12

Анонимен

преди 1 година

От частни хотели ги местят в държавни.Обаче украинките не искат защото в частните е по хубаво.А и на морето е интересно там е живота а във вътрешността няма какво да правят и ще им е скучно.

11

Анонимен

преди 1 година

"България се грижила най-добре за бежанците си в целия ЕС" България също така се грижи най-зле в ЕС за собствените си граждани и тия вместо да се скрият от срам те го удариха на хвалби.

10

Държавните служители

преди 1 година

Държавните служители да ходят да се бият в Украйна за благото на вашингтоинската империя, а домовете им да се конфискуват и да се подарят на украинците.

9

Анонимен

преди 1 година

" 95% от парите са от еворфондове." ......т.е. останалите 11 милиона ще са от българския данъкоплатец - всички ние трябва да плащаме за луксозния престой на пaрaзититe !!!

8

Компенсация

преди 1 година

Понеже сме най-бедната държава в ЕС, може да си позволим да слагаме украинците в хотели. В другите държави включително Германия не могат да си позволят този лукс. Не е ли сбъркана държавата ни? Лукс за украинците, студ и глад за пенсионерите и бедните.

7

Rrrr

преди 1 година

Това е невероятен имидж пред Европа - солидарност и съпричастност, но просто финансите ни свършиха", обясни министърът.Шокиращо 😂😂

6

Iordan Ivanov geolog

преди 1 година

Има перфектни бази на министерство на отбранaта около Златните вкл в КОнстатин и Елена.. Вижте хотели Адмирал и други..БАсейни с лечебни минерални води..нямат хора.Украинските братя и сестри и техните деца са НАСЛЕДНИЦИ НА ВЕЛИКО БЪЛГАРСКАТа веилико прАВОСЛАВНА ИМПЕРИЯ СЪЗДАДЕНа от СВЕТИ ЦАР ПЕТЪР ВЕЛИКО ПРЕСЛАВСКИ СЛЕД НЕГОВАТА СМЪРТ В ДЕСЕТИ ВЕК..Вижте Киевска Русь,МОсковията,РУсия..СССР

5

Nego

преди 1 година

Какво е турицма? Туризъм в Турция? Имаме министър на туризма в Турция ли?

4

a вместо

преди 1 година

да подарявате оръжие и купувате втора партида виртуални ф16 за милиарди и да си пълните чекмедджжетата, оправете инфлацията и здравеопазването и стига с тези хленчещи укр

3

Vako

преди 1 година

Царе сме на престараването.важното е чужденеца да е ок а редовите българи да го дууххатт.

2

Оффффф!

преди 1 година

Украинските бежанци да бъдат настанявани при арабските бежанци, както правят в Германия! Ако не щат, да минават на свободен наем или да си закупят жилища. Аман от тия парразити!

1

Да захрърчат Атомите

преди 1 година

Хората ще се крият по мазата! Имат буркани и зарзавати за 3 години 5-10 кубика чиста вода със сребърни монети вътре! 7 бурета 200 литрови с вина и ракии. Бидони бидони с трушия! А сега по Коледа 5-6 шопара 150 килограмови ще бъдат превърнати на харни колбаси! Нека почва АРМАГЕДОНА ние сме си в мазата!