у нас да ни оправят парламента, африканци, мексиканци, латиноси, индийци и най-важното да има украинска партия в България за интеграция на украинците, които ще интегрират българите, които са останали.

54

Анонимен

преди 1 година

До Ivo - Стига си писал глупости, сеслки бек, ракобесен такъв!

53

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 92 - Ако беше демократ ... може би.

52

браво

преди 1 година

Деси стой си там. От тукашните роми много малко са като теб, не ти трябва да се сблъскваш челно с тяхната простотия.

51

Ivo

преди 1 година

Не можела да ходи на училище в България,защото била ромка :) :) :) Хубава работа ама ***.

50

АЗ СЪМ ПРОСТО ЧОВЕК

преди 1 година

Завистта и омразата ще довърши българина. Срамувам че съм българин.